kendime sorgulamak çalışırken beni güldürdünNöeey?
cidden mi? sosyal medyadan ona övündüğüm mesajima bile beğenisi yokHiç bi şey olmuyo sakin ol
Ben anlamak çalışmak sizi ama yapamamakHayır kendim sorgulamak çalışırken kafam translateden çevirmiş olabilirim
Düzgün anlatayım. Sosyal medyadan ona övdüğüm mesajima beğenmiyordu hatta teşekkür mesaji atmıyor. şimdi ise çok geç ve mesajima bakmamaya başlamış konu açtığım sebebi bu yaşayanlar var mı soruyorumKonuyu hiç anlamadım.
Anlattığın mevzuyu kafaya takıyorsan sizin tanışmamış olmanız lazım.tabi ki ama dediğim olaydan yaşayanlar var mı? diye konu açmıştım
Düzgün anlatayım. Sosyal medyadan ona övdüğüm mesajima beğenmiyordu hatta teşekkür mesaji atmıyor. şimdi ise çok geç ve mesajima bakmamaya başlamış konu açtığım sebebi bu yaşayanlar var mı soruyorumBen anlamak çalışmak sizi ama yapamamak
Geçen baya tanışmıştık ama önceden o böyleydi diyordum. şimdiye öyle değildi ufak ufak değişiktiAnlattığın mevzuyu kafaya takıyorsan sizin tanışmamış olmanız lazım.
Ona övünmek ne demekcidden mi? sosyal medyadan ona övündüğüm mesajima bile beğenisi yok
Adam sevgiliniz mi?Düzgün anlatayım. Sosyal medyadan ona övdüğüm mesajima beğenmiyordu hatta teşekkür mesaji atmıyor. şimdi ise çok geç ve mesajima bakmamaya başlamış konu açtığım sebebi bu yaşayanlar var mı soruyorum
Mesela mutlu yıllar, çok güzel olmuşsun vb. ona övdüğüm mesajimaOna övünmek ne demek
Adamın sevgili oldugunuzdan haberi yok o zaman.Evet ben özel sektörden çalışıyorum o da devlet memuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?