- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
Ha pardon ben yanlış anlamisimSıcak demedim zaten birşey koy yastık gibi dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha pardon ben yanlış anlamisimSıcak demedim zaten birşey koy yastık gibi dedim
3 düşük yaşadım onun ağrısı öyle hafif bacak ağrısı olmuyor, dayanılmaz ağrı oluyor arkadaş zaten dayanamaz giderdi doktoraKimyasal yaptim
Bakalım ne dicek adetim bugün arttı doktprumda çarşamba gününe randevu verdi bende merak ediyorum ilk defa 16 günde adet oldum birde daha yumurta çatlatma iğnemin 10. Günüydü iğnenin etkiside daha geçmemişti yani testle takiı ediyodumGit bı bakalım doktor ne diyecek
Gerçekten tuhaf yanı benimde iğnenin 20.gunu 15.gunu test verdim negatif di hala adet olmadım adetimde geçti 3 gün duphaston kullanıyordum 15. Gün bıraktım negatif görünce kullanmayı hala olmadım normalde ilaç gebelik olmazsa adet söktürücü imiş yarın bida kan verecemBakalım ne dicek adetim bugün arttı doktprumda çarşamba gününe randevu verdi bende merak ediyorum ilk defa 16 günde adet oldum birde daha yumurta çatlatma iğnemin 10. Günüydü iğnenin etkiside daha geçmemişti yani testle takiı ediyodum
Evet canım öyle inşaAllah güzel sonuç alırsın hiç evde gebelik testi denedin mi bide normalde bende duphastonu bitirip 1 hafta içinde hasta olurdum hiç daha ilacım bitmeden hastalanmadım ama kanda artık yerleşme kanaması denilenden fazlaya çıktı hatta affedersin ama su gibi ayağa kalkınca akıyo hissediyorumGerçekten tuhaf yanı benimde iğnenin 20.gunu 15.gunu test verdim negatif di hala adet olmadım adetimde geçti 3 gün duphaston kullanıyordum 15. Gün bıraktım negatif görünce kullanmayı hala olmadım normalde ilaç gebelik olmazsa adet söktürücü imiş yarın bida kan verecem
Adet olmuşsun bildiğin yaptım şimdi erken gebelik testi negatif adeti bekleyecem bakalımEvet canım öyle inşaAllah güzel sonuç alırsın hiç evde gebelik testi denedin mi bide normalde bende duphastonu bitirip 1 hafta içinde hasta olurdum hiç daha ilacım bitmeden hastalanmadım ama kanda artık yerleşme kanaması denilenden fazlaya çıktı hatta affedersin ama su gibi ayağa kalkınca akıyo hissediyorum
Bencede adet oldum canım bende artık inandırdım kendimi napalım bu ay tekrardan denicez Allah tan ümit kesilmez senin içinde hakkında hayırlısı olsun inşaAllah bian önce kavuşuruz miniklereAdet olmuşsun bildiğin yaptım şimdi erken gebelik testi negatif adeti bekleyecem bakalım
İnşallah inşallahBencede adet oldum canım bende artık inandırdım kendimi napalım bu ay tekrardan denicez Allah tan ümit kesilmez senin içinde hakkında hayırlısı olsun inşaAllah bian önce kavuşuruz miniklere
Koyulasmayi takip et canım bı belki hamilesin üstüne görüyor olabilirsinKanamamda devam ediyo acaba ben hamileyimde düşük mü yapıyorum ama hiç ağrım falan yok düşük olsa illa ağrı yapar diye düşünüyorum
Ama şuan gelen kanama bence üstüne görmeden fazla hep internette o üstüne görme olayını leke veya 1-2 pedlik bi kanama olduğunu 1-2 gün sürdüğünü söylüyo benimki geçti onlarıKoyulasmayi takip et canım bı belki hamilesin üstüne görüyor olabilirsin
Olabilir doktor ne diyecek bakalımAma şuan gelen kanama bence üstüne görmeden fazla hep internette o üstüne görme olayını leke veya 1-2 pedlik bi kanama olduğunu 1-2 gün sürdüğünü söylüyo benimki geçti onları
Bakalım canım yarım gidicem doktora nasipse öğrenicez artık sen naptın adet oldun muOlabilir doktor ne diyecek bakalım
İğnenin etkisi gecmia gibi iki gün sonra bida yapÇatlatma iğnesi 10. Gün sizce durum nedir
Oldm bugun maalesefBakalım canım yarım gidicem doktora nasipse öğrenicez artık sen naptın adet oldun mu
Doktora ne zaman gidiceksin canımOldm bugun maalesef
Bu ay tedavisiz gececm hem doktorum yok hem memlekete gidecem izneDoktora ne zaman gidiceksin canım