ACİL CEVAP HAMİLELİK TESTİ BUHARLAŞMA MI NORMAL ÇİZGİ MI

aysesh1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
15
0
21
Hamilelik idrar testini 8-9 saat sonra aynı idrar testini 2. Kullandım ve o belli belirsiz çizgi(!) idrarı damlatınca tamamen kayboldu çizgi olan halini ekliyorum (ilk yaptığım bu testi beklerken 3-4 dk hiçbişey yoktu kıyafetlerimin arasına koydum 2-3 saat sonra dönüp baktığımda böyleydi buharlaşma çizgisinden şüpheliyim
256EF2FE-FC33-4532-8F40-5580A68B51B7.jpeg

Hamilelik idrar testini 8-9 saat sonra aynı idrar testini 2. Kullandım ve o belli belirsiz çizgi(!) idrarı damlatınca tamamen kayboldu çizgi olan halini ekliyorum (ilk yaptığım bu testi beklerken 3-4 dk hiçbişey yoktu kıyafetlerimin arasına koydum 2-3 saat sonra dönüp baktığımda böyleydi buharlaşma çizgisinden şüpheliyimEki Görüntüle 3146260
Anlamadim ayni testi iki kez yaptiniz ve cizgi kayboldumu ? Bu testler 10 dakika sonra gecersiz oluyo neden bekletip tekrar yaptiniz ki

Hamilelik idrar testini 8-9 saat sonra aynı idrar testini 2. Kullandım ve o belli belirsiz çizgi(!) idrarı damlatınca tamamen kayboldu çizgi olan halini ekliyorum (ilk yaptığım bu testi beklerken 3-4 dk hiçbişey yoktu kıyafetlerimin arasına koydum 2-3 saat sonra dönüp baktığımda böyleydi buharlaşma çizgisinden şüpheliyimEki Görüntüle 3146260
Merhaba Ben yeni bilim insanı üye Dr. Senem. Gustavia ismini alın ki herkes okuyacak dediler , okumanız için bu siteye üye oldum, saklayacak bir durumum yok sizlerden. Araştırmacı bilim insanıyım. ABD ve Avrupa'da embryo gelişimi, embriyonik kök hücre uzmanıyım. Aslında kök hücrelerden organ yapıyorum ama vatanımda da sizin gibi dostların çaresiz kalmaması için buraya üye oldum. Öncelikle bu testleri yapmadan önce zamanlamaya bakmamız çok önemli. İlk 7 gün, reglinizden itibaren, birinci haftadır. Anne olmaya karar verdiniz ve korunma kullanmıyorsunuz. İkinci hafta reglinizden 1 hafta sonra başlayan ilk 7 gündür. yumurta oluşmuş ve döllenme sağlanmıştır. Bu ilk 2 hafta yani 14 günlük dönemde mutlu olun, heyecanlanmayın, üzülmeyin. ve testlerden uzak durun. Gerek yok tesbit edemezsiniz. Haydi 3 cü haftaya bakalım. Döllenmiş yumurta bu hafta endometriumda yatağını bulacak. Kim ne derse desin inanmayın bebek yatağına yatmadan bHCG tesbit edemezsiniz. Kan testi bile yapmayın. Geçti mi 21 gün neşeyle? Anneler neşeli olmalı lütfen. Haydi 21-28 e bakalım, 4 cü hafta yine test yapmayın. Yapmayın hayatınıza bakın. Tabii ki ilaç kullanmayın, içki içmeyin asla kendinizi test etmeyin oram ağrıdı buram döndü gerek yok hakikaten. Kolay mı sen tabii çocuk sahibi değilsin diyeceksiniz ama çocuk sahibi olmanın bir maraton olduğunu, annenin nefesini iyi ayarlaması gerektiğini bilin. Gerek var mı stres olmaya testlerle. 5 ci hafta gelelim 28. günden itibaren 7 gün sayın-28. ci gün-35.ci gün. Sabırsız iseniz deneyin testi ama üzmeyin kendinizi. Şimdi 6. haftaya girdiğinizde size izin embryo bu dönemde asıl size regl olmanız için izin vermeyecek. ve kesin testi bu hafta alacaksınız. Harika anneler göreyim sizi. Sonuç ne olursa olsun hepiniz bugün yada yarın şahane anne olacak, dünyaya şahane insan yetiştireceksiniz. Hiç mi olmayacak dünyada çocuk mu yok. Biliyor musunuz benim çok evladım var akademide ABD de Avrupa'da yetiştirdim. Biyolojik anne değilim ama evlat yetiştiriyorum. Siz de yaparsınız. Sizin sorunuzun cevabına gelince hanımefendicim testi tekrarlayın, net bir sonuç yok gibi bazen antibodyler-hCG anti protein sizdeki proteine yapışacak molekül bozuluyor Ben labımda protein testleri için western blot yapıyorum onun gibi sonuç vermiş bu yataktaki protein bozulunca bu oluyor . Bilgi kirlilikleri ile mücadele etmeye söz vermiş aktivistim ben umarım herkes okur bu yazımı. Sevgilerimle

