Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BEN AÇIK LİSE OKUYORUM AMA İMAM HATİP DEĞİL, DÜZ LİSE OKUYORUM. LİSE BİTTİKTEN SONRA AÖF İLAHİYAT TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BAZI FORUMLARDA OKUDUM DÜZ LİSE MEZUNU OLUNCA İLAHİYAT OKUSAN BİLE NE CAMİDE KURAN ÖĞRETİCİLİĞİ NE DE SÖZLEŞMELİ DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLİĞİ YAPILABILIYOMUŞ, YANİ TÜM HEVESİM KIRILDI GERÇEKTEN BÖYLE Mİ ? DÜZ LİSE MEZUNU OLUNCA İLAHİYAT OKUSAM BİLE İMAM HATİP OKUMADIGIM İÇİN HİÇ Bİ YERE ALINMAZ MIYIM ???

AÖF sistemimde staj sekmesi görünmüyor. .acaba genel bir sorun mu?
Bilgisi olan var mi arkadaşlar?

Su an staj dönemimdeyim ve sistemimde stajimla ilgili bilgileri girebileceğim secenek yok ..

BENİM DE BİR SORUM VAR ????
BEN BİRİNCİ SİNIFI OKUDUM ALTTA DERSİN VARDI İKİNCİ SINIFTA VERDİM AMA MATAMATİĞİ VEREMEDİM İKİNCİ SINIF DERSLERİMDEN DE KALDIM.
O DÖNEM BİR HARCIMI DA YATIRMAMIŞTIM İKİNCİ TAKSİDİNİ
SONRA GİTMEDİM BİR DAHAHARCDA YATIRMADIM ŞUAN PASİF GÖZÜKÜYORUM
BİR DÖNEM LİKTE BORCUM VAR SANIRIM.
TEKRAR BAŞLAMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM İLK BAŞTA

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır buralarda yoktum. şimdi tekrar aktifim. sorularınız varsa cevaplayabilirim

dreams12 su ıfadeler ne anlama geliyor...orn; ders adi; Karsilastirmali Siyasal Sistemler....karsisinda yer alan ibare su AS 1-4 DS 1-8 T 3 U 0 K 5...anlayan beri gelsin

dreams12 su ıfadeler ne anlama geliyor...orn; ders adi; Karsilastirmali Siyasal Sistemler....karsisinda yer alan ibare su AS 1-4 DS 1-8 T 3 U 0 K 5...anlayan beri gelsin

AS: ARA SINAV 1-4 ünite sorumlusun
DS: DÖNEM SONU 1-8 ünite sorumlusun
T: TEORİ
U: UYGULAMA
K: KREDİ

burada önemli olan dersin kredisi ve sorumlu olduğun üniteler :)

Merhaba bölümler arasında hangisinin önü daha açık

bu çok göreceli aslında. gelecekte ne meslek yapmak istediğine bağlı. örneğin; işletme okuyup şirketlerde pazarlama, muhasebe, ik vb. departmanlarda çalışabilirsin. ya da dış ticaret okuyup sadece dış ticaretle uğraşabilirsin. sonuçta bu ne yapmak istediğine bağlı olan bir şey

AS: ARA SINAV 1-4 ünite sorumlusun
DS: DÖNEM SONU 1-8 ünite sorumlusun
T: TEORİ
U: UYGULAMA
K: KREDİ

burada önemli olan dersin kredisi ve sorumlu olduğun üniteler :)
Ben de bu yıl işletmeye kayıt oldum,ders çalışmaya başladım bile anca yetişir,sınavlar test usulü oluyor değil mi,toplam 7 ders var şuan bunun 4 Cumartesi 3 pazar şeklinde galiba,bir kitapçıkta 3 ünite oluyor değil mi yada 4 ünite.

genelde evet ama bazen değişebiliyor günlerdeki dersler. aslında son 1 ay çalışılırsa yetişiyor ama genede erken başlamak daha iyi. sınavlar test. 20 soru her soru 5 puan. yanlış doğruyu götürmüyor. ara sınavda kitabın yarısından sorumlusun finalde hepsinden. o yüzden ara ve finalde ünite sayısı değişiyor. genelde finalde ağırlıklı son konular çıkıyor. . bazı dersler 7 ünite oluyor. tablodan ara sınav ünitelerine bakmak daha iyi olur.

ben anlamadım. dönem sonu sınavı 24-25 ocakta. 8 üniteyi o zamana kadar mı yetiştircez?

açıköğretime hoş geldin :) maalesef dönem sonuna her dersten 8 üniteyi yetiştirmek zorundasın.
gerçekten mi o zaman ikinci dönem dersler değişicek di mi yeni kitaplar vericekler? ya ama bi akrabam açıköğretimden çocuk gelişimi okuyo ilk dönem 4 ünite ikinci dönem bütün ünitelerden sorumlusun dedi bana

2 sene evvel kredili sisteme geçti açıköğretim. eskiden 1 senede 8 dersten sorumluyduk . ama ozaman üniteler 14 falandı. şimdi 1 senede iki dönem ve her dönemde 8 üniteden oluşan 8 ders var.

Arkadaslar ben üniversite icin ek tercih yapcam. Dil mezunuyum. Ygs 333. Lys sonuçlarım pek iyi değil. Sehir dışı istemiyorum sadece ankara. AÖF okumak mantıklı mı?

tsk ederim dreams12 eksik olma,ama daha duurr basini cok didiklicem hakkini helal et..

Meraba arkadaşlar alttan ders olunca harç parası ne kadar yatıyor normalde 205 olan harç parasini kaç yatiracagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…