Alttan hiç ders vermedim sadece duyduğum kadarıyla onlar ekliyorlar , birde dördüncü sınıfın güz dönemi dersleri ekleniyor.Onların verdiği dersleri 1. oturumda giriyorsun sınava 9:30 veya 14:30 .Alttan kaldığın dersler 2.oturumda giriyorsun onların saatini pek bilmiyorum ama aynı gün farklı oturumlarda oluyor sınav canım
merhaba
ben geçen yıl üçüncü sınıftaydım ikinci dönem parayı yatırmadım tabi sınavlara da girmedim
bu gelecek dönem parayı yatırsam aynı şekilde okula devam edebilirmiyim yoksa geçen sene yatırmadığım parayı da yeni harçla birlikte yatırmak zorunda mıyım
kızlar kayıtlar ne zaman 3. sınıftan başlayacaklar için bilenvar mı.....
Ben meslek yüksekokulunda radyo televizyon programcılığı bölümünde okuyorum.Bölümüm 2 senelik ama benim okulum 2 sene uzadı geçtiğimiz ay da 2. üniversiteye başvurdum ve Türk Dili edebiyatı bölümüne kaydımı yaptırdım. Ama ben ilerki yıllarda formasyon almak istiyorum daha sonra da öğretmen olmak gibi bir hedefim var fakat formasyon hakkında fazla bir bilgim yok. Ne yapmam gerek, bu arada formasyon alma gibi bir şansım var değil mi? Bir de bunun için not ortalamamın en az kaç olması gerek, hangi üniversitelere başvurabilirim ve öğretmenlik dışında hangi alanlarda iş bulabilirim? Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
merhabalar .
bir sorum var ama nasıl sorsam bilemedim .bilginiz dahilindemi bilmiyorum . yaşım 37 dışardan liseye gidiyorum .1.2. yıla biter inşallah .
sonrasında ün. sınavına girmeyi düşünüyorum ama çok bir beklentim yok dogrusu2 yada 4 yıllık dışardan okuyabilecegim fakat hiç alakam olmayan matematik, geo,.fizik, kimya vs . dersleri olmayan bir bölüm ne olabilir diye düşünüyorum daha dogrusu böyle bir bölüm varmı aceba ?
.3 çoçuklıu hatta biri bu yıl ün. sınavına giren bir anneyim ve ev hanımıyım . benim için bir seçenek varmı aceba?:44:
şimdiden teşekürler
halkla ilişkiler canım :) tamamen sözel bi bölüm üstelik iş bulma imkanıda çok
kızlar bilen yanıtlasın, duyduğuma göre aöf'de 2 dersten kalınca seni muaf ediyorlarmıs? doğruluk payı b-var mıdır ki :26:
işletme 3. sınıfa kayıt yaptırmıştım ama özellikle maliyet muhasebesinden geçemedim.halkla ilişkiler bitirdim. işletmeye dair hiçbir bilgim yok.nasıl çalışmalıyım
haftaya cumartesii aöf için sınava gideceğim yanmda götüreceğim kimsem yok tek gideceğim . Ama sınavdan sonra telefon görüşmesi yapmam gerekiyo çok önemli bi telefon görüşmesi ve telefonu yanıma almam lazım ne yapacağım sınava girerken oradaki görevlilere emanet etsem birşey olur mu ?
sınav giriş kağıdında yazıyor " kapalı dahi olsa telefon bulundurmak yasak"
ordak görevliler senin telefonunu almazlar
ama bazı binalarda emanet olarak alıyrlar para karşılıgı buda her okulda yok maalesef
ya bulunmayacak bir yere saklarsın, ya götürmezsin yada sevgilline sözyle mümkünse sınavdan sonra arasın..
bende gireceğim haftaya telefon konusu benimde derdim
üstelik bilmedgim bir şehir
bakalım ne olacak
bu sınav %30 önemli + sadece 4 dersden sınav var . Sevglim cezaevinde haftada 1 kere 10 dkkalığına arıyo başka da şansı yok zaten sınav 11:30da bitio o 13:00 da falan arıyo aama eve yetişemem evde bıraksam o saate kdr yol 1 bçk saat falan sürer yani . Başka saatte arama şansı yok kendisi karar veremiyormş arıycağı saati . Netten baktım ölüm kalım meselesi dahi olsa izin verilmiyormş . En fazla günü erkene alınıyormş ölüm kalm meselesi de olmadığına göre imkansz o durumda bile izin yokken izin alması imkansz . Ben gitcem telefonla olursa emanet ederim görevlileere olmazsada girmem sınava bi kerecik olsun . %70 etki eden sınava girerim onda düzgün bişeyler yapar geçerim artk napalım .