• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil,bakarmısnız

• Konu Sahibi Konu Sahibi yova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
286
4
96
Şırnak
kızlar adetimin 3. günü bakılan beta hch 1900 lü bir rakam çıkmış..ama gebe olma ihtimalim sıfır..adetimde öle böle geçmedi yani..bi sürü parça döküldü bebeğin tutunması imkansız...nedeni ne olabilir..? gebe olmamam lazım çünkü antibiyotik falan aldım yaa of...

gebeyken de adet görüenler oluyor.benim annem bana hamileyken her ay bildğimiz adet gibi yoğun kanamış ve doktor da bazı hastaarda oluyor demiş.en iyisi bir doktora gitmen cnm,belki de gebelik vardır ama düşük yapıyorsundur hemen doktora başvur derim.

gebeyken de adet görüenler oluyor.benim annem bana hamileyken her ay bildğimiz adet gibi yoğun kanamış ve doktor da bazı hastaarda oluyor demiş.en iyisi bir doktora gitmen cnm,belki de gebelik vardır ama düşük yapıyorsundur hemen doktora başvur derim.

canım benim aklıma geldi o dediğin..acaba düşükmü yaptımki..çünkü pelteler gördüm adetimde..adetim normal günde geldi,yoğun bir şekilde 3 gün devam etti..ve 4. gün sonunda normal bi şekilde bitti..şu an 6. gündeyim artık adet görmüyorum..of yaa bu ne şimdi..sinirlerim alt üst oldu..:gitme:

cnm doktora gitmen lazım,doktor bi baksın düşükse bile içerde parça falan kalmasın.doktora gidene kadar bhcg baktır istersen eğer degerinde düşme varsa veya aynı değere yakınsa düşüktür ama bunu yaptırana kadar gidip doktora bir muayene olman çok daha mantıklı saglıgın için

cnm doktora gitmen lazım,doktor bi baksın düşükse bile içerde parça falan kalmasın.doktora gidene kadar bhcg baktır istersen eğer degerinde düşme varsa veya aynı değere yakınsa düşüktür ama bunu yaptırana kadar gidip doktora bir muayene olman çok daha mantıklı saglıgın için

canım mahrumiyet bölgesindeyiz görev gereği..her daim çıkıp doktora gitme lüksümüz yok şu an..güvenlik açısından uygun görülmüyor yani..offfff off..ay duymaz olsaydım ben bu değerleri yaa...elim kolum bağlı kaldım şimdi..mafoldumben

cnm hemen bhcg baktır o zmn ama en kısa zamnda dra gtmeye çalş ki aksilik olmasınyerimseniben

canım ilgin için teşekkürler..bir hemşire arkadaşla görüştüm az önce...yüksek ihtimalle gebeliktir dedi..hey allahım kafayı yicem..düşük olabilirmi dedim o da olabilir belki dedi..ama hamileyken adet görenler oluyor dedi..birazdan bana test getirecek bakıcaz bakalım..bu nasıl bir iştir anlamadım yahu..sonucu bildiricem ..düşüp bayılmazsam tabi...:Saruboceq:

sakin ol cnm öncelikle hayırlısı neyse o olsun inş senin için.bebek istemiyorsun inş bebek değildir ama o kadar kanamadan sonra da bebek varsa vardır bir hikmeti artık,hbrlerini bekliyorumyerimseniben

testim negatif çıktı..sanırım anladığım kadarıyla kimyasal gebelik geçirdim..çünkü adetimde pek çok doku kaybettiğime şahidim,pelteler halinde dokular düştü..normal adetlerimden fazla biçimde..takip gerektiriyormuş..bende öle yapıcam sanırım..

Son düzenleme:
Back