merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
dreams12 su ıfadeler ne anlama geliyor...orn; ders adi; Karsilastirmali Siyasal Sistemler....karsisinda yer alan ibare su AS 1-4 DS 1-8 T 3 U 0 K 5...anlayan beri gelsin
Merhaba bölümler arasında hangisinin önü daha açık
Ben de bu yıl işletmeye kayıt oldum,ders çalışmaya başladım bile anca yetişir,sınavlar test usulü oluyor değil mi,toplam 7 ders var şuan bunun 4 Cumartesi 3 pazar şeklinde galiba,bir kitapçıkta 3 ünite oluyor değil mi yada 4 ünite.AS: ARA SINAV 1-4 ünite sorumlusun
DS: DÖNEM SONU 1-8 ünite sorumlusun
T: TEORİ
U: UYGULAMA
K: KREDİ
burada önemli olan dersin kredisi ve sorumlu olduğun üniteler :)
Ben de bu yıl işletmeye kayıt oldum,ders çalışmaya başladım bile anca yetişir,sınavlar test usulü oluyor değil mi,toplam 7 ders var şuan bunun 4 Cumartesi 3 pazar şeklinde galiba,bir kitapçıkta 3 ünite oluyor değil mi yada 4 ünite.
genelde evet ama bazen değişebiliyor günlerdeki dersler. aslında son 1 ay çalışılırsa yetişiyor ama genede erken başlamak daha iyi. sınavlar test. 20 soru her soru 5 puan. yanlış doğruyu götürmüyor. ara sınavda kitabın yarısından sorumlusun finalde hepsinden. o yüzden ara ve finalde ünite sayısı değişiyor. genelde finalde ağırlıklı son konular çıkıyor. . bazı dersler 7 ünite oluyor. tablodan ara sınav ünitelerine bakmak daha iyi olur.
ben anlamadım. dönem sonu sınavı 24-25 ocakta. 8 üniteyi o zamana kadar mı yetiştircez?genelde evet ama bazen değişebiliyor günlerdeki dersler. aslında son 1 ay çalışılırsa yetişiyor ama genede erken başlamak daha iyi. sınavlar test. 20 soru her soru 5 puan. yanlış doğruyu götürmüyor. ara sınavda kitabın yarısından sorumlusun finalde hepsinden. o yüzden ara ve finalde ünite sayısı değişiyor. genelde finalde ağırlıklı son konular çıkıyor. . bazı dersler 7 ünite oluyor. tablodan ara sınav ünitelerine bakmak daha iyi olur.
ben anlamadım. dönem sonu sınavı 24-25 ocakta. 8 üniteyi o zamana kadar mı yetiştircez?
gerçekten miaçıköğretime hoş geldin :) maalesef dönem sonuna her dersten 8 üniteyi yetiştirmek zorundasın.
gerçekten mio zaman ikinci dönem dersler değişicek di mi yeni kitaplar vericekler? ya ama bi akrabam açıköğretimden çocuk gelişimi okuyo ilk dönem 4 ünite ikinci dönem bütün ünitelerden sorumlusun dedi bana
tsk ederim dreams12 eksik olma,ama daha duurr basini cok didiklicemhakkini helal et..
Meraba arkadaşlar alttan ders olunca harç parası ne kadar yatıyor normalde 205 olan harç parasini kaç yatiracagiz