• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm:( aldatılıyor muyum?

Üzgünüm.......
Merhaba hanımlar, sosyal medya da eşim fake hesap kullanıcısı genel de canlı yayın yapanlara trolluyorum dedi. Bende hiç umursamadım. Çokça boş iş geldi. Bugün ilk defa telefonunu aldım. Mesajlar baktım. Bişey yoktu. Bişey yoktu derken boş boş yazmış. Örnek,; kimsin demiş karşı taraf. Eşim ise sen benim kim olduğumu biliyorn mu? Falan filan diye uzayıp giden saçma sapan yazışma.... Etkileşimlere bakim dedim. Bir tek diyetisyen kadın doktorun fotoğraflarını beğenmiş.bir fotoğrafın altına da, övgü dolu sözler cümlesini de güzel kadın diye bitirmiş. Kadın da yorumunu beğenmiş..... Bu arada bu doktora mesaj atmamış. Niye diyetisyen kadın doktoru. Kendisi 180 boyunda 72 kilo atletik yapılı biri.
Çok üzgünüm aldatıyor muyum
Yüz bulsa aldatır. Kadının ilgisini çekmeye çalışıyor gibi geldi.

ya rabbi koskoca adam başka hobi bulamamış mı? aldatmasa da o amaçla yola çıkmış gibi, geri dönüş aldığı bir kadınla her an bir şeyler olabilir gibi. konuşun eğer saçma sapan tepkiler veriyorsa veya inandırıcı olmazsa da, siz de fake kadın profili bir hesap açıp "aa şurada yorumunu gördüm çok değişik fikirlerin var" falan tarzı şeyler yazın özel mesajdan nasıl tepki verecek konuyu nereye çekiyor görmüş olursunuz. çok üzücü bir durum böyle muallakta kalmak allah sabır versin.

Aldatılmamışsınız buna alfatmak denmez ama bunun nedeni eşiniz değil diğer kadın. Eşiniz kadına yürümüş belli ama kadın somut bir adım atmamış. Burada sorun aldatmada değil aslında eşinizn karalteri. Sosyal medyada tanımadığı kadınlara yürüyen aklı başka yerinde bir adamla cidden bir ömür geçirip geçirmemek asıl sorun. Zira bu kadın somut bir.adım atmamış yarın başka kadın cevap verebilir. Bu işin sonu başka yerlere varır o zaman.

Aldatma kısmını bilemem ama troll hesapta milletle uğraşmak yerine sizinle vakit geçirse ya birlikte sinemaya vs gitseniz ne gerek var böyle saçma bir şeye diye hiç sormadiniz mı ciddi bir şekilde , siz ilk başta hiç umursamadım demişsiniz ya belkide siz de umursamayinca yüz bulmuş

Üzgünüm.......
Merhaba hanımlar, sosyal medya da eşim fake hesap kullanıcısı genel de canlı yayın yapanlara trolluyorum dedi. Bende hiç umursamadım. Çokça boş iş geldi. Bugün ilk defa telefonunu aldım. Mesajlar baktım. Bişey yoktu. Bişey yoktu derken boş boş yazmış. Örnek,; kimsin demiş karşı taraf. Eşim ise sen benim kim olduğumu biliyorn mu? Falan filan diye uzayıp giden saçma sapan yazışma.... Etkileşimlere bakim dedim. Bir tek diyetisyen kadın doktorun fotoğraflarını beğenmiş.bir fotoğrafın altına da, övgü dolu sözler cümlesini de güzel kadın diye bitirmiş. Kadın da yorumunu beğenmiş..... Bu arada bu doktora mesaj atmamış. Niye diyetisyen kadın doktoru. Kendisi 180 boyunda 72 kilo atletik yapılı biri.
Midem bulandı.

Üzgünüm.......
Aldatmıs mı bılemem ama esin pek te güven vermiyor aldatsa sasmam yanı, boyle bos seylerle ugrasacagına esıyle evıyle ılgılenmesi daha iyi, ha bırseyler yapmak istiyorsa hobı edınsın de bu tarz saglam papuc giibi gelmiyor bana

Back