• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil akşam gebelik testi yapılır mı

hlas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
39
12
3
25
Kızlar erken gebelik testi silik çıktı on aylık bebeğim var psikolojim bozuldu hamileliğim çok zordu oğlum da çok zor bir bebek evde kaset test var şimdi yapsam çıkar mı korkuyorum akşam ya

Varsa gecikmeniz de varsa çıkar

Kızlar erken gebelik testi silik çıktı on aylık bebeğim var psikolojim bozuldu hamileliğim çok zordu oğlum da çok zor bir bebek evde kaset test var şimdi yapsam çıkar mı korkuyorum akşam ya

Var 15 gün ama pcos var düzensiz hep ilk oğlumda silikti ama sabah yapmıştım testi şimdi normali sabahı bekleyemiyorum bilgisi olan yap derse yapacağım
Silik olan testi de çekip atın bakalım

Eklentiler

• 7C222172-97F0-4B48-9926-604EA1AEFC1B.jpeg
    7C222172-97F0-4B48-9926-604EA1AEFC1B.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 75
Canım bu marka ve artı med yalanci pozitif çıkarıyor sen yinede bir kaç gün sonra sabah idrariyla tekrar dene gönlünden geçen olsun🌸
Ben de şimdi baktım öyleymiş inşallah öyledir kasıklarım çok ağrıyor inşallah adet olurum çok sağolun marka önerir misiniz sabah yapacağım

Ben de şimdi baktım öyleymiş inşallah öyledir kasıklarım çok ağrıyor inşallah adet olurum çok sağolun marka önerir misiniz sabah yapacağım
Prodoctor AWOX erken gebelik testlerini önerebilirim predictor var bide o bir tik pahalı sanırım diğerlerinden farklı olarak

Back
X