• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bu yelekten bulmam lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende paylaştığım gorseli onların sitesinden aldım. Yine de çok teşekkür ederim hem ilgilendiğiniz için hemde çeşitli benzetmeler yapıp üstü kapalı olayı zevksizsine getirmediginiz için.
Ama gerçekten koltuk minderine benziyor. Resmini çekip atma imkanim olsa keşke. Benim beğendiğimi de siz begenmeyebilirsiniz zevk meselesi dedigim buydu.

Ay yorumlar ne kadar hadsiz ya. Kadın size bu yelek nasıl diye bile sormamış şöyle çirkin böyle çirkin demek nedir? Herkes coco chanel başımıza.
Olur mu???? Aaaa... yarısı terzi yamağı yarısı da moda duayeni.
Hatta biraz sonra bana puan verip bizımla dığılsın diyecekler.
Niye bu sitede insanlar en çok bdv de konu açıyor biliyor musunuz çünkü bu tür insanlar yüzünden herkes bir şekilde dert sahibi oluyor.

Konu sahibi, arkadasinizi magazaya goturup secimi ona da biraka bilirsiniz.
Senin yelegin başina iş geldi, aynisini bulamadim oyuzden magazadan istediyini begen al diye bilirsiniz.

Acil gorselde ekledigim yelekten bulmam lazim. Mune lütfen konumu taşıma. Lütfen....
Not: bu yelegin siyah renklisi olacak.40 beden.
Hangi sitede bulabilirim. Geçen sene satışı yapılmış bir yelek bu sene her yeri aradım taradim aynisindan bulamadim
Terziye diktir, 1 gunde diker zaten

Bende de var bu yeleğin aynısı. Bulunduğum şehirde de bolca mevcut. İnstagramda mağazaların sayfaları da var. Giyince güzel duruyor etekle falan😉

Acil gorselde ekledigim yelekten bulmam lazim. Mune lütfen konumu taşıma. Lütfen....
Not: bu yelegin siyah renklisi olacak.40 beden.
Hangi sitede bulabilirim. Geçen sene satışı yapılmış bir yelek bu sene her yeri aradım taradim aynisindan bulamadim
Mesaj yollayamıyorum sizin özel mesajınız kapalı sanırım. Bana mesaj atarsanız ben size sayfa ismi vereyim.

sizin gibi sorumluluk sahibi insanların hala olması ne güzel.
tamamıyla sizin hatanız olmasa dahi, arkadaşınıza sevginizden saygınızdan, onun için uğraşıyorsunuz.
ne güzel arkadaşsınız, düşüncenizi çok takdir ettim.
Sizi görünce ödünç manto olayınız aklıma geldi. Görüyor musunuz hala o kişiyi ?

Arkadaş kesinlikle istemiyor fakat ben onun o yelegini çok sevdiğini biliyordum. Uzulmedim önemli değil dese de aynısını alınca çok mutlu olacağından eminim. Ve ben onun çok mutlu olmasını istiyorum.

Yaa ❤️
Çok ince dusuncelisiniz.
İnsallah bulursunuz ve arkadasiniz da zannettiginiz gibi mutlu olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X