Canım kusura bakma ben görmedim mesajını çok üzüldüm geçmiş olsun bir dahaki ay daha iyi olur senin içinSonradan konuyu okuyacak arkadaşlar için düşük yaşıyorum değerim 200 e düştü kimyasal gebelik geçirdim
Teşekkür ederüm 3 yıl bekledim bu an için rabbim sanada nasip etsinYaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mrb benim bugün 12 Ci gün igeniin 26 çıktı varmı sizceGöğüs ağrım var bide ara ara batmalar oluyordu bugün kan testi yaptım 324 çıktı allah dileyen herkese nasip etsin inşalah
Bnce var olmasaydı daha düşük çıkardı diye düşünüyorum 2 gğn sonra tekrarlayın ama yinede çok unutlanmayın iğnenin etkisidir belkiMrb benim bugün 12 Ci gün igeniin 26 çıktı varmı sizce
İnşallah ignenin etkisi değil peki bugün tekrarlssm birşey olurmu yarın sartmiBnce var olmasaydı daha düşük çıkardı diye düşünüyorum 2 gğn sonra tekrarlayın ama yinede çok unutlanmayın iğnenin etkisidir belki
Zaten bugün yapmadın mı testi bnce bekle bi iki gün geçsin ki değer artsın o zmn için rahatlatİnşallah ignenin etkisi değil peki bugün tekrarlssm birşey olurmu yarın sartmi
Nasıl yaptınız test sonucunuz ne oldu acabaİnşallah ignenin etkisi değil peki bugün tekrarlssm birşey olurmu yarın sartmi
12.ci gün yaptım 26 çıktı 14cu gün yaptım 70 çıktı canm salı günü kontrolüm var isde gebeliktir diye dusunyrm ama o zaman belli olucak herşeyNasıl yaptınız test sonucunuz ne oldu acaba
Maşallah güzel yükselmiş vardır içini ferah tut12.ci gün yaptım 26 çıktı 14cu gün yaptım 70 çıktı canm salı günü kontrolüm var isde gebeliktir diye dusunyrm ama o zaman belli olucak herşey
Belimde çok ağrı var sadece sağ taraf ama normalmiMaşallah güzel yükselmiş vardır içini ferah tut