Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

aöf liler murat yayınları bahar dönemi konu anlatımlı soru bankaları çıkmış.

hizlikitapci dan aldım bende sizede öneririrm.malum okul kitaplarının çoğunu henüz alamadık.

Son düzenleme:
Şimdi benimde sorularım var :)
Kamu yönetimi 1. sınıftayım.
Toplam 4 dersim kalmıştı...
genel muhasebe,genel matematik,iktisata giriş ve hukuka giriş....
Ve ben bi kaç seneden beri 1. sınıftayım sınavlara gitmedim işte bi kaç kere kayıt parasını yatırmadım dondurdum falan uzadı.
Neyse güz döneminde de para yatırmadım.Bahar dönemi için para yatırdım kaydımı yenilettim bana 6 kitap verdiler.
kamu yönetimi,idare hukuku,siyasi tarih,ticaret hukuku,iktisada giriş2,genel muhasebe2 bana bu kitapları verdiler.....
Ama ben netten baktığımda kamu yönetimi 1. sınıf dersleri daha farklı görünüyor...
Ben bunu anlamadım...
Hem kaç üniteden sorumluyuz bunuda bilmiyorum...
Çalışmak için soru cevap niteliğinde kaynak varmı bi fikrim yok...
Yardımcı olursan sevinirim:)

cnm şimdi yeni sistem de dersleri 2 ye böldüler. o kaldığın derslerin , güzde yarısını baharda diğer yarısını alıyorsun. seneye güz de almadığın bu güz dönemindeki almadığın derslerini alacaksın. kitaptaki ünitelerin yarısından vizede, tamamından finalde sorumlusun. sana tavsiyem -ki ben öle yapıcam- yardımcı kitap alman. kitaplar saolsunlar öle anlaşılmaz anlatmışlarki. öneri istersen murat yayınları derim. yeni özet kitapları çıktı.

ayrıca intibak listesine bakarsan kaldığın derslerin yeni versiyonlarını ve hangi dönemde hangi dersi alacağını görebilirsin.

Son düzenleme:

Sağol canım cevabın için teşekkür ederim.
Bende kitaplara baktım hem çok karışık yazmışlar hemde aynı cümleleri evirmiş çevirmiş yine yazmışlar sinir oldum...
Dedim önemli yerleri çizeyimde sınav yaklaşınca çalışmak kolay olur ama yok başa çıkamam öyle :)
En iyisi önerdiğin yardımcı kitabı alayım:)

ne demek cnm :) aynen kitap fena uzun ve gereksiz . yardımcı kitap en ii yol cnm :)

açık öğretime kayıt olabilmem için sınava mı girmem gerekiyor?

eğer önceden herhangi bir üniversitenin bölümünden mezun olmadıysan sınava girip barajı geçmen gerek. eğer herhangi bir ünv. bölümünü bitirdiysen dikey geçiş, lisans tamamlama ve ikinci ünv. olarak sınavsız geçiş yapabilirsin.

merhaba ygs den barajı aştım 2 yıllık aöf okumak istiyorum tercihler haziranda yapılacak sınavdan sonramıyapılacak yoksa 2 yıllık tercih yapacaklar yakın zamandamı yapacaklar yakında doğumum var o arada nete girip ilgilenemiyebilirim kaçırmak istemiyorum

ya bu aöfde muaf varmı ben seneye işletme 3'e devam edeceğim,1 ve 2 de gördüğümüz dersler muafmı hıc anlamıyorum kredili sistemden

bi sorum olcaktı???
yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkür ederim.

açıköğretim fak.de çocuk gelişimi ve eş değer bölümleri artık kalktımı?? öyle birşey duydumda??

birde bu konularda bilgili olunca belki bunuda biliyorsunuzdur diye sormak istiyorum: devlette öğretmen olarak ve memur olarak çalışmanın başlama yaş sınırını biliyormusunuz? biliyorsanız nelerdir acaba?

sevgiler....

merhaba arkadaşım benimde danışmak istediğim bir mevzu var kamu yönetimi okuyorum 4 yıllık, bu sene 3. senem geçen senelerden kalan dersim yok 2 yıllık diploma alıp devam etmek istiyorum bu mümkün ise neler yapmam gerekiyor

merhaba,

yeni kredili sisteme geçtiklerinden yönetmelikte değişti. en doğru cevabı yönetmeliği okuyarak bulabilirsin. seni yanlış yönlendirmek istemem

"biblodeniz " arkadaşım

özel mesaj atamıyorum. umarım buradan görürsün. kredili sisteme geçtikleri için sistem değişti oturumlarda öle. bir sorun yok. giriş belgen de ne yazıyorsa o zaman sınava giriceksin.

benimde bir sorum var biraz alakasız ama canımı sıktı sınava giriş belgesi yayınlandı benim cumartesi öğleden sonra ki sınavlar 3. oturum olarak geçiyor ve salon no kat b 2 19 nolu salon yazıyor ne dek ki bu yanlış yazılmış birşey yoktur umarım. boşluklar aynen yazdığım gibi.

cnm benimki aynen öle. eğer eksik bir şey varsa sende hemen büroyla temasa geç.

Benım bir sorum olacak Anadolu Üniv. önlısans sosyal hızmetlerden Ataturk unıv lısansa dgs ıle gecıs olmuyor mu?
Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?Sanırım 1yılım bosa gıttı..

Bir de aöfde çocuk gelısımı okul öncesı ıcın meslek lısesı mezunu olma sartı var mı kalktı dıye duymustum bır ara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…