Benım bir sorum olacak Anadolu Üniv. önlısans sosyal hızmetlerden Ataturk unıv lısansa dgs ıle gecıs olmuyor mu?
Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?Sanırım 1yılım bosa gıttı..
Eki Görüntüle 701206
cnm benimki aynen öle. eğer eksik bir şey varsa sende hemen büroyla temasa geç.
çok teşekkür ederim benimde diğer oturumlar senin gibi yazıyordu son anda bi aksilik çıkacak diye ödüm koptu ama o okulda girenlerin hepsi benim gibi yazıyordu onlarda farketmiş hatalarını düzeltme koymuşlar girişe bi sorun çıkmadan hallettik.
Sevindim cnm . Nasıl geçti sınavın
finansal tablo analizi dışında hepsi iyidi inşallah ondada şansım yardım eder ve biter okulum senin ki nasıldı.
birde aklıma birşey geldi finansal yönetim 2 diye bi ders vardı kitapçıkta fakat ben bu dersi almadım ve almadığım bi ders yok diye biliyorum ders seçerken hiç dersim kalmadı çünkü. başıma bela olmasın bide korktum valla.
açıköğretimde üstten ders alınabiliyomu yani bir dönem önce bitirme şansımız var mı ?
kredin yettiği kadar üstten alabiliyorsun. 45 kredi her dönem alma şansın var. ilk önce kaldığın ve dönem derslerini daha sonra kalan kredilerinle üstten ders alabilirsn. 1. sınıfta üstten ders alamıyorsun. bir de eğer 1. den kalan dersin varsa 3ten, 2. sınıftan kaldığın ders varsa 4ten ders alamazsın.
kızlar 3.sınıf okudum bu sene ilk dönemdn 3 ikinci dnmden 3 dersim kaldı.tekrar mı kayıt olmam gerekıyor.kayıtlar ne zaman bılgısı olan varmı kızlar
Sen şimdi 4. sınıfa geçeceksin , ilk Güz Döneminin Dersleri 30 kredilik onlar sana veriyor 6 yada 7 ders , senin ilk döneminden 3 dersin kaldığı için o kalan 3 ders onların verdiklerine ekleniyor ama toplam 45 krediyi geçmemesi lazım geçerse onlar sana mecbur 4 yada 5 ders atar + senin kaldıkların olur. Onların verdiği derslerden bir iki tanesini silersin yani çıkarırsın ama bu sefer dönemin uzar bir sonraki sene güze kalırsın buda 5.senen olmuş olur.Yani uzar okulun.
İkinci dönem dediğinde bahar dönemi onuda aynı şekilde yapacaksın .
Kayıt yenileme ise her güz ve bahar dönemi mecbur oluyor zaten aldığın ders kadar ücret belirleniyor o ücreti yatırıp açıköğretim bürosunda öğrenci kimlik kartına o dönem yılının bandrolünü yapıştırtıyorsun kaydın yenileniyor.
Alttan hiç ders vermedim sadece duyduğum kadarıyla onlar ekliyorlar , birde dördüncü sınıfın güz dönemi dersleri ekleniyor.Onların verdiği dersleri 1. oturumda giriyorsun sınava 9:30 veya 14:30 .Alttan kaldığın dersler 2.oturumda giriyorsun onların saatini pek bilmiyorum ama aynı gün farklı oturumlarda oluyor sınav canımBAHAR DONEMİ KALDIGIM DERSLER:finansal yönetim(ff)5.00 kredi
iş ve sosyal guvenlk hukuk(dd) 5.00 kredi
malıyet yonetımıdd) 4.00 kredi
ortalamam:1.80
GÜZ DÖNEMİ İSE KALDIGIM DERSLER:Finansal yonetım Icd)5.00 kredi
üretim yonetimi(cd)5.00 kredi
yonetımde guncel yaklasımlar (dc)4.00 kredi
ortalamam:1.98
canım çok tesekkur ederım cevabın için.bunlar benım bu sene yanı 3.sınıfta kaldığım dersler yazından anladıgım kadarıyla ben busene 4 .sınıfa kayıt olcam .peki bu kaldığım dersleri ben mı eklıcem kayıt olurken ders ekle ile.ve dıyelımkı ekledım normalde 6 dersten sınava gırıyoruz .3 cumartesı 3 pazar .bu seklde eklendımı nasıl oluyor .