• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil bakar mısınız test atıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen aya da güvenmiştim ondan negatif çıktı askında çok verimli bir dönem de olmadı ben vajinüsmüs yeni yendim :)
Çok geçmiş olsun canim benim, büyük bir sabır gerektiren bir durum arkanda birakmissin .morolini yüksek tu ve kendine zaman ver.zamani gelmeyince hiç birsey olmuyor unutma.kendini hamilelige odaklayip daha çok strese girme.gelecek olan melek vaktini zamanın bekliyordur unutma. Sana bol bol sabir ve sağlık diliyorum.umarim çok uzun sürmez sabrinin mükafatini hayırlısıyla görürsün

Gerçekten bu rahatsızlık insana çok yüktü inşallah herkes yener tüm temennim o güzel dileklerin güzel kalbin için çok teşekkür ederim çok şeye sabır gösterince insan sabırlı olmak yerine biraz daha sabırsız olabiliyor bazen umarım hepimiz için çok güzel şeyler olur ❤️

Kasıklarımda şiddetli ağrı kramp oluyor fakat bu enfeksiyon da olabilirmiş :)) gönül ister ki iki kişilik ailemiz üç olsun fakat nasip artık :) sen de var mı belirti

Güzel hanımlar test yaptım evde silik çıktı birkaç gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı anlayamadım :( rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Maalesef hepimizin başına geliyor bu durum.Ben artık şuna dikkat ediyorum; birincisi ilk 10 dakikada çıkması,ikincisi de iki gün sonra testi tekrarladiginda daha net bir çizgi çıkması

Maalesef hepimizin başına geliyor bu durum.Ben artık şuna dikkat ediyorum; birincisi ilk 10 dakikada çıkması,ikincisi de iki gün sonra testi tekrarladiginda daha net bir çizgi çıkması
İnsan bir anda hevesleniyor sanırım aşırı umutlandık biz vardır heralde bir hayır

Back