- Konu Sahibi Turkiyeliyikk
ben bunları yaşayan bi ablan olarak hemen bırak o adamı derim benim eşimde esnaf önce babasıyla çalışıyordu şimdi benim babamla çaalışıyor hep birilerine muhtacız herşeyi aldınmı birilerine cevap vercen
evine ekmek bile alsan laf olur valla şu aralar çok sıkıntıdayım bu konular yüzünden yol yakınken bırak sonra için acmasındansa şimdi kurtul eli maaşlı birini al aldın parayı bil kimsenin dıngırtısını cekme benden sana tavsiye ama bu konudan yana içim acıyor çokkk çektim çook ama keşke ben seninde olsam şimdi kocam çok iyi biri beni hiçte üzmez ama işte herkez üzüyor yeterince rahat davranamıyon bıktım artık keşke maaşlı birini alsaydım diye kafamı yerlere vuruyom ama dönüşüm yok ama sen yolun başındasın
Laf ediyorlarsa niye halen orda calisiyorki, elinde meslegi varsa heryerde calisir :26:
Hem ben anlamiyorum ya, sanki calismiyorda eline para veriliyor nedir bu yaw. Sen mutluysan esinle, gerisi bos, zaten ne yaparsan yap insanlarin dirdirlari hic bitmez. Kotu seyleri aklina getirme sakin.
Allah yardimcin olsun ablacim