- 5 Şubat 2022
- 895
- 503
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5-6 saat snra ciktiysa kuruma cizgisidirMerhaba ben akşam üstü konu açmıştım testte bir şey belli değildi beş altı saat önce şimdi bi baktım çift çizgi çıkmış silik ilaç kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum da
Bence tekrar ilk idrarla test yapYa inşallah ama bu kadar net değildi uzun süre sonra netleşti inşallah gönlümüzdeki hayırlıdır hayırlısı olur :)teşekkür ederim
Tamamdır bir de öyle deneyimBence tekrar ilk idrarla test yap
Arada Bir gelip bakicam konuna,insallah güzel haber verirsin.Allaha emanet olYa inşallah ama bu kadar net değildi uzun süre sonra netleşti inşallah gönlümüzdeki hayırlıdır hayırlısı olur :)teşekkür ederim
Allah razı olsun 7 gün sonra adet günüm olacak haberdar ederim hepimiz için hayırlısı inşallahArada Bir gelip bakicam konuna,insallah güzel haber verirsin.Allaha emanet ol
Takipteyim.Allah razı olsun 7 gün sonra adet günüm olacak haberdar ederim hepimiz için hayırlısı inşallah
İnşallah hayırlısı neyse o olur :)Takipteyim.
İlk on dakikada da negatif miydiBenim testimden 11 saat sonra baktıgmda aynı bu şekildeydi . Suan kızım 6 aylık
Umutlandırmak istemem ama imkansız diye bir şey yok ..
siz 1-2 gün sonra tekrarlayın testi
Hakkınız da hayırlısı
İlk on dakikada da negatifeBenim testimden 11 saat sonra baktıgmda aynı bu şekildeydi . Suan kızım 6 aylık
Hakkınız da hayırlısı
Yerleşme kanaması oldu mu sizde ve adete kaç gün kala test yaptınızBenim testimden 11 saat sonra baktıgmda aynı bu şekildeydi . Suan kızım 6 aylık
Hakkınız da hayırlısı
Hayır olmadı adete 5 gün kala yapmıştımİlk on dakikada da negatife
Yerleşme kanaması oldu mu sizde ve adete kaç gün kala test yaptınız
Evet dün de yaptım bir şey çıkmadı teşekkür ederim yorum İçinKuzum beş altı saat geçmiş üzerinden umutlanma inşallah vardır ama çok zor
Sanırım bayağı bir zaman geçti üstünden benim de yumurtalıklarımda şiddetli ağrı ve yanma olunca acaba mı dedim ama sanırım henüz değil :)))İlk on dakikada da negatif miydi
Amin inşallah ya ben çok aceleci davrandım sanırım bekleyip asıl sonucu alayım ama insan heyecan yapıyorBenim testimden 11 saat sonra baktıgmda aynı bu şekildeydi . Suan kızım 6 aylık
Hakkınız da hayırlısı
Tekrar test yaptinizmi?Amin inşallah ya ben çok aceleci davrandım sanırım bekleyip asıl sonucu alayım ama insan heyecan yapıyor