- 22 Mayıs 2023
- 17
- 0
- 34
- Konu Sahibi 68aksarayli
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da hamile kalırsınızNegatif canm maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da hamile kalırsınızNegatif canm maalesef
Hayırlısı olsun canım üzme kendini sonucunu doktorunla paylaştın mı bişey yani belki kontrole çağırır çünkü adetin geçti dimiNegatif canm maalesef
Demekki iğnenin etkisiymiş önceki değerinNegatif canm maalesef
Yarin günü adetin doktorum da kongre ye gitmiş 19una kadar yok bu ay boş gececem tedavisiz temmuz da devam ederimHayırlısı olsun canım üzme kendini sonucunu doktorunla paylaştın mı bişey yani belki kontrole çağırır çünkü adetin geçti dimi
İnşallah kuzum önceki değerim zaten iğne etkiaiydi 7. Gün 15. Gün bugün kan verdimHayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da hamile kalırsınız
ben hiç takip etmedim adet günüme kadar bekledim 1 gün gecikti ertesi gun sabah test yaptım negatif çıktı 1 2 saat sonra adetim geldi umarim pozitife dönerKızlar merhaba geçen hafta salı ovitrelle çatlatma iğnesi oldum gece 12 de bugün bı hafta oldu etkisini takip etmek için gebelik testi yaptım negatif çıktı bu kadar erken etkisi geçmiş olabilir mi
Duphaston kullandınız mıben hiç takip etmedim adet günüme kadar bekledim 1 gün gecikti ertesi gun sabah test yaptım negatif çıktı 1 2 saat sonra adetim geldi umarim pozitife döner
Evet aşırı oldu hemde gecen pazartesi günü ama negatif
Rabbim inşallah tez vakitte kucanızı doldursunEvet aşırı oldu hemde gecen pazartesi günü ama negatif
hayır doktorum vermediDuphaston kullandınız mı
Rahim kalınlığı güzeldir belki o yüzden vermemiştirhayır doktorum vermedi
olabilir çünkü rahim filmjne gayet güzel bi sorun yok demiştiRahim kalınlığı güzeldir belki o yüzden vermemiştir
Canım ilişki zaten ilk 7 gün önemli hatta doktor bana iki kere yeterli demişti iki gün arayalKızlar daha benim kanamam geldi bu akşam ilişkiden sonra daha ilacımın bitmesine 2 var bide çatlatma iğnemşn 10. Günü bugün neden böyle kanamam geldi acaba böyle bi olay başına gelen var mı
Doktoruma sordum duphastony bitir eğer devam ederse adet devam etmezse sıkıntı yok demiş bende anlamadım neden böyle bi kanama geldi normade ilaç bitmeden gelmezCanım ilişki zaten ilk 7 gün önemli hatta doktor bana iki kere yeterli demişti iki gün arayal
Belki yerleşme kanaması dur bekle adete cevirmezse sıkıntı yok geebelik oluşuyor demektirDoktoruma sordum duphastony bitir eğer devam ederse adet devam etmezse sıkıntı yok demiş bende anlamadım neden böyle bi kanama geldi normade ilaç bitmeden gelmez
İnşaAllah öyledir artık psikolojşm öyle bozuldu ki kanı görünce böyle yüreğim kalkıyo resmen içime bi sıkıntı çöküyo moralim bozuluyo ağlamak geliyo içimden yoruldum sanırım bu süreçten yada bu kullandığım hormonlar vücudumu alt üst ettiBelki yerleşme kanaması dur bekle adete cevirmezse sıkıntı yok geebelik oluşuyor demektir
Canlı kan mi kahverengi miİnşaAllah öyledir artık psikolojşm öyle bozuldu ki kanı görünce böyle yüreğim kalkıyo resmen içime bi sıkıntı çöküyo moralim bozuluyo ağlamak geliyo içimden yoruldum sanırım bu süreçten yada bu kullandığım hormonlar vücudumu alt üst etti
Çok mu leke şeklinde miKızlar daha benim kanamam geldi bu akşam ilişkiden sonra daha ilacımın bitmesine 2 var bide çatlatma iğnemşn 10. Günü bugün neden böyle kanamam geldi acaba böyle bi olay başına gelen var mı
Onu ultrason da da görüyor doktor yumurta takibi yapınca bakıyor ona göre veriyor benim önce kullandığım letu incelme yapmış o yüzden vermişti bana duphaston uolabilir çünkü rahim filmjne gayet güzel bi sorun yok demişti
hm duphastonu ben genelde âdet görmek için kullanıyorum herşeyin hayırlısı yaOnu ultrason da da görüyor doktor yumurta takibi yapınca bakıyor ona göre veriyor benim önce kullandığım letu incelme yapmış o yüzden vermişti bana duphaston u