Teşekkür ediyorum. İnanasım gelmiyor cidden :)Hayırlı olsun canım , teste göre hamilesin. :)
bende iki ayrı markadan yaptım benımde bu sekılde cıkmıstıBunu da şimdi yaptım. İlk yaptığım bebe time idi. Bunun markası nova. Canım kocacım gitmiş nöbetçi eczane bulmuş değişik bir marka alayım demiş. İnşallah allah her isteyene nasip eder. Şimdi daha da ümitliyim. Yarın kan testi yaptıracağım.
Arkadaşlar bir şey soracağım hamileysem bile sanki adet olacakmisim gibi karnım belim kasiklarim ağrıyor ve adet olacakmisim gibi sancim var ara ara bi de cok ilginçtir ilk kez sanki böyle dogum yaklasir da derler ya bebek aşağıya doğru baskı yapıyor aynısı şu an bende var her an bir şey akacakmis gibi geliyor normal mi bilgisi olan arkadaşlar acil cevap yazar misiniz. Teşekkürler
Super hayirlu olsun darisi basimiza bu sekki gormeyi insallah
Tatlım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olabilir, o agrilar ilk haftalarda bendede olmustu.hala uzun sure temizlik yaparsam yine agrir.normal yani kanaman olmadigi surece telaslanmaArkadaşlar bir şey soracağım hamileysem bile sanki adet olacakmisim gibi karnım belim kasiklarim ağrıyor ve adet olacakmisim gibi sancim var ara ara bi de cok ilginçtir ilk kez sanki böyle dogum yaklasir da derler ya bebek aşağıya doğru baskı yapıyor aynısı şu an bende var her an bir şey akacakmis gibi geliyor normal mi bilgisi olan arkadaşlar acil cevap yazar misiniz. Teşekkürler