- 5 Şubat 2022
- 895
- 504
- 33
Yaptım negatif çıktı fakat çalışmalar 8 gün önce falan ben oldukça erken davrandım 6 gün sonra regl olup olmamam ile birlikte netice belli olur sanırım :)))))Tekrar test yaptinizmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım negatif çıktı fakat çalışmalar 8 gün önce falan ben oldukça erken davrandım 6 gün sonra regl olup olmamam ile birlikte netice belli olur sanırım :)))))Tekrar test yaptinizmi?
Geçen aya da güvenmiştim ondan negatif çıktı askında çok verimli bir dönem de olmadı ben vajinüsmüs yeni yendim :)Tekrar test yaptinizmi?
Çok geçmiş olsun canim benim, büyük bir sabır gerektiren bir durum arkanda birakmissin .morolini yüksek tu ve kendine zaman ver.zamani gelmeyince hiç birsey olmuyor unutma.kendini hamilelige odaklayip daha çok strese girme.gelecek olan melek vaktini zamanın bekliyordur unutma. Sana bol bol sabir ve sağlık diliyorum.umarim çok uzun sürmez sabrinin mükafatini hayırlısıyla görürsünGeçen aya da güvenmiştim ondan negatif çıktı askında çok verimli bir dönem de olmadı ben vajinüsmüs yeni yendim :)
Canım hemen hemen aynı zamanda batimiz belirtin var mıYaptım negatif çıktı fakat çalışmalar 8 gün önce falan ben oldukça erken davrandım 6 gün sonra regl olup olmamam ile birlikte netice belli olur sanırım :)))))
Kizlar bende test yaptım bugun 8 günüm var ama negati
Geçmiyor gün canım sanki :) heyecan yapıyoruz :))Kizlar bende test yaptım bugun 8 günüm var ama negatif
Canim bu ayda off benim herhaldeGeçmiyor gün canım sanki :) heyecan yapıyoruz :))
Ne bir belirti var ne bir bişey var yok yaniGeçmiyor gün canım sanki :) heyecan yapıyoruz :))
Hiç o belli olmaz bir günümüz gelsin yeter ki benim eşim de askeri personel bu ay yoksa artık üç dört ay sonra gelecekNe bir belirti var ne bir bişey var yok yani
İnsan bir anda hevesleniyor sanırım aşırı umutlandık biz vardır heralde bir hayırMaalesef hepimizin başına geliyor bu durum.Ben artık şuna dikkat ediyorum; birincisi ilk 10 dakikada çıkması,ikincisi de iki gün sonra testi tekrarladiginda daha net bir çizgi çıkması