- 3 Şubat 2018
- 25.740
- 110.737
- 598
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Evet bende paylaştığım gorseli onların sitesinden aldım. Yine de çok teşekkür ederim hem ilgilendiğiniz için hemde çeşitli benzetmeler yapıp üstü kapalı olayı zevksizsine getirmediginiz için.
Özelden yazayimHangi sehirde yaşiyorsunuz ?
Buna benzer yelek gordüm o yuzden soruyorum
Tamam. Çok teşekkür ederimDolap gardrops modacruz zebramo bu sitelerde aratin ikinci elini bulursunuz belki
Eğer 1. El bulamazsam mutlaka bakacagimDolap gardrops modacruz zebramo bu sitelerde aratin ikinci elini bulursunuz belki
Himmm anladım. Sağolun yinedeİnstagramda satan var ama sadece toptan satış yazıyor.
Ödünç almamistim ama benimde ortak olduğum bir kazaya kurban gitti ve bende aynisindan alıp hediye etmek istedim. Burada uzun uzun yazmadım. Hemen kısacık yazayım illaki soran olursa ona cevap veririm dedim. Belki herkes nedenini merak etmeyebilir gibisindenKızlar arkadaşın yeleğini ödünç almıştım başına şu iş geldi hemen yenisini almam lazım nerden bulabilirim deseydin bdvde bu kadar tepki almazdın yazmam 30 saniyemi aldı neyse geçmiş olsun:)
Değil fakat arkadaşima alacagimne bu ilaç gibi bir şey mi yoksa ab-ı hayat mı? söyle ben de arayacagım heheh
Arkadaş kesinlikle istemiyor fakat ben onun o yelegini çok sevdiğini biliyordum. Uzulmedim önemli değil dese de aynısını alınca çok mutlu olacağından eminim. Ve ben onun çok mutlu olmasını istiyorum.Aynisini bulamazsaniz da madem kiyafet odunc verecek kadar yakinsiniz,durumu izah eder istedigi bir trikoyu alabilirsiniz.
Laciverti var da siyahının yapıldığından şüpheliyimAcil gorselde ekledigim yelekten bulmam lazim. Mune lütfen konumu taşıma. Lütfen....
Not: bu yelegin siyah renklisi olacak.40 beden.
Hangi sitede bulabilirim. Geçen sene satışı yapılmış bir yelek bu sene her yeri aradım taradim aynisindan bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?