Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

Benım bir sorum olacak Anadolu Üniv. önlısans sosyal hızmetlerden Ataturk unıv lısansa dgs ıle gecıs olmuyor mu?
Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?Sanırım 1yılım bosa gıttı..

bildiğim kadarıyla dgs ile olabiliyor ama kesin olarak merkez büroyla görüşmenizde yarar var. diğer konu ile ilgili ise meslek okulu mezunu olmanız gerek. kılavuzda öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. ama kesin bilgi için merkez büroyu arayın. merkez bürodan kastım eskişehir. istanbuldaki büroların hiçbir konu hakkında tam bilgisi yok maalesef.

Eki Görüntüle 701206

cnm benimki aynen öle. eğer eksik bir şey varsa sende hemen büroyla temasa geç.

çok teşekkür ederim benimde diğer oturumlar senin gibi yazıyordu son anda bi aksilik çıkacak diye ödüm koptu ama o okulda girenlerin hepsi benim gibi yazıyordu onlarda farketmiş hatalarını düzeltme koymuşlar girişe bi sorun çıkmadan hallettik.

Sevindim cnm . Nasıl geçti sınavın

Sevindim cnm . Nasıl geçti sınavın

finansal tablo analizi dışında hepsi iyidi inşallah ondada şansım yardım eder ve biter okulum senin ki nasıldı.

birde aklıma birşey geldi finansal yönetim 2 diye bi ders vardı kitapçıkta fakat ben bu dersi almadım ve almadığım bi ders yok diye biliyorum ders seçerken hiç dersim kalmadı çünkü. başıma bela olmasın bide korktum valla.

fena değildi işte. iyi diyelim :)

önemli olan kitapçıktaki değil cevap anahtarındaki ders. sadece cevap anahtarındaki derslerden sorumlusun cnm.

açıköğretimde üstten ders alınabiliyomu yani bir dönem önce bitirme şansımız var mı ?

kredin yettiği kadar üstten alabiliyorsun. 45 kredi her dönem alma şansın var. ilk önce kaldığın ve dönem derslerini daha sonra kalan kredilerinle üstten ders alabilirsn. 1. sınıfta üstten ders alamıyorsun. bir de eğer 1. den kalan dersin varsa 3ten, 2. sınıftan kaldığın ders varsa 4ten ders alamazsın.

teşekkürler birde ben bu yıl gıda teknolojisi bölümüne başlamayı düşünüyorum bu sene bu bölümün kaldırıldığını duydum doğru mu ve meslek liselerinin 2 yıllık direk geçişleri açıköğretim için de geçerli mi ?

merhabalar .
bir sorum var ama nasıl sorsam bilemedim .bilginiz dahilindemi bilmiyorum . yaşım 37 dışardan liseye gidiyorum .1.2. yıla biter inşallah .
sonrasında ün. sınavına girmeyi düşünüyorum ama çok bir beklentim yok dogrusu 2 yada 4 yıllık dışardan okuyabilecegim fakat hiç alakam olmayan matematik, geo,.fizik, kimya vs . dersleri olmayan bir bölüm ne olabilir diye düşünüyorum daha dogrusu böyle bir bölüm varmı aceba ?
.3 çoçuklıu hatta biri bu yıl ün. sınavına giren bir anneyim ve ev hanımıyım . benim için bir seçenek varmı aceba?:44:

şimdiden teşekürler

Açıköğretimde Fizik, Kimya Geometri dersleri yok ama Matematik var. Fizikle Matematik ortak dersler bildiğim kadarıyla. Yalnız üniversiteden üniversiteye ve bölüme göre değişkenlik gösterebiliyor.

Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim arkadaşlar ben Kamu 2. sınıftayım 1. sınıftan olan derslerim yüzünden 3 te olmam gerekirken geçemedim 3 'e. bahar döneminde toplam 3 ders alıyorum alttan dersimin sınavı vizede pek iyi geçmedi sormak istediğim ortalalamam 2 nin üzerinde olursa alttan olan dersimdene de geçmiş oluyor muyum?

