Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

sınav 11 30 bitiyor ama son dakikaya kadar durmak zorunda değilsin. ilk yarım saat çıkmak yasak. eğerki sınava iyi hazırlandım der sorularıda hızlıca çözersen yetişirsin. Bütünleme hakkı olmadıgı için finale girersin bu defada geçecek notu almış olman gerekir..
benden tavsiye görevliye güvenip telefonunu götürme çok oldu öyle yanında tel i götürüp görevliye teslim etmek isteyenler kabul edilmedi büyük sıkıntı ...sen bilirsin

Bütünleeme hakkı yk dediğin ne ? ocakdaki sınava girmem lazm demi hani 1.üniteden son üniteye kdr soruların çıktığı dönem sonu sınavı ?
Bir de şey telefonu nasl saklıycam ki blunmıycak biyere üzeerimi çok aramazlarmı telefon kapalı ve üzerimde girsem nolur bulurlarmı ararken . Sadece kolları açtırıp yanlara bakıyolar o kdr .

yaaa allah rızazı için şu aöf le ilgili bilgileri olanlar bana bi anlatsın abii bu sınavda geçemezsek ne halt yicez????

yaaa allah rızazı için şu aöf le ilgili bilgileri olanlar bana bi anlatsın abii bu sınavda geçemezsek ne halt yicez????

ya ben telefon olayını çözemedim bu kadar sorun yapma bu sınav %30 ocakdaki sınav %70 önemli asıl önemli olan ocakdaki sınav telefonu almazlarsa girmeyi düşünmüyorum sen düşün artık 4 tane dersten 0 çekecem valla ya . Ocakdakine iyi çalş senn tatlım

ya ben telefon olayını çözemedim bu kadar sorun yapma bu sınav %30 ocakdaki sınav %70 önemli asıl önemli olan ocakdaki sınav telefonu almazlarsa girmeyi düşünmüyorum sen düşün artık 4 tane dersten 0 çekecem valla ya . Ocakdakine iyi çalş senn tatlım

ocaktakindede son 4 üniteden sorumluyuz demii???

Bütünleeme hakkı yk dediğin ne ? ocakdaki sınava girmem lazm demi hani 1.üniteden son üniteye kdr soruların çıktığı dönem sonu sınavı ?
Bir de şey telefonu nasl saklıycam ki blunmıycak biyere üzeerimi çok aramazlarmı telefon kapalı ve üzerimde girsem nolur bulurlarmı ararken . Sadece kolları açtırıp yanlara bakıyolar o kdr .

bak ayaz sadece vize ye ve finale girebilirsin önceden üçüncü bi sınav olarak bütünlemede vardı..artık bütünleme sınavı kaldırıldı.
yani vizeye girmeyim finalde yüzde 70 i önemli demek çok saçma geçer not almalısın ki finalde, vizedeki sıfırları kurtarasın..bu da çok zor ..
telefon meselesi sınava gireceğin binadan binaya farklılık gösterir
çantaya, cüzdana dahi bakıyorlar...
4 ders değilmi 20 sorudan 1 saat dolmadan bitirirsin
sınava mutlaka gir finalde daha yüksek puan alman gerekeceğinden zorlanırsın

Kizlar iki yillik muhasebe okuyorum. Mezun olduktan sonra sinavsiz bir sekilde isletme 3. Siniftan devam edebiliyor muyum?? Yoksa dgs sart mi

Merhaba benim durumum biraz karışık o da dönem kaydını kaçırdıgım için; inşallah yardımcı olabilirsin....

Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum, 3. sınıftan aöf ye dikey geçiş yaptım.

2012 Eylül - 1.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Mart - 2.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Eylülde - 1.dönem kayıt yaptırmadım - (3.sınıf tekrarı)

Buraya kadar nişanlımdan kaynaklı ne ders çalışabildim nede kayıt yaptırabildim hep karsı çıktı. Ama sonra karar verdim ne yapıp edip bu okulu bitiricem. Ve şimdi;

2014 martta kayıtlar başlıyormuş ben okula devam etmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorm. Tahminimce aşağıdaki gibi olacak o kaçırdıgım 1dönem yüzünden dogru mu bilmiyorum lütfen arkadaslar kontrol edin yorum yazın bilginiz varsa;
EYLÜL (1.DÖNEM) MART (2.DÖNEM)

2014 Mart - 3cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ( 2Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2014 Eylülde - 3cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım (1Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2015 Mart - 4e geçmiş oluyorum ama 2ci döneme denk geldiği için kayıt yaptıramıyorum 1 dönem açığım oluyor.
2015 Eylül - 4cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım
2016 Mart - 4.cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ve okul bitiyor... YANİ DOĞRUMU BİLİYORUM?

