- 2 Aralık 2024
- 196
- 85
-
- Konu Sahibi beyaz kalp
Onu bilmiyorum ben de dedim herhalde benımHayır hayır hesabını pasifleştirmiş seake
Acaba olumsuz bir şey mi gördü aniden gitmiş ya ben de merak ediyordum onun sonucunu yerleşme falan deyinceAcaba olumsuz bir şey mi gördü aniden gitmiş ya ben de merak ediyordum onun sonucunu yerleşme falan deyinceOnu bilmiyorum ben de dedim herhalde benım
Belkı ara vermıstır
Vallahi kuzu ben de belirti falan olmadı tam tersine adet olacağım zaman belirtiler oluyordu ama belirti falan yaşamadım sırf elimde test var diye yapayım demiştim çok da güvendiğim bir test vardı elimde onda görünce kan verdım hala tam anlamıyla başlamadı bile hafif hafif bulantım oluyor başkada bir şey olmadı ama şunu hatırlıyorum normalde ben asla yaz kış Çorapsız yatamam tek farkı oydu gece uyurken ayağımın altının yandığını hissettim coraplarimi çıkarmıştım normalde asla çıkarmam tek belirti oydu inşallah vardır yaArkadaşlar 5 gün falan geçti ya yumurtlamadan ama ben de geceden beri adet hissi geliyor anlamadım gitti Şimdi de var belim de ağrıyor arada Hamişler cevaplar mısınız size de böyle bir şeyler oldu mu
Belkı adet olmustur inşallah oyle birsey değildir de biri kötü yorum falan mı yaptı acaba diyeceğim ama şöyle bir baktım da kötü yorum da yokAcaba olumsuz bir şey mi gördü aniden gitmiş ya ben de merak ediyordum onun sonucunu yerleşme falan deyinceAcaba olumsuz bir şey mi gördü aniden gitmiş ya ben de merak ediyordum onun sonucunu yerleşme falan deyince
Çok teşekkür ederim İnşallah bu Aydann umudum var. Geçen ay rüyamda birisi hiç tanımadığım birisi bana bu yıl hamilee kalacaksın dedi. Yoksa iki üç aydır hiç beklentim yoktu Yani umutsuzdum açıkçasıVallahi kuzu ben de belirti falan olmadı tam tersine adet olacağım zaman belirtiler oluyordu ama belirti falan yaşamadım sırf elimde test var diye yapayım demiştim çok da güvendiğim bir test vardı elimde onda görünce kan verdım hala tam anlamıyla başlamadı bile hafif hafif bulantım oluyor başkada bir şey olmadı ama şunu hatırlıyorum normalde ben asla yaz kış Çorapsız yatamam tek farkı oydu gece uyurken ayağımın altının yandığını hissettim coraplarimi çıkarmıştım normalde asla çıkarmam tek belirti oydu inşallah vardır ya
Ben de sekiz aydır deniyordum iki ay öncesinde bir kader çarkı diye bir fal vardı normalde asla baktırmam ama ne bileyim şeytan dürttü diyoruz ya hani merak ettim bir baktırayım dedim bana dedi ki 1bucuk ay sonra hamile kalacaksın dedı kasım ayı ıcın sekiz aydır o kadar yıprandım ki bir umut oldu bana dedim acaba olabilir mi gerçekten de öyle oldu hamıle kaldım ben inanırım vallahi olur mu olur bazen vesile olabiliyor cidden inşallah tüm kalbimle içten söylüyorum inşallah vardırÇok teşekkür ederim İnşallah bu Aydann umudum var. Geçen ay rüyamda birisi hiç tanımadığım birisi bana bu yıl hamilee kalacaksın dedi. Yoksa iki üç aydır hiç beklentim yoktu Yani umutsuzdum açıkçası
Ben de bir yandan Rüya olduğu için Umut etmiyor değilim rüyalar habercidir sabah namazı vakti falan gördüm sanırım hatta uyandım O an algılayamadım daha sonra uyanınca mantıken dedim ki bu yılın bitmesine bir ay varBen de sekiz aydır deniyordum iki ay öncesinde bir kader çarkı diye bir fal vardı normalde asla baktırmam ama ne bileyim şeytan dürttü diyoruz ya hani merak ettim bir baktırayım dedim bana dedi ki 1bucuk ay sonra hamile kalacaksın dedı kasım ayı ıcın sekiz aydır o kadar yıprandım ki bir umut oldu bana dedim acaba olabilir mi gerçekten de öyle oldu hamıle kaldım ben inanırım vallahi olur mu olur bazen vesile olabiliyor cidden inşallah tüm kalbimle içten söylüyorum inşallah vardır
Âmin kuzum çok teşekkür ederim öncelikle ya inşallah inşallah vardır vardır ya test aldın mı bak beni de çok heyecanlandırdın şuan test yaptığın zaman lütfen bize de söyle olur mu ben her gün dualarım hepinizi ekliyorum bütün herkese hamile olanları isteyenlere onlara her gün koruyucu dua yolluyorum inşallah hepsinin yerine ulaşıyordur ama şu an senin konunu merakla bekliyor olacağım Allah bağışlasın bu aradaBen de bir yandan Rüya olduğu için Umut etmiyor değilim rüyalar habercidir sabah namazı vakti falan gördüm sanırım hatta uyandım O an algılayamadım daha sonra uyanınca mantıken dedim ki bu yılın bitmesine bir ay varolsun tövbe et hemen ahaaahha insan bazen çaresiz kalınca tabii ki de her yolu deniyor benim günler sonra6 yaşına girecek olan Bir kızım varr. Onda da çok erken kasıkta ağrılar hissetmiştim Şimdi de sol kasığımda ağrı var dünden beri bugün adet hissi eklendi sanki şu anda adet olacak gibiyim O yüzden beklentim çok yani çok uzattım lafı ama sağlıkla kucagına al canım aminnnn
