- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
merhabalar ben örgün olarak önlisans halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezunuyum.ve açıköğretimden 4 yıllığa tamamlamak istiyorum. açıköğretimde 4 yıllık halkla ilişkiler olmadığı için kamu yönetimine tamamlamak istiyorum.yani bu 2. üniversite kapsamına girmiyor değil mi yani buna istediğim zaman gidip kaydımı yaptırabilirim:26:
canım ikinci ünv başka bişey senin istediğin lisans tamamlama
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
şimdi canım bu linke tıkla
AÖF Sık Sorulan Sorular Arama Sayfası
bu dosyayı bilgisayarına kaydet.burda mezun olduğun bölüm sonrasında aö de lisans tamamlama imkanın olan bölümler var.senin mezuniyetinden dolayı tercih edebileceklerin
İKTİSAT -MALİYE -KAMU YÖNETİMİ-ÇALIŞMA EKO. VE END. İLİŞKİLERİ-İŞLETME.
bu linktende
AÖF Sık Sorulan Sorular Arama Sayfası
en altta bulunan İnternet başvuru ve kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2011-2012 Öğretim Yılı Yıllık Sistemde Öğretim Yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri (Çoklu Kayıt) İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu inceleyebilirsiniz. Kılavuza erişmek için burayı tıklayınız.kısmındaki buray tıklaya bas yine bişey kaydeticek bilgisayrına.oda kayıt bilgi edinme klavuzu
2011-2012 başvurular
internet başvurusu 31 ekim 25 kasım.büro kaytıdı 31 ekim 23 kasım arasındaydı.seneye yine aynı şekilde olucaktır 1 hafta oynar
sormak istediğin başka bişey varmı