Merhaba Ben yeni bilim insanı üye Dr. Senem. Gustavia ismini alın ki herkes okuyacak dediler , okumanız için bu siteye üye oldum, saklayacak bir durumum yok sizlerden. Araştırmacı bilim insanıyım. ABD ve Avrupa'da embryo gelişimi, embriyonik kök hücre uzmanıyım. Aslında kök hücrelerden organ yapıyorum ama vatanımda da sizin gibi dostların çaresiz kalmaması için buraya üye oldum. Öncelikle bu testleri yapmadan önce zamanlamaya bakmamız çok önemli. İlk 7 gün, reglinizden itibaren, birinci haftadır. Anne olmaya karar verdiniz ve korunma kullanmıyorsunuz. İkinci hafta reglinizden 1 hafta sonra başlayan ilk 7 gündür. yumurta oluşmuş ve döllenme sağlanmıştır. Bu ilk 2 hafta yani 14 günlük dönemde mutlu olun, heyecanlanmayın, üzülmeyin. ve testlerden uzak durun. Gerek yok tesbit edemezsiniz. Haydi 3 cü haftaya bakalım. Döllenmiş yumurta bu hafta endometriumda yatağını bulacak. Kim ne derse desin inanmayın bebek yatağına yatmadan bHCG tesbit edemezsiniz. Kan testi bile yapmayın. Geçti mi 21 gün neşeyle? Anneler neşeli olmalı lütfen. Haydi 21-28 e bakalım, 4 cü hafta yine test yapmayın. Yapmayın hayatınıza bakın. Tabii ki ilaç kullanmayın, içki içmeyin asla kendinizi test etmeyin oram ağrıdı buram döndü gerek yok hakikaten. Kolay mı sen tabii çocuk sahibi değilsin diyeceksiniz ama çocuk sahibi olmanın bir maraton olduğunu, annenin nefesini iyi ayarlaması gerektiğini bilin. Gerek var mı stres olmaya testlerle. 5 ci hafta gelelim 28. günden itibaren 7 gün sayın-28. ci gün-35.ci gün. Sabırsız iseniz deneyin testi ama üzmeyin kendinizi. Şimdi 6. haftaya girdiğinizde size izin embryo bu dönemde asıl size regl olmanız için izin vermeyecek. ve kesin testi bu hafta alacaksınız. Harika anneler göreyim sizi. Sonuç ne olursa olsun hepiniz bugün yada yarın şahane anne olacak, dünyaya şahane insan yetiştireceksiniz. Hiç mi olmayacak dünyada çocuk mu yok. Biliyor musunuz benim çok evladım var akademide ABD de Avrupa'da yetiştirdim. Biyolojik anne değilim ama evlat yetiştiriyorum. Siz de yaparsınız. Sizin sorunuzun cevabına gelince hanımefendicim testi tekrarlayın, net bir sonuç yok gibi bazen antibodyler-hCG anti protein sizdeki proteine yapışacak molekül bozuluyor Ben labımda protein testleri için western blot yapıyorum onun gibi sonuç vermiş bu yataktaki protein bozulunca bu oluyor . Bilgi kirlilikleri ile mücadele etmeye söz vermiş aktivistim ben umarım herkes okur bu yazımı. Sevgilerimle
Tesbit

