- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Ama gerçekten koltuk minderine benziyor. Resmini çekip atma imkanim olsa keşke. Benim beğendiğimi de siz begenmeyebilirsiniz zevk meselesi dedigim buydu.Evet bende paylaştığım gorseli onların sitesinden aldım. Yine de çok teşekkür ederim hem ilgilendiğiniz için hemde çeşitli benzetmeler yapıp üstü kapalı olayı zevksizsine getirmediginiz için.
Olur mu???? Aaaa... yarısı terzi yamağı yarısı da moda duayeni.Ay yorumlar ne kadar hadsiz ya. Kadın size bu yelek nasıl diye bile sormamış şöyle çirkin böyle çirkin demek nedir? Herkes coco chanel başımıza.
Terziye diktir, 1 gunde diker zatenAcil gorselde ekledigim yelekten bulmam lazim. Mune lütfen konumu taşıma. Lütfen....
Not: bu yelegin siyah renklisi olacak.40 beden.
Hangi sitede bulabilirim. Geçen sene satışı yapılmış bir yelek bu sene her yeri aradım taradim aynisindan bulamadim
Mesaj yollayamıyorum sizin özel mesajınız kapalı sanırım. Bana mesaj atarsanız ben size sayfa ismi vereyim.Acil gorselde ekledigim yelekten bulmam lazim. Mune lütfen konumu taşıma. Lütfen....
Not: bu yelegin siyah renklisi olacak.40 beden.
Hangi sitede bulabilirim. Geçen sene satışı yapılmış bir yelek bu sene her yeri aradım taradim aynisindan bulamadim
Yeleğin kumaşı ablamin minderlerinin kumaşına benziyor.zevk meselesi gerçekten
Al bendende o kadar neresini beğenmişte almışNe çirkin bir yelektir bu
Sizi görünce ödünç manto olayınız aklıma geldi. Görüyor musunuz hala o kişiyi ?sizin gibi sorumluluk sahibi insanların hala olması ne güzel.
tamamıyla sizin hatanız olmasa dahi, arkadaşınıza sevginizden saygınızdan, onun için uğraşıyorsunuz.
ne güzel arkadaşsınız, düşüncenizi çok takdir ettim.
Konu sahibi size "yelek nasıl güzel mi"diye sormuş mu?Ama gerçekten koltuk minderine benziyor. Resmini çekip atma imkanim olsa keşke. Benim beğendiğimi de siz begenmeyebilirsiniz zevk meselesi dedigim buydu.
Arkadaş kesinlikle istemiyor fakat ben onun o yelegini çok sevdiğini biliyordum. Uzulmedim önemli değil dese de aynısını alınca çok mutlu olacağından eminim. Ve ben onun çok mutlu olmasını istiyorum.
Fikrimi soruyosan güzel bir yelek ama kumaşı başka birseyi hatırlattı.Konu sahibi size "yelek nasıl güzel mi"diye sormuş mu?
Yok ben fikriniz sorulmadikca beyan etmeyin diyorum.illa edicem diyorsanız da daha nazik olabilirsinizFikrimi soruyosan güzel bir yelek ama kumaşı başka birseyi hatırlattı.
Simdi git konu sahibine ilet bunu
Hee sana sorucaz burda ne yazacağımizi.Yok ben fikriniz sorulmadikca beyan etmeyin diyorum.illa edicem diyorsanız da daha nazik olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?