- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucmerbet98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sagolsun bekle bakalımKuruma olabilir diye suya tuttum aynı ama cok cok silik bir çizgi güvenilmez sanırsam
Bennce gebelik var kan verebilirsinizmerhabalar umarım hepimizin gönlüne göre olur her şey :) benim de 3* 4 gün var reglime ve sonucum böyle neden böyle bana da bir açıklayabilir misiniz bana da çok mutlu olurum :) bu ilk 5 dk içerisindeydi 10. dkda daha yoğundu bizde bu ay bebiş için hazırlandık daha yeniyim pek bilmiyorum :)
Yaaa inşallah çok istiyoruz da ne zaman kan vereyim tam bilemedimBennce gebelik var kan verebilirsiniz
Allaah gönlünüze göre versin bennce hemen verin çıkar varsa ve kuşkudann iyidirYaaa inşallah çok istiyoruz da ne zaman kan vereyim tam bilemedim
Hemen gidip verdim çok teşekkür ederimAllaah gönlünüze göre versin bennce hemen verin çıkar varsa ve kuşkudann iyidir
Gebelik var canım kandada çıkar hemn verebilirsin kanHemen gidip verdim çok teşekkür ederim
Kan verdim çıkmadı maalesefGebelik var canım kandada çıkar hemn verebilirsin kan
Aa şaka gibi testler artık çok yaniltiyoKan verdim çıkmadı maalesef
Canım o ovülasyon muydusanırım tekrar yumurtlama olabilirmiş tam bilmiyorum ama
evet canım ovulasyon testiydiCanım o ovülasyon muydu
Ovulasyon testinde o yumurtlamani gösteriyodr canmevet canım ovulasyon testiydi
reglime 3 4 gün vardı dün o yüzden şaşırmıştım ama bazen reglden birkaç gün önce de oluyormuş sanırımOvulasyon testinde o yumurtlamani gösteriyodr canm
Umarım yakında dilediğine kavuşursun canım allahın izniylereglime 3 4 gün vardı dün o yüzden şaşırmıştım ama bazen reglden birkaç gün önce de oluyormuş sanırım
inşallah çok teşekkürler :)Umarım yakında dilediğine kavuşursun canım allahın izniyle