selam konu sahıbı arkadasım ınsallah en kısa zamanda gırer cevaplarsın acılllllll
oncelıkle 3 senedır kaydım donmus vazıyette ıktısat fakultesı 3.sınıftayım 2.sınıftan ıkı dersım kaldı ve borclu olaarak 3sınıfa gectım ve suan sıstem farklı ve hıcbılgım yok tekrar kayıt yenıletıp devam etmek ıstıyorum ama bu kredılı nasıl oluyor yanı onceden 50 alan gecerdı yuanı 50 gecer nottu sınavlardan suan nasıl?benım allttan muhasebe uygulamaları ve ıstatıstık dersım kaldı yenı sıstreme gore nasıl verebılırım bu derslerı ve bu kredılı sıstemle ılgılı bılgı verebılrımısın tesekkur ederım umarım en kısa zamanda yazarsın

Kızlar notlar nasıl hesaplanıyor?
2 tane dersim 60-65
diğerleri ise 15-20-25-35 bu derslerden geçmem için kaç puan almam gerek?

Merhaba ben açık öğretim edebiyat 3. Sınıf öğrencisiydim ama bu sene kayıt yaptırmadım .ama edebiyatta devam etmek istemiyorum burdan 3. Sınıf sosyolojıye geçmem için bir yok varmı yoksa bastan mı başlaman gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

kızlar 3.sınıf okudum bu sene ilk dönemdn 3 ikinci dnmden 3 dersim kaldı.tekrar mı kayıt olmam gerekıyor.kayıtlar ne zaman bılgısı olan varmı kızlar

örgünde ön lisans okuyup açık öğretimde 3. sınıftan başlayacak olan öğrenciler için kayıt tarihini bilen var mı aranızda?

kızlar 3.sınıf okudum bu sene ilk dönemdn 3 ikinci dnmden 3 dersim kaldı.tekrar mı kayıt olmam gerekıyor.kayıtlar ne zaman bılgısı olan varmı kızlar

Sen şimdi 4. sınıfa geçeceksin , ilk Güz Döneminin Dersleri 30 kredilik onlar sana veriyor 6 yada 7 ders , senin ilk döneminden 3 dersin kaldığı için o kalan 3 ders onların verdiklerine ekleniyor ama toplam 45 krediyi geçmemesi lazım geçerse onlar sana mecbur 4 yada 5 ders atar + senin kaldıkların olur. Onların verdiği derslerden bir iki tanesini silersin yani çıkarırsın ama bu sefer dönemin uzar bir sonraki sene güze kalırsın buda 5.senen olmuş olur.Yani uzar okulun.
İkinci dönem dediğinde bahar dönemi onuda aynı şekilde yapacaksın .
Kayıt yenileme ise her güz ve bahar dönemi mecbur oluyor zaten aldığın ders kadar ücret belirleniyor o ücreti yatırıp açıköğretim bürosunda öğrenci kimlik kartına o dönem yılının bandrolünü yapıştırtıyorsun kaydın yenileniyor.

BAHAR DONEMİ KALDIGIM DERSLER:finansal yönetim(ff)5.00 kredi
iş ve sosyal guvenlk hukuk(dd) 5.00 kredi
malıyet yonetımıdd) 4.00 kredi
ortalamam:1.80
GÜZ DÖNEMİ İSE KALDIGIM DERSLER:Finansal yonetım Icd)5.00 kredi
üretim yonetimi(cd)5.00 kredi
yonetımde guncel yaklasımlar (dc)4.00 kredi
ortalamam:1.98
canım çok tesekkur ederım cevabın için.bunlar benım bu sene yanı 3.sınıfta kaldığım dersler yazından anladıgım kadarıyla ben busene 4 .sınıfa kayıt olcam .peki bu kaldığım dersleri ben mı eklıcem kayıt olurken ders ekle ile.ve dıyelımkı ekledım normalde 6 dersten sınava gırıyoruz .3 cumartesı 3 pazar .bu seklde eklendımı nasıl oluyor .

merhaba
ben geçen yıl üçüncü sınıftaydım ikinci dönem parayı yatırmadım tabi sınavlara da girmedim
bu gelecek dönem parayı yatırsam aynı şekilde okula devam edebilirmiyim yoksa geçen sene yatırmadığım parayı da yeni harçla birlikte yatırmak zorunda mıyım

Alttan hiç ders vermedim sadece duyduğum kadarıyla onlar ekliyorlar , birde dördüncü sınıfın güz dönemi dersleri ekleniyor.Onların verdiği dersleri 1. oturumda giriyorsun sınava 9:30 veya 14:30 .Alttan kaldığın dersler 2.oturumda giriyorsun onların saatini pek bilmiyorum ama aynı gün farklı oturumlarda oluyor sınav canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…