Yaaa çok teşekkür ederim ne kadar güzel içten dualar ediyorsun Rabbim sana da güzellikler versin her an hamileliğin o kadar güzel geçsin ki enerjini hissedebiliyorumÂmin kuzum çok teşekkür ederim öncelikle ya inşallah inşallah vardır vardır ya test aldın mı bak beni de çok heyecanlandırdın şuan test yaptığın zaman lütfen bize de söyle olur mu ben her gün dualarım hepinizi ekliyorum bütün herkese hamile olanları isteyenlere onlara her gün koruyucu dua yolluyorum inşallah hepsinin yerine ulaşıyordur ama şu an senin konunu merakla bekliyor olacağım Allah bağışlasın bu aradamutlaka ama mutlaka bekliyorum bak
Ya ne güzel Allahıma şükürler olsun ya ama ben dedim size bugün yapın dedim cok cok sukur bence kan ver yaKızlarrrr kaset teste ikincisi çok silik çıktı daha çok yeni demekki dün akşam yaptigimda birşey yoktu reglim gectikte belirginlesmeye başlıyor Allah'ıma şükürler olsun
Canımsın ya çok teşekkür ederim kuzum benimki daha çok yeni daha cinsiyetini ogrenene kadar bir ay var Ben de bugün rüyamda erkek bir çocuk gördüm bebek emziriyordum acaba diyorum erkek mi olacak olursa iki erkek olacaklar sağlıklı olsun tabii de kız annesi olmak nasıl bir şey onu da merak ediyorum ama tuhafıma da gidiyor erkek annesi olmaya alışmışım sanırım test gelene kadar bende catlıcam demekkı sabır etmem lazım çok sabırsızım normalde ama edeceğimYaaa çok teşekkür ederim ne kadar güzel içten dualar ediyorsun Rabbim sana da güzellikler versin her an hamileliğin o kadar güzel geçsin ki enerjini hissedebiliyorumçok güzel bir hamilelik ve doğum geçir inşallah cinsiyet belli mi senin? Ben test aldım awox erken gebelik 5 adet. Yumurtlama zamanı sipariş ettim geldi 3,4 gün önce o yüzden sabırsızlanıyorum ki sorma
Ay senin de mi bir cocugun var Allah bagıslasınnCanımsın ya çok teşekkür ederim kuzum benimki daha çok yeni daha cinsiyetini ogrenene kadar bir ay var Ben de bugün rüyamda erkek bir çocuk gördüm bebek emziriyordum acaba diyorum erkek mi olacak olursa iki erkek olacaklar sağlıklı olsun tabii de kız annesi olmak nasıl bir şey onu da merak ediyorum ama tuhafıma da gidiyor erkek annesi olmaya alışmışım sanırım test gelene kadar bende catlıcam demekkı sabır etmem lazım çok sabırsızım normalde ama edeceğim
Ya benim de vücut sıcaklığım 36.8-37.0 gidip geliyor, aşırı yorgun bitkinim kasık ağrım var 10 gündür hiç geçmeyen, iğne batması oluyor sol tarafımda aynı noktaya anlamadım heralde yerleşiyor yumuluyor içeri. Testim silik pozitif adetime 2 gün var. Bekleyemiyorum o kadar çok belirti yaşadım ki çok umutlandık hamile triplerine girdim eşim bile baba psikolojisine girdi abartıyor muyuz acaba cuma günü yapıcam test o zamana regl olmazsamVallahi kuzu ben de belirti falan olmadı tam tersine adet olacağım zaman belirtiler oluyordu ama belirti falan yaşamadım sırf elimde test var diye yapayım demiştim çok da güvendiğim bir test vardı elimde onda görünce kan verdım hala tam anlamıyla başlamadı bile hafif hafif bulantım oluyor başkada bir şey olmadı ama şunu hatırlıyorum normalde ben asla yaz kış Çorapsız yatamam tek farkı oydu gece uyurken ayağımın altının yandığını hissettim coraplarimi çıkarmıştım normalde asla çıkarmam tek belirti oydu inşallah vardır ya
Benimde suan 2gun var ınsallhYa benim de vücut sıcaklığım 36.8-37.0 gidip geliyor, aşırı yorgun bitkinim kasık ağrım var 10 gündür hiç geçmeyen, iğne batması oluyor sol tarafımda aynı noktaya anlamadım heralde yerleşiyor yumuluyor içeri. Testim silik pozitif adetime 2 gün var. Bekleyemiyorum o kadar çok belirti yaşadım ki çok umutlandık hamile triplerine girdim eşim bile baba psikolojisine girdi abartıyor muyuz acaba cuma günü yapıcam test o zamana regl olmazsam