Acil çatlatma iğnesi etksii kızlar

Yarın adete dönmezse yerleşme kanaması dur inş ama canlı kırmızı ise sikinti
Canlı kırmızı değildi hayır bide bugün daha test yaptım onda silik çizgi çıktı anlamadım iğnenin etkisi geçti mi geçmedi mi geçmediyse nasıl kanamam geldi anlamadım valla

Canlı kırmızı değildi hayır bide bugün daha test yaptım onda silik çizgi çıktı anlamadım iğnenin etkisi geçti mi geçmedi mi geçmediyse nasıl kanamam geldi anlamadım valla
Yerleşme gibi duruyor siz bolca dinlenin Allah'a bırakın hakkınızda en hayırlısı neyse o olur ins

Yerleşme gibi duruyor siz bolca dinlenin Allah'a bırakın hakkınızda en hayırlısı neyse o olur ins
İnşaAllah ya rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yerleşme kanaması olabilir inşallah olabilir
İnşaAllah canım bakalım bekleyip görücez yarında veya bu gece gelicek mi yine

Kızlar daha benim kanamam geldi bu akşam ilişkiden sonra daha ilacımın bitmesine 2 var bide çatlatma iğnemşn 10. Günü bugün neden böyle kanamam geldi acaba böyle bi olay başına gelen var mı
Gecen ay catlatma iğnesi oldum ilk defa iğnenin 7 günü kanamam oldu 3 gün surdu ama şiddetli kanama oldu bende canım senin yerleşme kanamasına benziyor

8. Gün böyle

Eklentiler

• IMG_20230528_112845.jpg
    IMG_20230528_112845.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar sanırım bende adet oldu. Bugün geldi adet gibi ama sabah test yaptım ilk 10 dakikada böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1295.jpeg
    IMG_1295.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 40
Yoğunlaştı mi iğnenin etkisi geçmemiş daha demekki kaçıncı gündü
11. Gün ama iğnenşn etkisi geçmediyse ben nasıl hastalandım yani yoğun gibi de değil gibi de bi ara gelmiyo sonra geliyo bende anlamadım doktorumda duphastonu bitir bakalım yoğunlaşıcak mı yoksa durucak mı dedi adet olursan gel de demedi bende bilmiyorum

X