Acil bakın lütfen yardımınız lazım

saricivciv03

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
3
1
40
Merhaba arkadaşlar hala olayın şokunu üstümden atamadım ve sakinleşemedim.yanlıs bır hareket yada bir söz söylemeden önce size danısıp annelerın fıkırlerını almam lazım.

Benım 3.5 yaşında uyumlu kıbar saldırgan agresıf olmayan cok sosyal normal bır cocugum var sadece yası gereyi paylasmayı bılmıyor onun dısında hıcbırseyı yok.

Sorun görümcemin oglu.Bız babanesıne yaylaya geldık kalcaz burda baya görümcemde burda kalcak baya süre.onun ogluda 4.5 yasında oglumdan bır yas buyuk yanı

Olay bugun oldu parkta yüksek bıryerden benım boyum 162 gogsume yakın bır yüksek yerden ölçtüm cunku ordan ittirdi aşağı şok oldum ıcımden seste dedı bu onu ıtecej küt diyw dustu cocuk ordan kafasının kolunun bacagının ıstune sağ tarafa dogru allahtan suanlık bırsey gorunmuyo o şaşkınlıkla bı bagırdım cocuga kaynanamda vardı yanımızda oda uzuldu baya sasırdı.ama tum gun sınırımı atamadım bıkac gunde atamıcam aklıma düşüş anı geldıkce kotu oluyorım hersey olabılırdı.cocuk sımarık bence annesıne soyledım ben soyleyınce cocuk suçlandı annesı aldı sarıldı suclandı dıye cocuk bır konusma seklı var o derece kıbar sanırsın ıngılız prensesı ogluna sey anlatıyo oyle kıbar ay annecımmm neden yaptın o kucuk amaaaağ annesı alır gıdee baya normal böyle yatıstırmak ıcın kızar sandım bırsey demedı.olay cocuk bu olur dıcem türden bırsey degıl yukardan itti.bırdaha böyle asla bıdaha yanyana getırmıcem şu saat oldu aklımdan cıkmıyo olay.

Bu ılk olsa dıcem cocuk tamam.ama bugun bıde bırsey ıstedı oglım vermeyınce gene bir itti cocugun az daha kafası sıvrı beton köşesine geliyordu ucuz yırttı.

Bu yıl okula ananesınde gidicek afyonda gorumcemde kalcak bır sene kocası almanyada calısıyor cunku bızde afyonda yasıyoruz.zaten cocuklar bu yıl okula baslıcak ama hıc gorusturmek ıstemıyorum hafta sonu orda oglumun oynamak ıcın kalmalı gıtmesını.gıdersem hafta ıcı okuldan sonra bes gıbı gıdıp esımle on gıbı donerım oda haftada bır.

Normalde görümcemde kaynanamda melek gibiler ama cocugy cok sımarık yetıstırmısler ben gozumle hıcbırseue kızdıklrını gormedım cok uzuldum sızlede paylasmak ıstedım.on gun sonra burdan gıdıyorlar baska yere dokuz gun kadar daha bırlıkteler bıan bos bırakmamam lazım.bu arada annesı babası doktor egıtımlı aıle cocugu

Orda resım yukledım gorunen yerden ittirdi bı yer varya bosta önünde bırsey yok alcak gıbı duruyo ama degıl

Eklentiler

• 1124F03D-7994-4DB1-B08A-861861FF5064.jpeg
    1124F03D-7994-4DB1-B08A-861861FF5064.jpeg
    189,2 KB · Görüntüleme: 32
Cocuk yasadıgı yerde kendınden buyuk cocuklarla evde yasadı bu yasına kadar onlarla bıgusma ıttırme fln kotu söZ oğrendı ama annesıde hıc ya ınsan bıraz kızar ceza verır neymıs oglu suclanmıs suclansın ya kızkı bıdaha yapmasın yano ben olsam geregını yapardım ogluma bu kadar uzuldumkı canım oglum

X