- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
evet doğru öğrenci belgenle kayıt yaptırabiliyosun
hatta mezun olsan bile bu hakkın saklı sınava girmeden kayıt yaptırablirsin
şöle bi şart var önlisans okuyosan yada mezunuysan sadece önlisans,lisans öğrencisi veya mezunuysan ikisinden birini seçebiliyosun
teşekkür ederim :)) bu süper bişeymiş yaa :) yeni öğrendim ama kulağa çok hoş geliyor :) süper bişey :)
peki kıslar aöf 2 yıllık mezunlar yine aöf 4 yıllık mesela felsefe bölümüne yada sosyolojiye kayıt yaptırabiliorlar mı ?
bende bunu arıyodum baska topiclerde
direk geçiş hakkımız var tamam
benim sorumda şu
her zaman kayıt olabiliyomuyuz peki
en son başvurular vardı ben internetten basvurumu falan yaptım
ama mezun oldugum okuldan mezunıyet belgemı almadım daha uzak oldugu ıcın gıdemedım o olmadan kayıt yapmadılar
neyse onu aldım diyelım ben her zaman aöf ye kayıt olabılırıyımm ????
olabılıyorumdurr ınss
keşke öğrenci belgesi alsaydın canım
İnternet Başvuru Tarihi 31 Ekim 2011 25 Kasım 2011
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 31 Ekim 2011 - 23 Kasım 2011
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 24 - 25 Kasım 2011
tarihler bunlardı malesef seneye kaldı kayıdın
ayy inanmıyorumm yaa
1 sene gitti şimdi
çlıştıgım için bi türlü gidemedim işte
senede derken yine bu tarihlerdemi olurki kayıtlarr değişirmi çokda var yaa püff :S
:26: Yaa aöf iktisat,işletme.... mezunlarının tercih kodları örgün mezunlara göre farklı ya şimdi.. hatta dün başka konu da cevap vermiştin. normal de 4421 le yapıyorlardı şimdi 4102 yle galiba.. Bu ayrım ne diye çıktı anlmadımeee şimdi ben nerelerin bana uyguun olduğuna kpss tercih robotundan bakcam ya orada örgün ya da açık die yazmıyo.. okuduğum bölüm iktisat.. örgün iktisat ya da açık iktisat mı yazcak Allah aşkına Bu ne saçmalım... Dünden beri kafayı buna takmış durumdayım kpss yerleştirme sonuçları taban ve tavan puan sorgulama motoruna 4102 yazıyorum hiç alım yok.. :26: Acaba bu yasa yeni mi çıkmış da o yüzden alım hiç olmamış yoksa.. ama bi site de formlarda okudum 2009 yıllında bi forumda bu konu üzerinde sohbet etmişler :26: 2 yıldır varsa niye kimse bilmiyor, rastgele bi sitede okuyorum ve niye hiç alım olmamış
en fazla 1 hafta oynar canım.ama genelde bu tarihlerde oluyo.önce netten başvurunu yapıyodun galba sona bankaya gidiyosun.öğrenci belgenle aö bürosuna gidiyosun hemen kayıdını yapıyolar.
zaten sınavlar yılda 2 defa.bi nisanda oluyo bi haziranda kitaplarıda şubatta veriyolar.
ama tercih edicen bölüme dikkat et.bazılarında staj zorunlu tutuyo
işletmee istiyorum ben ama işletmede varmıki staj _??:26:
işletmede yok canım ama okumanı tavsiye etmem
lisans olarak
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, (İktisat Fakültesi)
İktisat, (İktisat Fakültesi)
Kamu Yönetimi, (İktisat Fakültesi)
Maliye, (İktisat Fakültesi)
Uluslararası İlişkiler, (İktisat Fakültesi)
İşletme, (İşletme Fakültesi)
Konaklama İşletmeciliği, (İşletme Fakültesi) *
önlisans olarak
Bankacılık ve Sigortacılık,
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı,
Dış Ticaret,
Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım,
Emlak ve Emlak Yönetimi,
Ev İdaresi,
Halkla İlişkiler ve Tanıtım,
İnsan Kaynakları Yönetimi,
İşletme Yönetimi,
Kültürel Miras ve Turizm,
Lojistik,
Marka İletişimi,
Medya ve İletişim,
Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası,
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları,
Özel Güvenlik ve Koruma, **
Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi,
Radyo ve Televizyon Programcılığı,
Sağlık Kurumları İşletmeciliği,
Sosyal Bilimler,
Spor Yönetimi,
Turizm Otel İşletmeciliği *
Yerel Yönetimler,
seçebiliyosun.
* Bu programa alınacak öğrenciler 3 ay süreli zorunlu staj yapacaklardır.
** Özel Güvenlik ve Koruma Ön Lisans Programına kayıt yaptıracak adaylar tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği yapmayı engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını, erkek adayların 1.75m’den, bayan adayların 1.65m’den kısa olmadığını belgeleyen yeni tarihli heyet raporu ile sabıka kayıtlarının olmadığını gösteren belgelerini kayıt için AÖF bürosuna vermeleri gerekmektedir.
şartlar seçenekler bunlar seç beğen al
canım excel dosyası yükleyemedim ama
Memurlar.Net (2011 yılı Nitelik Kod kılavuzu) bu siteye gir burda lisansa tıkla o dosya inip açtığında ekran varken ctrl ve f ye basıp açıköğretim yaz itisat aö olarak çıkıyo.bu nitelik kodları 2011 tercih rehberindeki nitelik kodları.bende aö için pek bilmiyorum ama mezuniyetinde aö fak iktisat yazıcako yüzden 4102 yapman gerekiyo.ama istersen final dershanesinin kpss şubelerini ara çok yardımcı oluyolar.ben önlisans giremicemi öle öğrendim
aö şöle avantajı var eğer memurken tamamlarsan maaşın artıyoarkadşım çomü iktisat okuyodu lise olarak sınava girdi atandı.tek dersini verdi maaşı arttı
Teşekkürederim. ya ben örgün önlsans mezunuyum da ben önlisans da 3001 le yaptığım için aöf yi bitirnce 4 yıllık olara girip kazanmayı ümitediyordum
daha okulu bitirmeme en az iki yıl varönlisans olarak yerleşrsem maaş artar evet. ama yerleşemezsem:/ sen ne mezunusun örgün mü açık mı?
rica ederim canım
ben örgün 2010 iktisat çıkışlıyım bide aö 2011 önlisans çıkışlıyım.önlisanstan giremedim sınava ben ona üzülüyorum
ama önlisanstan 3001le girmen daha iyi
Ewet mezun olana kadar 3001le yerleşemezsem zorhangi üniv. den mezun oldunuz? aöf de önlisans olarak hangi bölümü bitidinz? çalışıyormusuunuz şu an da? Çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?