Açıköğretim Sınav Taktiği ( Bilmeyen kalmasın )

Ben 4 yıllık fakültemi bu şekilde bitirdim.
Şu an yeniden 2 yıllık okuyorum ve bu yöntemi uyguluyorum.
Hiç çalışmadan girsem bile en az 50-70 arası not alıyorum bu şekilde.
Haftasonu malum sınav var. Ben gene aynı yöntemi kullanıcam.
Çoğu açıköğretim fakülteli bu tekniği bilmiyor.
Zaten bütün soruları a,b,c,d veya e işaretleseniz 20 puan alıyorsunuz.

Senelerdir böyle bir şeyi duyuyoruz biliyoruz..
Ama içimde öyle bir sıkıntı oluyor ki açıköğretim sınavlarında okurken bile daralıyorum o yüzden bazı dersleri resmen okumadan sallıyorum.
Okuyupta sallayım artık ve şu dersleri vereyim :)
İçimden ne çalışmak geliyor nede soruları okumak.
Şimdiye kadar 4 senelik üni bitmişti ama nerde bende o azim.
Hiç ama hiç bu bölümü okumak gelmiyor içimden ZAten şu kredili sistemde b.k gibi oldu iyice sinirlerim bozuldu

Bugün bu yöntemi uygulamaya çalıştım,ama sanırım pek dogru bir yöntem değil veya emin oldugumu sandıklarım yanlıs...Şıklarla tutarsız da olsa ısaretleyıverdım..Sonucları cok meraktayım:) Ama burda örnek gösterdiğinizde çoğunda eşit dağılım yok ki...

bugün sınaava girenler varmı naptınız nasıldı sınav???

bi benmi zorlandım bugün offffffffffff çok zor geldi gitti emeğim

bende 2. sınıf maliye öğrencisiyim hiç dikkat etmedim ve hiç duymadım daha önce bu yöntemi finallerde kesin denicem :)

Vay be.

Bilseydim yıllıktayken denerdim bunu Şu an risk alabilecek durumda değilim.

Kafa patlatmaya devam

sembolik mantık sınavımda bu yöntemi denedim
sallama hissiyatımla 70 bekliyordum ama 20 almışım...
20 aldığımamaı yanayım,hissiyatımın zayıf olduğu ana denk geldiğinemi

Tabi her zaman tutacak diye birşey yok ya ben 3 dersimi hiç çalışmadan ama şıkları eleyerek bu yöntemle yaptım 45 aldım ikisinden birinden 35 aldım :)

isteyerek okumuyorum hiçde içimden bişe yapmak gelmiyor evet vicdanım hiç rahat degil ben böyle bi okulu okumak istemiyorum tabi isteklerimi yerine getiremediğim yada en güzel özetle kendimi hep bi yenilgi içinde bulduğum için hiç umudum yok ve kaldım yine :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…