Merhaba Ben yeni bilim insanı üye Dr. Senem. Gustavia ismini alın ki herkes okuyacak dediler , okumanız için bu siteye üye oldum, saklayacak bir durumum yok sizlerden. Araştırmacı bilim insanıyım. ABD ve Avrupa'da embryo gelişimi, embriyonik kök hücre uzmanıyım. Aslında kök hücrelerden organ yapıyorum ama vatanımda da sizin gibi dostların çaresiz kalmaması için buraya üye oldum. Öncelikle bu testleri yapmadan önce zamanlamaya bakmamız çok önemli. İlk 7 gün, reglinizden itibaren, birinci haftadır. Anne olmaya karar verdiniz ve korunma kullanmıyorsunuz. İkinci hafta reglinizden 1 hafta sonra başlayan ilk 7 gündür. yumurta oluşmuş ve döllenme sağlanmıştır. Bu ilk 2 hafta yani 14 günlük dönemde mutlu olun, heyecanlanmayın, üzülmeyin. ve testlerden uzak durun. Gerek yok tesbit edemezsiniz. Haydi 3 cü haftaya bakalım. Döllenmiş yumurta bu hafta endometriumda yatağını bulacak. Kim ne derse desin inanmayın bebek yatağına yatmadan bHCG tesbit edemezsiniz. Kan testi bile yapmayın. Geçti mi 21 gün neşeyle? Anneler neşeli olmalı lütfen. Haydi 21-28 e bakalım, 4 cü hafta yine test yapmayın. Yapmayın hayatınıza bakın. Tabii ki ilaç kullanmayın, içki içmeyin asla kendinizi test etmeyin oram ağrıdı buram döndü gerek yok hakikaten. Kolay mı sen tabii çocuk sahibi değilsin diyeceksiniz ama çocuk sahibi olmanın bir maraton olduğunu, annenin nefesini iyi ayarlaması gerektiğini bilin. Gerek var mı stres olmaya testlerle. 5 ci hafta gelelim 28. günden itibaren 7 gün sayın-28. ci gün-35.ci gün. Sabırsız iseniz deneyin testi ama üzmeyin kendinizi. Şimdi 6. haftaya girdiğinizde size izin embryo bu dönemde asıl size regl olmanız için izin vermeyecek. ve kesin testi bu hafta alacaksınız. Harika anneler göreyim sizi. Sonuç ne olursa olsun hepiniz bugün yada yarın şahane anne olacak, dünyaya şahane insan yetiştireceksiniz. Hiç mi olmayacak dünyada çocuk mu yok. Biliyor musunuz benim çok evladım var akademide ABD de Avrupa'da yetiştirdim. Biyolojik anne değilim ama evlat yetiştiriyorum. Siz de yaparsınız. Sizin sorunuzun cevabına gelince hanımefendicim testi tekrarlayın, net bir sonuç yok gibi bazen antibodyler-hCG anti protein sizdeki proteine yapışacak molekül bozuluyor Ben labımda protein testleri için western blot yapıyorum onun gibi sonuç vermiş bu yataktaki protein bozulunca bu oluyor . Bilgi kirlilikleri ile mücadele etmeye söz vermiş aktivistim ben umarım herkes okur bu yazımı. Sevgileriml

Bilim aslında sevgili Wanda. Hormon yumurtadan,spermden yada ikisini birleşiminden gelmiyor. bHCG sadece embriyodan geliyor. Sağlıkla yatağına yerleşecek, anne de hazırlanacak ondan sonra. Dikkat ederseniz ilk 6 hafta ilk seri regl'i de içeriyor, 6.hafta 2. seri regl. Anne de hazır olmuş oluyor, embryo bebek de komut vermeye başlıyor. En sağlıklı hafta bu pozitif yada negatifliği yakalamak için. Bu arada bilimsel makaleleri okuyorum sizler için, çok fazla olmasa da yanlış sonuç almamak için idrar yolu enfeksiyonu olmaması gerek diyor çoğu. İşte ben pozitif sonuç aldım ama kan testimde görülmedi kısmı tamamen doktoru ilgilendiriyor testi değil. Ben protein testlerine çok güvenmiyorum laboratuvarımdan biliyorum En iyi oda koşullarında saklanmalı kitler, son kullanım tarihi en az 6 ay sonra bitmeli. Buraya yazma kararım o kadar üzüntülü anne adayları gördüm ki doktorları yokmuş gibi buraya yazıyorlar haklılar Hepsine destek olacağım kararlıyım. Bu arada kısa bir in vitro merkezi deneyimim oldu Bir haftasonu 6 embriyoyu transfer edilmeden önce besiyerlerine geçirdim. Ama ne dualar içimden Elim bile titremedi bana bak dedim kendime bu bebekler sana emanet. Şu an belki 6 bebeğim vardır dışarıda. Tam ve doğru kök hücre embryo biyolojik bilgileri vereceğim ki bir daha üzgün kimse olmayacak.

