• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretimden ikinci bir üniversite okumak

ikinci üniveriste hakları var canım sitesinde belirtiyo öğrenci belgenle nelere başvurabilceğin :34:
ama dikkat ikinci ünv den bahsediyos lisans tamamlama değil :24:

nasıl yani canımm???:44::44::44:

şöyleki canım örgün önlisans okuyan yada mezunlar öğrenci belgeleriyle aö bürosuna başvurduğunda kayıt dönemi içinde istedikleri aö önlisans bölümü okuyabiliyor.örgün lisans mezunları yada okuyanları aynı şekilde aö bürosuna gidince isterlerse önlisans isterlerse lisans aö okuyabiliyorular benim bahsettiğim bu :34:
birde önlisans bitirip 3-4 ü aö den tamamlayanlar var o başka bi konu :8:

şöyleki canım örgün önlisans okuyan yada mezunlar öğrenci belgeleriyle aö bürosuna başvurduğunda kayıt dönemi içinde istedikleri aö önlisans bölümü okuyabiliyor.örgün lisans mezunları yada okuyanları aynı şekilde aö bürosuna gidince isterlerse önlisans isterlerse lisans aö okuyabiliyorular benim bahsettiğim bu :34:
birde önlisans bitirip 3-4 ü aö den tamamlayanlar var o başka bi konu :8:

anladım canım çok teşekkür ederim :):16: şu 3-4 ü dışardan tamamlayanları öğrenmiştim ama ilk konuyu bilmiyordum.. anlatıp,bligilendirdiğin için teşekkür ederim canım :):54::16:

Back