Öyle evet ama ondan gizli yapacaktım aslında ama eşim sonuçta haberi bilgisi olsun diye onunla paylasmak istedim sonuc kotu olduÖncelikle izin vermiyor ne demek?
Kendi eğitim hayatınızla alakalı bir şeyde, karar mercii nasıl olabiliyor?
İkincisi, hangi gerekçe ile?
Ve sonuncusu, size nasıl boşanmakla baskı oluşturabiliyor?
Ciddi bir boşanma sebebidir bu yaşadığınız...
Esim calisiyor 7/24 evde degil yaniCumartesi pazar sınavlar oluyor nasıl yakalanmadan yapacaksınız ? Neden izin vermediği de ayrı bir soru
Evliliginizi tehlikeye atmayın derim onun yerine ikna yöntemleri uygulayınEsim calisiyor 7/24 evde degil yani
Hayır değil çok dedim beraber bitirelim en azından diplomamiz olsun diye Ama istemiyorum diyor biraz ailesinden de çekiniyor ailesi hep içimizde bir arada yaşıyoruz gibi bisey ondan çekiniyor biraz daEşinize yakalanmadan sınavlara girmeniz mümkün değil. O yüzden biraz daha ısrarcı olarak tekrar söyleyin bu isteğinizi. İnternetten açıköğretim üniversitesi şartlarını filan yazan yerler var onları okuyun bilgi sahibi olsun. Kendi üniversite mezunu mu? Eğer değilse beraber okuyalım diye teklif edin. Mutlaka bir yolu vardır
Paylaşmak ayrı, eşinizin kendinde bu yetkiyi görmesi ayrı.Oyle
Öyle evet ama ondan gizli yapacaktım aslında ama eşim sonuçta haberi bilgisi olsun diye onunla paylasmak istedim sonuc kotu oldu
Eğer çok diretiyorsa okumamanız konusunda, gerekirse boşanın. Şöyle bir düşünüyorum da. Eğitim mi koca mı deseler. Ben eğitimi seçerim.
Ona gore öyle ve ben buna çok üzülüyorum. O kendi bir sınır çiziyor ve beni o sınır dışarısına çıkarmıyor. Çoğu kez bunlar yüzünden boşanma raddesine geldik. erkek kadından üstündür ne derse o olur kafasında hep. Bu zihniyetini kıramadım bi türlü. Bana engel olmasini istemiyorum bu konuda tatli dille cozmek istedim ama diretiyor.Paylaşmak ayrı, eşinizin kendinde bu yetkiyi görmesi ayrı.
Niye sizin ilerlemenizi, kendinizi geliştirmenizi istemiyor?
Bu açıköğretim ki adam ona bile yaygara koparıyor, velev ki üni kazandınız gideceksiniz derslere, o zaman ne olacak?
Namussuz falan mı oluyormuşsunuz?
Yani, siz neden mapus hayatındasınız, onu anlamadım ben.
Bırakın bir başına, kendi üstün üstün kalsın evinde.Ona gore öyle ve ben buna çok üzülüyorum. O kendi bir sınır çiziyor ve beni o sınır dışarısına çıkarmıyor. Çoğu kez bunlar yüzünden boşanma raddesine geldik. erkek kadından üstündür ne derse o olur kafasında hep. Bu zihniyetini kıramadım bi türlü. Bana engel olmasini istemiyorum bu konuda tatli dille cozmek istedim ama diretiyor.
Kesinlikle bir magara adami hatta dagdan inme bir ayi. Evlenmeden once kesinlikle boyle degildi ama cahillik iste ask sevgi diye kaderimizle oynuyoruz.Bırakın bir başına, kendi üstün üstün kalsın evinde.
Bir mağara canlısından, adam yaratmaya çalışmayın bence.
Boşan demek elbet çok kolay bana, benim evliliğimde kaldırdığım şeyi siz kaldıramazsınız, sizinkini ben.Kesinlikle bir magara adami hatta dagdan inme bir ayi. Evlenmeden once kesinlikle boyle degildi ama cahillik iste ask sevgi diye kaderimizle oynuyoruz.
Boşan demek elbet çok kolay bana, benim evliliğimde kaldırdığım şeyi siz kaldıramazsınız, sizinkini ben.
Bunlar değişken şeyler.
Ama sizi kendiyle denk görmeyen, gelişime kapalı, kadını geride tutan ve en kötüsü de bilgilendikçe, ayağınız yere sağlam bastıkça ‘sizi tutamayacağını’ farkeden birinden kurtulmalısınız.
Çocuğuza engel olmak için.
Kaderiniz elinizde, onu değiştiremiyor ve kendiniz hürce yaşayamıyorsanız, başka çözüm görünmüyor.
1 defa gelinen bir hayat, başkasının kölesi olamayacak kadar kısa...
Umarım hakettiğiniz hayata ve geleceğe kavuşursunuz, ya onunla ya onsuz.Kesinlikle çok haklısınız. Teşekkür ederim
Umarım hakettiğiniz hayata ve geleceğe kavuşursunuz, ya onunla ya onsuz.
Şans sizden yana olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?