• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bu yelekten bulmam lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar arkadaşın yeleğini ödünç almıştım başına şu iş geldi hemen yenisini almam lazım nerden bulabilirim deseydin bdvde bu kadar tepki almazdın yazmam 30 saniyemi aldı neyse geçmiş olsun:)
Ödünç almamistim ama benimde ortak olduğum bir kazaya kurban gitti ve bende aynisindan alıp hediye etmek istedim. Burada uzun uzun yazmadım. Hemen kısacık yazayım illaki soran olursa ona cevap veririm dedim. Belki herkes nedenini merak etmeyebilir gibisinden

Aynisini bulamazsaniz da madem kiyafet odunc verecek kadar yakinsiniz,durumu izah eder istedigi bir trikoyu alabilirsiniz.
Arkadaş kesinlikle istemiyor fakat ben onun o yelegini çok sevdiğini biliyordum. Uzulmedim önemli değil dese de aynısını alınca çok mutlu olacağından eminim. Ve ben onun çok mutlu olmasını istiyorum.

Acil gorselde ekledigim yelekten bulmam lazim. Mune lütfen konumu taşıma. Lütfen....
Not: bu yelegin siyah renklisi olacak.40 beden.
Hangi sitede bulabilirim. Geçen sene satışı yapılmış bir yelek bu sene her yeri aradım taradim aynisindan bulamadim
Laciverti var da siyahının yapıldığından şüpheliyim :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X