ACİL, Bilmediğim bir şey var tecrübeli hanımlarrrrrrrr

uc kere okudum, yorumlardan anlayan olmustur diye onlari da uc kere okudum ama yok asla anlayamadim.

burada yazdiginiz gibi adama da yaziyorsaniz, o da garibim “ne diyo bu yaaa?” diyip kendini tamamen geri cekmistir.

kaciyor adam aleni bir sekilde bence.

daha tanisma asamasinda anlasma problemi varsa sevgililikte, evlilikte ohooo.

Onunla da iletişiminiz buradaki gibiyse iletişimemiş olabilirsiniz.🤣

Çok çabaladım ama asla anlayamadım 😃 Türk değil sanırım.

uc kere okudum, yorumlardan anlayan olmustur diye onlari da uc kere okudum ama yok asla anlayamadim.

burada yazdiginiz gibi adama da yaziyorsaniz, o da garibim “ne diyo bu yaaa?” diyip kendini tamamen geri cekmistir.

kaciyor adam aleni bir sekilde bence.

daha tanisma asamasinda anlasma problemi varsa sevgililikte, evlilikte ohooo.
Neyse anlamayanlar uğraşmasın boşver burdan yanıtsız kalablirim

Aynı buraya yazdığınız şekilde karşı tarafa sorsanıza bakalım ne diyecek?

Sosyal medyaya ona hikayeyi övgü şeyler (çok güzel olmuş gibi) yazdığım o kalp simgesi varya beğenmiyordu hatta teşekkür ederim bile etmiyor.
Başkaları (aile,arkadaşlar vb.) hepsi beğeniyordu. Kendime diyorum ki ne oluyor? Şimdi ise o yoğun çalıştığı biliyorum fakat meajlarımız biraz çok geç başlamıştı hatta bir merhaba yazdı bende merhaba yazdım o görüldü attı sonra yazışmalar yok. ona övündüğüm mesajlarıma beğen simgesi beğenmiyor . Tecrübeli hanımlar ne oluyor? çünkü ben yanlış anlamak istemem.

Yaşayanlar var mı?
Siz onu insta hikayelerini öven özel günlerini kutlayan tebrik türü mesajlar atıyorsunuz ama cevabı bırak beğenmiyor bile. Ama yanında iken sorun yok ilişkinizde doğru anlamışmıyım.
Öyleyse adam yanında değilken zamanını size ayırmak istemiyor yüzyüze olunca her erkek gibi sırnaşması zevkli geldiği için orda sorun olmuyor. Bencede haklısın. Pek umursanmıyorsun onun tarafından.

Siz onu insta hikayelerini öven özel günlerini kutlayan tebrik türü mesajlar atıyorsunuz ama cevabı bırak beğenmiyor bile. Ama yanında iken sorun yok ilişkinizde doğru anlamışmıyım.
Öyleyse adam yanında değilken zamanını size ayırmak istemiyor yüzyüze olunca her erkek gibi sırnaşması zevkli geldiği için orda sorun olmuyor. Bencede haklısın. Pek umursanmıyorsun onun tarafından.
Evet evet sonunda anladın yüzyüzeyken iyiydi ne oluyor anlamamıştım

Neyse anlamayanlar uğraşmasın boşver burdan yanıtsız kalablirim
Uğraşamayız gerçekten! İngilizce olsaydı daha iyi anlardık galiba 🤦🏻‍♀️

Ne yazdığınızı tekrar tekrar okuyun bence. Siz anlarsanız kendi yazdığınızdan birşey bizede doğru bir Türkçe ile anlatın lütfen.

Uğraşamayız gerçekten! İngilizce olsaydı daha iyi anlardık galiba 🤦🏻‍♀️

Ne yazdığınızı tekrar tekrar okuyun bence. Siz anlarsanız kendi yazdığınızdan birşey bizede doğru bir Türkçe ile anlatın lütfen.
Yukarıda bdrderdimben yazdığı anlayabilrsin

X