açıköğretimden ikinci bir üniversite okumak

canım ikinci ünv başka bişey senin istediğin lisans tamamlama
şimdi canım bu linke tıkla
AÖF Sık Sorulan Sorular Arama Sayfası
bu dosyayı bilgisayarına kaydet.burda mezun olduğun bölüm sonrasında aö de lisans tamamlama imkanın olan bölümler var.senin mezuniyetinden dolayı tercih edebileceklerin
İKTİSAT -MALİYE -KAMU YÖNETİMİ-ÇALIŞMA EKO. VE END. İLİŞKİLERİ-İŞLETME.
bu linktende
AÖF Sık Sorulan Sorular Arama Sayfası
en altta bulunan İnternet başvuru ve kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2011-2012 Öğretim Yılı Yıllık Sistemde Öğretim Yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri (Çoklu Kayıt) İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nu inceleyebilirsiniz. Kılavuza erişmek için burayı tıklayınız.kısmındaki buray tıklaya bas yine bişey kaydeticek bilgisayrına.oda kayıt bilgi edinme klavuzu
2011-2012 başvurular
internet başvurusu 31 ekim 25 kasım.büro kaytıdı 31 ekim 23 kasım arasındaydı.seneye yine aynı şekilde olucaktır 1 hafta oynar
sormak istediğin başka bişey varmı

canım benimm emek verip baya bi zahmet etmişsin emeğine yüreğine sağlık
yani bu seneki kaydı geçirmişim ben seneye kaldı öyle mi

içlerinde en makulu o geldi ne bileyim:44: önerdiğin bir bölüm var mı tatlım ya benim seçebileceklerim içinden:26:

canım ben iktisat çıkışlıyım.ve seçebilceğin bütün bölümlerin derslerinin hepsini gördüm.
lisans tamamlada genelde herkes işletme seçer.sana 3 tane kitap tavsiye ediyim onları oku işletmeci ol
kamu yönetimide genelde tüzükler falan vardır.kamu maliyesi falan görürsün.
ama iktisat okudğunda herşeyi yapabilirsin.belki 2 senede bitiremeyebilrsin ama.trader olarak çalışabliirsin.hani cnbcede falan alt yazıda bi sürü değişik isimler geçiyo ya finans zamanında.işte onlarn alım satım yapan şirketleri var.kişilerin hesaplarını kontrol ediyosun bu şekilde çalışma imkanın var

hımm çok iyiymiş bu işletmede çok zorlanacağımı düşünüyorum aslında ben sözel çıkışlı olduğum için sayısalım hiç yok yani o sebeple kamu yönetimini tercih etmiştim ben aslında iktisatta vardı aklımda ama yeterince araştırmadım hiç iktisatı yani şıklardan işletmeyi kesinlikle eliyorum

iktisat 3.sınıf dersleri
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
İdare Hukuku
Türk Vergi Sistemi
Para Teorisi ve Politikası
Uluslararası İktisat
Devlet Bütçesi
Yabancı Dil
4.sınıf dersleri
iktisat Tarihi
Finansal Ekonomi
Türkiye Ekonomisi
Maliye Politikası
İktisadi Kalkınma ve Büyüme
Vergi Hukuku
Türk Dili

normalde sayısaldır iktisat ama aö sayısalları 2.sınıfa toplamış

canım ben bugün seninle konuştuktan sonra açıköğretim bürosuna gittim lisans tamamlama 4 yıllık fakülte okuyanlar için geçerli bir seçenekmiş benim başvurmam gereken dgs oluyormuş ondada sadece iktisat ve işletme seçenekleri mevcut . ne yapmamı önerirsin gelecek sene için?

