Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Acil Cierden ses gelmemesi?

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
19
selam kıslar eşim 3gündür agır grip bugün 38.5ile doktora götürdük 3hastanede ilgilenmedi özeller bizde devlet hastanesine gittik doktor eşimin cigerinden ses alamadıgını söyledi bu ne demek oluyo bilen varmıııı:KK43: üzgünümçok moralim bozuk:çok üzgünüm:

kimse bakmıo bile neyse kendim araştırıyım offffffff yaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffsenağlama

yaa benım bıldıgım cıgerlerden ses almaması cıgerde hanı hırıltı denen seyın olmaması demek buda ıyı bişey. ama ne ima etti emşn değilim. ara dr u konusun canım aklında nıye soru işareti bırakıyorsunkı

cnm cigerden ses gelmesi lazımmış hava sesi yokmuş ses alamıyom dedi ve grip zaturre teşhisinin aynısı baktım netten
domuz gribi lmasından korkuyom

cnm cigerden ses gelmesi lazımmış hava sesi yokmuş ses alamıyom dedi ve grip zaturre teşhisinin aynısı baktım netten
domuz gribi lmasından korkuyom

domuz gribi olmasından hiç korkma benım cevremde 2 kişi oldu biraz daha agır grıp. bol bol bıtkı cayları içsin ozellıkle zencefil adacayı ıhlamur. bol bol lımon ve nar ekşisi ayrıca portakal suyu ıle nar suyu karıstır içir. evını sık sık havalandır. sende esıne çok yaklaşma maske muhakkak kullan..

yaa ilk defra duydum cigerden ses gelmemesini.biraz daha bilgi verirsen belki yardimci olabilirim.cok gecmis olsun insallah kötü bise degildir..

canım biz bilemeyiz ki bu konuyu, yani bi doktorla konuşman gerekir. şimdi kim ne dese burada yanlış olur, seni yanlış yönlendirebilir. geçmiş olsun çok, peki doktor ses gelmiyo diyince siz sormadınız mı, ne anlama geliyo diyo. yani doktor teşhis koymadımı. ben olayı anlayamadım da....

saolun kıslar röntgen verd,i yarın sabah çekilcez bide kızlar ülkemizde insanlık ölmüş eşim grip domuz gribinden çüpheleniyoz dedik 3hastanede kabul etmed bizi devlet hastanesi kabul etti sadece özelle bitmiş resmen ölsek mezar vermicekler

cigerlerden ses alamıyorum iyi değil dedi sadece filmlede bakalım bi dedi devlet hastanesinde biliyonuz hemen açıklama yapılmıyo doktorlar sert

geçmiş olsun canım.. umarım kısa sürede iyileşir.. yanına ailenden birini çağır sana yardımcı olsun yoksa hem eşin hem bebiş çok zor olur... inşallah domuz gribi değildir , olsa bile çevremde birkaç kiş atlattı iyi bakılınca kısa sürede atlatılıyo.. domuz gribi şüphesine sadece devlet hastanesi bakıyo benim yeğenimide götürmüştük özele onlarda bizi devlete yönlendirmilerdi.. tekrar geçmiş olsun

:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım.. umarım kısa sürede iyileşir.. yanına ailenden birini çağır sana yardımcı olsun yoksa hem eşin hem bebiş çok zor olur... inşallah domuz gribi değildir , olsa bile çevremde birkaç kiş atlattı iyi bakılınca kısa sürede atlatılıyo.. domuz gribi şüphesine sadece devlet hastanesi bakıyo benim yeğenimide götürmüştük özele onlarda bizi devlete yönlendirmilerdi.. tekrar geçmiş olsun

saolcnm bnm inanki 3gündür bebek gibi bakıyom ama yemediginden düştü bianda yemek yemiyop kaç çeşit yapıyom bebek durmadıgı agladıgı halde yine yemi yo eşim ailemden herkes çalışıyolar cnm ve istanbuldalar anlıcagın tekim:Saruboceq::Saruboceq:inş kötü bişi çıkmaz yarınnn

geçmiş olsun...ama bi saglıkçı olarak cigerden ses alamamak nedir ilk defa duydum...

Geçmiş olsun cnm inşallah ciddi birşey değildir. Ciğerden ses alamamak tabirini ilk defa duydum...

X