Sen tekrar kan ver kuzucum ovülasyonun pik gebelik testin pozitif bence sen hamilesinMerhaba ben 19 gün önce çatlatma iğnesi oldum ikinci kez femara kullanmıştım.
13 gün sonra idrar testleri silik çıktı kan testi verdim sonra negatif çıktı. Buna rağmen hala idrar testlerimde ikinci çizgi çıkıyor. Adetim geçen ay 16 sında olmuştum üç gün geçti. ( ilk çatlatma iğnesinden 21 gün sonraydı) dün gece evdeki Ovülasyon testini ve gebelik testini yaptım ovülasyon testi çatlatma iğnesine rağmen nasıl kıpkırmızı çıkabilir. Pembe kapaklı olan ovülasyon öteki gebelik testi fotoğraflarda
Merhaba sonucunuz nedirMerhaba ben 19 gün önce çatlatma iğnesi oldum ikinci kez femara kullanmıştım.
13 gün sonra idrar testleri silik çıktı kan testi verdim sonra negatif çıktı. Buna rağmen hala idrar testlerimde ikinci çizgi çıkıyor. Adetim geçen ay 16 sında olmuştum üç gün geçti. ( ilk çatlatma iğnesinden 21 gün sonraydı) dün gece evdeki Ovülasyon testini ve gebelik testini yaptım ovülasyon testi çatlatma iğnesine rağmen nasıl kıpkırmızı çıkabilir. Pembe kapaklı olan ovülasyon öteki gebelik testi fotoğraflarda
Merhaba beta hcg adet gecikmesinin 5. Günü 279 çıktı ama bel ağrım başladı ve leke başladı hastaneye geldim dua edinMerhaba sonucunuz nedir
Geç döllenme mi oluyor acaba416 çıktı yorum yapabilir misiniz
Geçmiş olsun ğzüldüm bnm testimede bakarmısınız çatlatma iğnenin 16.günü ıvülasyon yaptım kopkoyu adetime 6 gün varSonradan konuyu okuyacak arkadaşlar için düşük yaşıyorum değerim 200 e düştü kimyasal gebelik geçirdim
Gebelik olabilir bir idrar testi yapın benceGeçmiş olsun ğzüldüm bnm testimede bakarmısınız çatlatma iğnenin 16.günü ıvülasyon yaptım kopkoyu adetime 6 gün var
Pazartesi kan veririm artıkGebelik olabilir bir idrar testi yapın bence
Bu çok güzel birsey hamilesiniz.416 çıktı yorum yapabilir misiniz
Sonradan konuyu okuyacak arkadaşlar için düşük yaşıyorum değerim 200 e düştü kimyasal gebelik geçirdim
Göğüs ağrım var bide ara ara batmalar oluyordu bugün kan testi yaptım 324 çıktı allah dileyen herkese nasip etsin inşalahbence hamilesin belirtilerin ne olmuştu
Hamilesin canım benim hayırlı olsunMerhaba beta hcg adet gecikmesinin 5. Günü 279 çıktı ama bel ağrım başladı ve leke başladı hastaneye geldim dua edin