Merhaba benim durumum biraz karışık o da dönem kaydını kaçırdıgım için; inşallah yardımcı olabilirsin....

Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum, 3. sınıftan aöf ye dikey geçiş yaptım.

2012 Eylül - 1.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Mart - 2.dönem derslerinden kaldım (3.sınıf)
2013 Eylülde - 1.dönem kayıt yaptırmadım - (3.sınıf tekrarı)

Buraya kadar nişanlımdan kaynaklı ne ders çalışabildim nede kayıt yaptırabildim hep karsı çıktı. Ama sonra karar verdim ne yapıp edip bu okulu bitiricem. Ve şimdi;

2014 martta kayıtlar başlıyormuş ben okula devam etmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorm. Tahminimce aşağıdaki gibi olacak o kaçırdıgım 1dönem yüzünden dogru mu bilmiyorum lütfen arkadaslar kontrol edin yorum yazın bilginiz varsa;
EYLÜL (1.DÖNEM) MART (2.DÖNEM)

2014 Mart - 3cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ( 2Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2014 Eylülde - 3cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım (1Cİ DÖNEME DENK GELDİĞİ İÇİN)
2015 Mart - 4e geçmiş oluyorum ama 2ci döneme denk geldiği için kayıt yaptıramıyorum 1 dönem açığım oluyor.
2015 Eylül - 4cü sınıfın 1ci dönemini okuyacağım
2016 Mart - 4.cü sınıfın 2ci dönemini okuyacağım ve okul bitiyor... YANİ DOĞRUMU BİLİYORUM?

Evet cnm senin durum biraz karışık. Kredili sisteme geçen sene geçildiğinden dersler ve dönemleri değişti. Bence direk büroya giderek kesin bilgiyi al.

merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

Finaller vizelere göre daha kolaydır yazmıştı bi site. Inanmak istedigimden mi ne inandim.. finaller nasil oluyo sözel ağırlıklı mı geliyo sorular.. vizelerden kaç soru çıkmakta finallerde?? biraz çok sordum ama ne yapiim 1. sınıfım işte :)

2011 de aöf şahsen gidip kayıt oldum ama harc parasını yatımadım devam etmedim.bu yıl devam edip okumaya karar verdim sınavsiz geçişle tekrar kayıt yaptırmam gerekirmi

Kızlar bir sorum olacak ltf cevaplayın:KK43: 3 dersim vardı benim sorumlu olduğum..mat,muhasebe ve inkılap..mat yapamıyorm ben..matı geçemedim ama bu sene sadece muhasebe ve ınkılaptan vizeye gırdm..mat yoktu ama geçmedim de yapamıyorm çünkü..açık öğretim bürosundaki danışmana sordum vizeden girdiğiniz derslerden sorumlusunuz dedi baktı mat yok dedi ama ben matı geçmedimki:/ sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..şimdi sevinirim bir de karşıma o ders de çıkar iyice hayal kırıklığına uğrarım yani..bilgisi olanlar ltf yazsın..bir de ben bu sistemi pek anlamadım...bir de

Güz Dönemi Ara Sınavı
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı

Bahar Dönemi Ara Sınavı
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı

dersler güz dönemi bahar dönemi olarak mı ayrıldı yoksa 1 dersten 4 kere girmiş oluyoruz saçma yani..cevabınızı bekliyorm

merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

öncelikle çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için..
benim güz dönemim 2 ortalamayı tutmuyor
bahar dönemi tutuyor ancak bahar döneminde bir dersim ff
tek ders sınavı için mj gelince gidip sordum sınava girebileceğimi söylediler
peki stratejik yönetim-II den mezun olmak için kaç almam gerekir?

arkadaşlar tercih aşamasındayım lise muhasebe bölüm mezunuyum Atatürk Üniversitesi AÖF Önlisans Çocuk Gelişimi bölümünü tüm bölüm mezunları tercih edebiliyormuş ne dersiniz ilk tercihime yazsam gelir belki ama kararsızım sosyal hizmetlerimi yoksa çocuk gelişiminimi ilk sıraya yazayım hangisi daha avantajlı ve önü açık lütfen bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olsun 1-2 günüm var tercihleri belirlemem için şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim

X