- Konu Sahibi 68aksarayli
?Daha negatiflesmemis mi yoksa yükselecek demek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
?Daha negatiflesmemis mi yoksa yükselecek demek mi
Adet olursan bı git bence ama yerleşme kanaması olabilir dikkat et sen yinede iki gün içinde yoğunlaşma olmazsa bı kann ver yerleşme kanaması da en fazla 1-2 pedlik olablrmis ya11. Gün ama iğnenşn etkisi geçmediyse ben nasıl hastalandım yani yoğun gibi de değil gibi de bi ara gelmiyo sonra geliyo bende anlamadım doktorumda duphastonu bitir bakalım yoğunlaşıcak mı yoksa durucak mı dedi adet olursan gel de demedi bende bilmiyorum
Daha negatiflesmemisDaha negatiflesmemis mi yoksa yükselecek demek mi
Gidicem canım ama öyle leke gibi gelmiyo ki lekeden daha yoğun geliyo canım birde bacaklarım o kadar çok ağrıyo ki göğüsleirm acıyo bide teste tekrar baktım daha netletmiş sanki fotodada çok belli olmuyo canlıda daha netAdet olursan bı git bence ama yerleşme kanaması olabilir dikkat et sen yinede iki gün içinde yoğunlaşma olmazsa bı kann ver yerleşme kanaması da en fazla 1-2 pedlik olablrmis ya
Düşük mü yapıyorsun acabaGidicem canım ama öyle leke gibi gelmiyo ki lekeden daha yoğun geliyo canım birde bacaklarım o kadar çok ağrıyo ki göğüsleirm acıyo bide teste tekrar baktım daha netletmiş sanki fotodada çok belli olmuyo canlıda daha net
Bilmem düşük olsa çok kanaması gerekmiyo muDüşük mü yapıyorsun acaba
Pıhtı var mı taze kan ya daBilmem düşük olsa çok kanaması gerekmiyo mu
Pıhtısız geliyoPıhtı var mı taze kan ya da
Canım taze kan ise yani düşüktür o kesin hamilelik var çünkü umarım firar kanamanPıhtısız geliyo
Pembe kan veya açık kırmızı kan değil kahverengi ve kırmızı ararsı bi kan birde kullandığım ilaç hem düşğm önleyiivi hem adet sökücü bilemiyorum artıkCanım taze kan ise yani düşüktür o kesin hamilelik var çünkü umarım firar kanaman
Ha o normal ya bende de oluyorsu ilk gebeligimde (kimyasal) sordum normal dediler eski kan tutunma oluyor dediler stres yapmaPembe kan veya açık kırmızı kan değil kahverengi ve kırmızı ararsı bi kan birde kullandığım ilaç hem düşğm önleyiivi hem adet sökücü bilemiyorum artık
Valla yeterince yaptım stresn sürekli kendimi dinliyorum her lavobaya gidişimde nolur Allah ım kan gelmemiş olsun diye giriyorum birde bugün yine girdiğim bi ortam yeni hamile haberi vardı bu sefer herkes ee hadi sende sıra diyo herkes psikolojik baskı böyle yoruldu kafamHa o normal ya bende de oluyorsu ilk gebeligimde (kimyasal) sordum normal dediler eski kan tutunma oluyor dediler stres yapma
Sen uzan dinlen bol bol testin koyulastigi sürece problem yokValla yeterince yaptım stresn sürekli kendimi dinliyorum her lavobaya gidişimde nolur Allah ım kan gelmemiş olsun diye giriyorum birde bugün yine girdiğim bi ortam yeni hamile haberi vardı bu sefer herkes ee hadi sende sıra diyo herkes psikolojik baskı böyle yoruldu kafam
Ha birde ayaklarının sltuna birşey koyValla yeterince yaptım stresn sürekli kendimi dinliyorum her lavobaya gidişimde nolur Allah ım kan gelmemiş olsun diye giriyorum birde bugün yine girdiğim bi ortam yeni hamile haberi vardı bu sefer herkes ee hadi sende sıra diyo herkes psikolojik baskı böyle yoruldu kafam
Sen uzan dinlen bol bol testin koyulastigi sürece problem yok
Tamam denerim teşekkür ederim destekleriniz içinHa birde ayaklarının sltuna birşey koy
Git bı bakalım doktor ne diyecekGidicem canım ama öyle leke gibi gelmiyo ki lekeden daha yoğun geliyo canım birde bacaklarım o kadar çok ağrıyo ki göğüsleirm acıyo bide teste tekrar baktım daha netletmiş sanki fotodada çok belli olmuyo canlıda daha net
Gebelik varsa sıcak su iyi değil sıcak biseyler masajlar bele ve karna tavsiye edilmiyorHa birde ayaklarının sltuna birşey koy
hayatınızda hiç düşük yaptınızmı?Canım taze kan ise yani düşüktür o kesin hamilelik var çünkü umarım firar kanaman
Kimyasal yaptimhayatınızda hiç düşük yaptınızmı?
Sıcak demedim zaten birşey koy yastık gibi dedimGebelik varsa sıcak su iyi değil sıcak biseyler masajlar bele ve karna tavsiye edilmiyor