Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaptım negatif çıktı fakat çalışmalar 8 gün önce falan ben oldukça erken davrandım 6 gün sonra regl olup olmamam ile birlikte netice belli olur sanırım :)))))
Çok geçmiş olsun canim benim, büyük bir sabır gerektiren bir durum arkanda birakmissin .morolini yüksek tu ve kendine zaman ver.zamani gelmeyince hiç birsey olmuyor unutma.kendini hamilelige odaklayip daha çok strese girme.gelecek olan melek vaktini zamanın bekliyordur unutma. Sana bol bol sabir ve sağlık diliyorum.umarim çok uzun sürmez sabrinin mükafatini hayırlısıyla görürsün
Gerçekten bu rahatsızlık insana çok yüktü inşallah herkes yener tüm temennim o güzel dileklerin güzel kalbin için çok teşekkür ederim çok şeye sabır gösterince insan sabırlı olmak yerine biraz daha sabırsız olabiliyor bazen umarım hepimiz için çok güzel şeyler olur
Yaptım negatif çıktı fakat çalışmalar 8 gün önce falan ben oldukça erken davrandım 6 gün sonra regl olup olmamam ile birlikte netice belli olur sanırım :)))))
Kasıklarımda şiddetli ağrı kramp oluyor fakat bu enfeksiyon da olabilirmiş :)) gönül ister ki iki kişilik ailemiz üç olsun fakat nasip artık :) sen de var mı belirti
Maalesef hepimizin başına geliyor bu durum.Ben artık şuna dikkat ediyorum; birincisi ilk 10 dakikada çıkması,ikincisi de iki gün sonra testi tekrarladiginda daha net bir çizgi çıkması
Maalesef hepimizin başına geliyor bu durum.Ben artık şuna dikkat ediyorum; birincisi ilk 10 dakikada çıkması,ikincisi de iki gün sonra testi tekrarladiginda daha net bir çizgi çıkması