How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acil Beylikdüzü Tink Davet Salonu Hakkında Bilgi İstiyorum

kbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
1
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar acaba beylikdüzü skyporttaki tink davet salonunda düğüne katılmış yada düğünü olmuş arkadaşlar salon hakkında bilgi verebilirmi? düğünümü orda yapmayı düşünüyorum fakat yeni bi yer olduğu için internette pek fazla yoruma rastlayamadım. yardımcı olursanız sevinirm:) şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar acaba beylikdüzü skyporttaki tink davet salonunda düğüne katılmış yada düğünü olmuş arkadaşlar salon hakkında bilgi verebilirmi? düğünümü orda yapmayı düşünüyorum fakat yeni bi yer olduğu için internette pek fazla yoruma rastlayamadım. yardımcı olursanız sevinirm:) şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Ben düğünümü tink davet salonunda yaptım ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir mekan,Yemekleri,personel,müzik ve ampiyas olarak bence bir otelden hiç bir farkı yok,İşletmenin müdürü murat bey konusunda oldukça uzman biri biz kendisinden ve mekandan çok memnun kaldım,Soran herkezede şiddetle tavsiye ediyorum.
Sizede mutluluklar dilerim.

Merhaba;
Biz de Tink Davet ile anlaştık. 29 Ağustos 2015 için.
Çok araştırma yaptım. Anlaşma öncesinde aklıma gelen soruları sormak ve mekanı değişik zaman dilimlerinde görmek için Tink Davet'e birkaç kere gittim. Murat Bey ve ekibi her defasında çok sıcak bir şekilde karşıladılar ve ilgilendiler. Bizim içimize sindi. Doğru bir karar verdiğimize inanıyordum, düğününü orada yapmış birinin de teyit etmesi bu düşüncemi pekiştirdi.
Hayırlı olsun şimdiden, herkese mutluluklar dilerim.

Back