Acil bakar mısınız ovula ultra erken gebelik testi yaptım.

Mucmerbet98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
110
32
28
27
Adetime 2 gün kaldı emin değilim uzun süredir Deniyoruz prolaktin yüksekliği olduğu için şüphede kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Evet şimdi oldu. Kaç dk da çıktı çizgi. İlkinde biraz görünüyor.

Adetinize iki gün varmış, daha koyu bir çizgi olmalıydı erken gebelik testinde. Ama yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz? Geç yumurtlamış olabilir misiniz? İsterseniz adet gününüzü bekleyin isterseniz de ucuz testlerden yapın yarın sabah. Onlarda da hemen çıkıyor gebelik varsa.

Yumurtlama zamanımı tam bilmiyorum emin değilim ama koyu kahve leke geldi kasıklarımda sancı oluyor belirtiler var ama adete benzee belirti oldugu için ümitlenmek istemem

Yumurtlama zamanımı tam bilmiyorum emin değilim ama koyu kahve leke geldi kasıklarımda sancı oluyor belirtiler var ama adete benzee belirti oldugu için ümitlenmek istemem
Anladım. Yerlesmeyse o akıntı zaten daha yeni yerleştiği için çıkmayabilir testte. Adet olacağınız için de olabilir tabi o akıntı. Normalde adetten önce kahve akıntınız olur mu? İnşallah gebeliktendir diyelim.

canım umutlandırmak istemem ama ben adetim geçtikten 2 gün sonra ovula ile çok çok silikle öğrendim. eğer imkanın varsa miratech erken gebelik al çok hassas bi test aynı gün ilk idrarla yapmadığım halde(akşam 8de yapmıştım.) çok daha koyu çizgi ile karşılaşmıştım. umarım pozitiftir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…