acil bakarmsnz

beyaz kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
18
15
24
bugun regli günüm ovulasyon testim böyle cıktı böyle olup gebeliğini öğrenen varmı

Eklentiler

• IMG_20241208_120242.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 68
Kesinlikle bar kan ver biran önce hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin
Ovulasyon testinde böyle olunca çıkıyor yani diymi gebe oluyorum. 6 gün önce kan verdim o zaman reglime 6 gün vardı 1.20 çıkmıştı doktor çok erken çıkmaz demişti bu ay jel ile denedik o yüzden çok umutluyum birde göğüs uclarim karardı ebe dediki var kesinlikle goguslerinden belli demişti ama korkuyorum negatif görmekten

Merhaba arkadaşım. Bende yarın regl olmam gerekiyor. Yumurtlamadan sonraki 13.günüm regl olacakmışım gibi ufak ağrı var ama sürekli değil. Dün gece birden ovülasyon testi yaptım. İlk fotoğraftaki gibi çıktı. Bugünde 2. Fotoğraftaki testleri yaptım hem kaset hep strip yaptım bugün yarın regl olmam gerekiyor.

Eklentiler

• 1000033277.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000033360.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 55
Gebelik olabilir bence gebelik testi yapın 13.gün de çıkar varsa

Hele şükür arkadaşım beni anlayan ve benim gibi deneyen biri çıktı çok sevindim kimse doğru düzgün cevap vermiyor bunu anladım burda hep negatif düşünceler var seninkide pozitif duruyor o kadar çok araştırdım ki gebelik testlerinden önce ovulasyon gösterirmis HCG nin daha dusukmus mesela gösterimi bu şekilde olup çok öğrenen varmış sende umudunu yitirme Allah'ım inşallah ikimzdede vardır

Arkadaslar kımse dogru durust cevap vermez cunku ovulasyon testı hıcbızaman hamılelıkle ılgılı bır kesınlık belırtemez,lh vucudumuzda dalgalanan bır hormondur ve adet olmaya yakın yukselır bıraz,tamamen pik çıksaydı o zaman hamılelık ıhtımalı kuvvetlenır,hamıle olup olmadıgınızı bılmek ıstıyorsanız tek yapabılecegınız test beta hcg testıdır.o yuzden kımse bısey diyemez,test yapıp sonucu oyle atarsanız o zaman herkes degerlendırme yapabılır

Bugün pazar olduğu için ve elimde sadece ovu testi olduğu için bunu yapmak istedim bazı forumlarda okudum bu şekilde olan çoktu tekrar varmı die merak ettim normal gebelik testini yapmadım daha reglim geçmedi die birde bugün eczaneler kapalı olduğu icn

Ay inşallah. Şimdi daha öncede kullandım ben ovülasyon yumurtlama hiç görmemiştim . Ve reglden önce t çizgisi yok gibiydi. Flash ile bakıyordum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bende o kadar çok okudum ve hamileliğin böyle öğrenen gördüm ki umut ediyorum bebeğim benimledir seninkide seninledir inşallah.:) 2 güne gebelik alırım. bilmiyorum ne yapmalıyım.

İnşallah balımmm rabbim güzel müjdeli var olduğunun haberlerini aldırsın demekki tek deneyen ben değilmişim insanlar sanki gebelik testiyle ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyormusum gibi yorumlar yaptı daha önce ben inanıyorum bilmiyorum HCG çok çabuk çıkmaya biliyormuş ama ovulasyon testi gosteriyomus mesela bir arkadaş yazmış ovulasyonlar böyle çıkıyordu gebelik negatif çıkıyordu reglim geçti sonra hamile olduğumu öğrendim demiş umut iste umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…