Son düzenleme:

bende baktım canım şimdi doğru :26:
hepsinin derslerin bak yapabilirmisin ona göre seç derim.ama her türlü yaparım dersen iktisat

Bende kütahya D.P.Ü. de okudum 2008 mezunuyum. Senin okuduğun bölümler gayet güzel bölümler.. Bankaya kolay gireblrsn:) İstanbulda da iş imkanları çok fazla.. Ben burda çıldrcam Şu Aöf mezunlarının hiç bir yere yerleşemediğini gördüm sinirlerim bozuldu Bu konuyu araştırıyorum :26: Eğer böyle bişi varsa çok saçma Anadolu ünv. bu yönetmeliğe karşı çıkması lazım.. Yoksa ösym ye iptal davası açcam O kadar kötü hissediyorum kendimi 2 gündür ders çalışmıyorum.. Böyle olunca dersten soğuyorum Şimdi ben okulu bitrdim lisans diplomasını aldım bi da ki kpss ye mecbur lisan aöf mezunu olarak gircem o zaman yerleşmm çok zor olacak okulu uzatsam boş yere harç parası:26: Ya bu aöf diplomasında Anadolu ünv. İİBF İktisat mezunu mu yazacak yoksa Anadolu ünv. AÖF iktisat mezunu mu?

Cnm ne dicem ben 3. sınıfım iktisat. ders çalışmaya 1 ay oldu başlayalı. idare hukuku bitti devlet bütcesndeyim. sence bu yıl beni en çok hangi ders zorlar?

ben 2010 çıkışlıyım
canım istanbul herkesin gözünde büyük ama öle değil durum.iş imkanı var ama hep satışçı arıyolar.
bende bu diplomalar var referanslarım sağlam,stajım sertfikam var ama garanti gişe için bile beni kabul etmedi mülakatta elendim
mülakatı olumlu olup eğitime çağrılanlar sadece lisans çıkışlılar demekki çok deneyimli geldim onlara
zaten 2010 da 2012 kpss son önlisans ve lise sınavı olucağı sölentisi çıktı ne kadar doğru bilemem
valla herkes yazmıyo diyo ama.ben önlisansa başladığımda bi ark dış ticarete başladı bitirdi diplomasına baktım kocaman anadolu ünv açıköğretim fakültesi yazıyodu
ben de daha almadım diplomayı büroda duruyo son taksiti ödemedim çünkü

Cnm ne dicem ben 3. sınıfım iktisat. ders çalışmaya 1 ay oldu başlayalı. idare hukuku bitti devlet bütcesndeyim. sence bu yıl beni en çok hangi ders zorlar?

valla canım soru stili nasıl bilemiyorum ama örgünde vergi sistemi ve uluslararsı iktisat zordu.vergide vergi kitapçığıyla giriyoduk yine ort 20 oluyodu

valla canım soru stili nasıl bilemiyorum ama örgünde vergi sistemi ve uluslararsı iktisat zordu.vergide vergi kitapçığıyla giriyoduk yine ort 20 oluyodu

cnm vergi katapçığı ne oluyor? Bende inceledim murat yaynlarının kitaplarını aldım türk v. sstemi, uluslrarsı ikt. bi de para teo. ve polt. zor gibi geldi

Sende özel de düzgün iş bulamadysan bizim gibi açıktan okuyanlar ne yapsn. Şu aöf diplomsını merak ettim al da söyle bana

caım vergi kanunun cep kitapları oluyo ya onlardan
canım özelde benim hedefim belli ama istediğm olmadığı için başka işte çalışmak istemedim
valla hazirana kadar almam lazım zaten yoksa eskişehire gitmek zorunda kalıcam

cnm tekrar merhaba. vergi kanununun cep kitapları dedin ya onların çok mu faydası oluyor bende alayım o zaman nerde salıyor, kırtasiyelerde bulablrmym? Bu arada sürekli beni aydınlattığın için sana çok teşekkürederm cnm burda iyi ki varsn

tatlım aö de nasıldır bilemem ama bizim gibi sormazlar.bizde hoca örnek olay veriyodu.kanuna göre yorumlatıyodu.hangi kanun geçerli diye yazdırtıyodu.o yüzden kitapçıkla girmemiz gerekiyodu yine bişey yapamıyodk gerçi
muratın kitapları yeter bence kanun çıkmaz diye düşüünüyorum
bu arada rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…