- Konu Sahibi 68aksarayli
Anladım canım iyi olur belki hem vücudun dinlensin biraz ilaçlardan dengemiz kaydı iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle gerçekten aşırı leke geliyor niyeyseAnladım canım iyi olur belki hem vücudun dinlensin biraz ilaçlardan dengemiz kaydı iyice
Öyle gerçekten aşırı leke geliyor niyeyse
Benimde aşılamaydi bu ay klomen çatlatma iğnesi olmustum hangi iğneyi verdi sanaBilmem ki canım işte belli olmuyo her ay farklı bende gittim doktora tekrar yumurta büyütme iğnesi verdi işte onu kullanıp tekrar gidicem pazartesi sanırım durumuma görede aşılama yapıcak artık bu ay
Gonal f 450 canım ilk aşılaman mıydıBenimde aşılamaydi bu ay klomen çatlatma iğnesi olmustum hangi iğneyi verdi sana
Evet ilktiGonal f 450 canım ilk aşılaman mıydı
Bakalım benimde ilk olucak bu ay benim dengem iyyice şaştı çarşamba adetim bitti perşembe iğneye başladım bugğn tekrar kanamam geldi anlamadımEvet ilkti
Canım şuan zaten koyu çıkar 12-14. Gün ki testlerin önemliKızlar çatlatma iğnesinden sonra etkisinin geçip geçmediği takip etmek için test yapıyorum testler gittikçe koyulaştı bakar mısınız
Allah Allah nasl bitip hemen geri başladı kiBakalım benimde ilk olucak bu ay benim dengem iyyice şaştı çarşamba adetim bitti perşembe iğneye başladım bugğn tekrar kanamam geldi anlamadım
Gebelik olabilir kan verKızlar çatlatma iğnesinden sonra etkisinin geçip geçmediği takip etmek için test yapıyorum testler gittikçe koyulaştı bakar mısınız
Bu kadar erken gebelik olabilir mi çok kafam karıştı, iğnenin 7.günü gebelik belli olur mu ki inşallah vardır, dün sabah ve öğlen yaptığım testler açık renkli neredeyse ikinci çizgi yok denecek kadardı ama akşam ve bugün yaptığım testler daha koyuGebelik olabilir kan ver
Devam et bakalım iki üç gün daha koyulasacak mi iyice gerci bazılarında silinip geri çıkıyormuşBu kadar erken gebelik olabilir mi çok kafam karıştı, iğnenin 7.günü gebelik belli olur mu ki inşallah vardır, dün sabah ve öğlen yaptığım testler açık renkli neredeyse ikinci çizgi yok denecek kadardı ama akşam ve bugün yaptığım testler daha koyu
Bende anlamadım doktora yazdım önemli değil dedi acaba iğneden mi pldu bilmiyorum ara arada kasıklarıma ağrı giriyorAllah Allah nasl bitip hemen geri başladı ki
Bende anlamadmBende anlamadım doktora yazdım önemli değil dedi acaba iğneden mi pldu bilmiyorum ara arada kasıklarıma ağrı giriyor
Pazar günküKızlar sizce pazar günün ki test mi koyu pazartesi yani bugün ki test mi koyu bakar mısınız