2 gün sonra testi tekrarla
Bilim aslında sevgili Wanda. Hormon yumurtadan,spermden yada ikisini birleşiminden gelmiyor. bHCG sadece embriyodan geliyor. Sağlıkla yatağına yerleşecek, anne de hazırlanacak ondan sonra. Dikkat ederseniz ilk 6 hafta ilk seri regl'i de içeriyor, 6.hafta 2. seri regl. Anne de hazır olmuş oluyor, embryo bebek de komut vermeye başlıyor. En sağlıklı hafta bu pozitif yada negatifliği yakalamak için. Bu arada bilimsel makaleleri okuyorum sizler için, çok fazla olmasa da yanlış sonuç almamak için idrar yolu enfeksiyonu olmaması gerek diyor çoğu. İşte ben pozitif sonuç aldım ama kan testimde görülmedi kısmı tamamen doktoru ilgilendiriyor testi değil. Ben protein testlerine çok güvenmiyorum laboratuvarımdan biliyorum En iyi oda koşullarında saklanmalı kitler, son kullanım tarihi en az 6 ay sonra bitmeli. Buraya yazma kararım o kadar üzüntülü anne adayları gördüm ki doktorları yokmuş gibi buraya yazıyorlar haklılar Hepsine destek olacağım kararlıyım. Bu arada kısa bir in vitro merkezi deneyimim oldu Bir haftasonu 6 embriyoyu transfer edilmeden önce besiyerlerine geçirdim. Ama ne dualar içimden Elim bile titremedi bana bak dedim kendime bu bebekler sana emanet. Şu an belki 6 bebeğim vardır dışarıda. Tam ve doğru kök hücre embryo biyolojik bilgileri vereceğim ki bir daha üzgün kimse olmayacak.
Bilim aslında sevgili Wanda. Hormon yumurtadan,spermden yada ikisini birleşiminden gelmiyor. bHCG sadece embriyodan geliyor. Sağlıkla yatağına yerleşecek, anne de hazırlanacak ondan sonra. Dikkat ederseniz ilk 6 hafta ilk seri regl'i de içeriyor, 6.hafta 2. seri regl. Anne de hazır olmuş oluyor, embryo bebek de komut vermeye başlıyor. En sağlıklı hafta bu pozitif yada negatifliği yakalamak için. Bu arada bilimsel makaleleri okuyorum sizler için, çok fazla olmasa da yanlış sonuç almamak için idrar yolu enfeksiyonu olmaması gerek diyor çoğu. İşte ben pozitif sonuç aldım ama kan testimde görülmedi kısmı tamamen doktoru ilgilendiriyor testi değil. Ben protein testlerine çok güvenmiyorum laboratuvarımdan biliyorum En iyi oda koşullarında saklanmalı kitler, son kullanım tarihi en az 6 ay sonra bitmeli. Buraya yazma kararım o kadar üzüntülü anne adayları gördüm ki doktorları yokmuş gibi buraya yazıyorlar haklılar Hepsine destek olacağım kararlıyım. Bu arada kısa bir in vitro merkezi deneyimim oldu Bir haftasonu 6 embriyoyu transfer edilmeden önce besiyerlerine geçirdim. Ama ne dualar içimden Elim bile titremedi bana bak dedim kendime bu bebekler sana emanet. Şu an belki 6 bebeğim vardır dışarıda. Tam ve doğru kök hücre embryo biyolojik bilgileri vereceğim ki bir daha üzgün kimse olmayacak
2 gün sonra testi tekrarladım sıfır çizgi çıktı artık hamile değilim değil mi????

X