açıköğretim sınavlarında artık sınıflarda saat oluyormu

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
açıköğretim sınavlarında artık sınıflarda saat oluyormu arkadaşlar ben ona göre yanıma saat alıcam eğerki duvar saati yoksa sınıflarda yardım edermisiniz

ben hıc ole bısey duymadım saat mtlaka olur ama sen yıne bı kol saatı tak koluna bende bısey soracam ben harcımı fıln yaptırdım netten kaydımıda yaptım ama hıc broya gıtmedım acaba sınava gırebılecekmıyım

nettem kayıt yapmak yetmezkı ınternet basvurubelgenı diploma fotokopını falan buroya vermende gerek orda baya bı iş var sanakıtaplarını da verıyolar ayrıca kımlık kartını alman ıcın sana bı kagıt verıp onunla teslım al dıyorlar sen butun bunları yaptın mı sınav yerın bellı mı sorumlu oldugun dersler bellımı bunların hepsı tamamsa sınava gırebilirsin elbette

sen aöfde okumaya yenimi başladın nasıl duymadın şu ana kadar girdiğin sınavlarda sınıfında duvar saati varmıydı yokmuydu

sebboya katılıyorum bende geçen aklıma gelmişti...eşimden biliyorum oda girdiği aöf sınavlarında çoğunda saat yoktu demişti...
bende koluma taksam mı takmasammı düşünmüştüm... gerçi önemli sınavlarda yüzük bile taktırmıyorlar ama aöf de durum nasıl bilmiyorum bende ilk kez girecem....
bu arada kızlar kalem silgiye bile izin vermiyorlardı ygs de kpss de falan....aöf de nasıl acaba..siz götürcekmisiniz..saat kalem silgi vs..?
bile birileri yazarsa daha iyi olur...

ben 4.sınıftayım ztn gecen sene sınavdan once gıdıp bandrol yapıstırmıstım yeterlı olmustu ama sımdı sıstem deıstı yaa o yuzden telaslandım bırden sınav yerım fıln bellı ısten fırsat buluo buroya gıdemedm bı turlu

gecen sene sadece telefon fotograf makınası fıln yasaktı onun dısında takı fıln cıkartırmıolardı kalemını fılnda kendın goturuodu ama dedıgım gıbı sıstem deıstı bu sene koklu bı deısıklık yaptılarmı bılmıorum ama yapılsaydı duyardım mutlaka

saatı olmayan sınıfa rastlamadım bu zaman kadar
anfilerde bıle sınava gırdım yınede vardı
sız ne olur ne olmaz saat alın yanınıza zararı olmaz kı tedbırınızı alın sonucta zamana karsı yarısıcaz
bı de kalem sılgı goturun elbette o kadarda kural koymuyolar aöf sınavlarında

sadece cep telefonuna çok çok dıkkat edıyolar
defalarca uyarı yapıyolar sınava cep telefonuyla gıremezsınız yoksa sınavınız geçersız sayılır dıye bas bas bağırıyolar
çok sık tartışmaya şahit oldum polıslerle falan tartışıyolar böyle kural mı olur bilmem ne falan bunlara da şahit oldum yani
tedbirinizi alın sakın cep telefonu götürmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…