Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

çok tsk ederim canım keske cok daha onceden sorsaydım sana uzun zamandan beri bu forumdayım ama sormak aklıma yenı geldı1:

Bildiğim kadarıyla devam edebilirsin sadece güz dönemi sınavlarına gireceksen o dönemin harcını , bahar dönemi sınavına gireceksen o dönemin harcını yatıracaksın .Geçtiğin yılın harcını yatırmana gerek yok .Seçtiğin ders sayısınına göre ücret değişiyor.

kızlar kayıtlar ne zaman 3. sınıftan başlayacaklar için bilenvar mı.....

AÖF Yeni Kayıtlar (Ösys, Yatay Geçiş, Ayös): Eylül 2013 tarihleri arasında

AÖF Çoklu Kayıtlar(Dikey Geçiş, Ek Yerleştirme, Lisans Tamamlama): Ekim 2013 tarihleri arasında
AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme (Açıköğretim, İktisat ve İşletme): Kasım 2013 tarihleri arasında
AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme (Açıköğretim, İktisat ve İşletme): Mart 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

kayıtlar internetten oluyor dimi?sınavsız geçiş olacak benim dediğim....ön lisans bitti...şimdi işletme 3.sınıftan sınavsız devam edilecek...eylülde olacak sanırım...kayıt ücreti ne zaman yatırılacak...ay çok soru sordum ben kusura bakmayın....zamanını geçiriceğim diye korkuyorum....

Ben de örgün eğitimde süt ürünleri bölümünü kazandım ama okulu bırakacağım onun yerine açıktan laborant ve veteriner sağlık teknolojisi bölümünü okumak istiyorum iş olanakları maaşı vs.. ve bölüm sizce nasıl ? ikinci üni olarak gireceğim kayıtlat 30 eylül ile 25 ekim arası deniyor ilk internetten başvurmak gerekiyormuş galiba snra da başvuru formunu yazıcıdan çıkartıp istenilen bi kaç belge ile kayıda gidiliyormuş öyle okudum doğru mu ?

Dikey geçiş ile kayıt yaptıran öğrenciler önlisans programında almış oldukları Yabancı Dil dersi nedeni ile lisans programında 5 ve 6. yarıyıllardaki Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır. Bu öğrenciler, 7 ve 8. yarıyıllardaki Yabancı Dil III ve Yabancı Dil IV derslerinden ise sorumlu tutulacaklardır.

Aynı şekilde Türk Dili dersini önlisans programında almış olduklarından lisans programındaki 7 ve 8. yarıyıllardaki Türk Dili I ve Türk Dili II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır.

ayy çok sevındım kızlar ya

Sinavlar.Ne zaman bsliyor ya

Ben meslek yüksekokulunda radyo televizyon programcılığı bölümünde okuyorum.Bölümüm 2 senelik ama benim okulum 2 sene uzadı geçtiğimiz ay da 2. üniversiteye başvurdum ve Türk Dili edebiyatı bölümüne kaydımı yaptırdım. Ama ben ilerki yıllarda formasyon almak istiyorum daha sonra da öğretmen olmak gibi bir hedefim var fakat formasyon hakkında fazla bir bilgim yok. Ne yapmam gerek, bu arada formasyon alma gibi bir şansım var değil mi? Bir de bunun için not ortalamamın en az kaç olması gerek, hangi üniversitelere başvurabilirim ve öğretmenlik dışında hangi alanlarda iş bulabilirim? Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu konu hakkında kesin bilgiyi bürodan alabilirsin. Burada seni yanlış yönlendirmek istemem

halkla ilişkiler canım :) tamamen sözel bi bölüm üstelik iş bulma imkanıda çok

kızlar bilen yanıtlasın, duyduğuma göre aöf'de 2 dersten kalınca seni muaf ediyorlarmıs? doğruluk payı b-var mıdır ki :26:

işletme 3. sınıfa kayıt yaptırmıştım ama özellikle maliyet muhasebesinden geçemedim.halkla ilişkiler bitirdim. işletmeye dair hiçbir bilgim yok.nasıl çalışmalıyım

kızlar bilen yanıtlasın, duyduğuma göre aöf'de 2 dersten kalınca seni muaf ediyorlarmıs? doğruluk payı b-var mıdır ki :26:

cnm bunu yapacaklarını hiç sanmıyorum. ozaman herkes mezun olur. bütünleme yapmazlar. bildiğim kadarıyla yönetmelikte de böyle bir şey yok.

işletme 3. sınıfa kayıt yaptırmıştım ama özellikle maliyet muhasebesinden geçemedim.halkla ilişkiler bitirdim. işletmeye dair hiçbir bilgim yok.nasıl çalışmalıyım

maliyet muhasebesi için en iyi yol üniversitelerde verilen derslere gitmen. senin için geçmek daha kolay olur. işletme mezunu değilim ama bilgim var . oturup ezber yapmaktan başka çaren yok. eğer ders kitabı seni zorluyorsa -ki ben hiç kitabın yüzünü açmam yardımcı kitaplardan yararlanabilirsin.

haftaya cumartesii aöf için sınava gideceğim yanmda götüreceğim kimsem yok tek gideceğim . Ama sınavdan sonra telefon görüşmesi yapmam gerekiyo çok önemli bi telefon görüşmesi ve telefonu yanıma almam lazım ne yapacağım sınava girerken oradaki görevlilere emanet etsem birşey olur mu ?

sınav giriş kağıdında yazıyor " kapalı dahi olsa telefon bulundurmak yasak"
ordak görevliler senin telefonunu almazlar
ama bazı binalarda emanet olarak alıyrlar para karşılıgı buda her okulda yok maalesef
ya bulunmayacak bir yere saklarsın, ya götürmezsin yada sevgilline sözyle mümkünse sınavdan sonra arasın..
bende gireceğim haftaya telefon konusu benimde derdim
üstelik bilmedgim bir şehir
bakalım ne olacak

bu sınav %30 önemli + sadece 4 dersden sınav var . Sevglim cezaevinde haftada 1 kere 10 dkkalığına arıyo başka da şansı yok zaten sınav 11:30da bitio o 13:00 da falan arıyo aama eve yetişemem evde bıraksam o saate kdr yol 1 bçk saat falan sürer yani . Başka saatte arama şansı yok kendisi karar veremiyormş arıycağı saati . Netten baktım ölüm kalım meselesi dahi olsa izin verilmiyormş . En fazla günü erkene alınıyormş ölüm kalm meselesi de olmadığına göre imkansz o durumda bile izin yokken izin alması imkansz . Ben gitcem telefonla olursa emanet ederim görevlileere olmazsada girmem sınava bi kerecik olsun . %70 etki eden sınava girerim onda düzgün bişeyler yapar geçerim artk napalım .

sınav 11 30 bitiyor ama son dakikaya kadar durmak zorunda değilsin. ilk yarım saat çıkmak yasak. eğerki sınava iyi hazırlandım der sorularıda hızlıca çözersen yetişirsin. Bütünleme hakkı olmadıgı için finale girersin bu defada geçecek notu almış olman gerekir..
benden tavsiye görevliye güvenip telefonunu götürme çok oldu öyle yanında tel i götürüp görevliye teslim etmek isteyenler kabul edilmedi büyük sıkıntı ...sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…