• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim puanı ve adalet bölümü ??

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
arkadaşlar ben bu yıl düz liseden mezun oldum açıköğretime kayıt olmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum :(

açıköğretim e kaç puanla girilir ? adalet meslek yüksek okulunu okumak istiyorum onun bi puanı varmı ? varsa ne kdar ? ücretleri ne kadardır ?:105::105::

canım açıkögretimde herhangi bir bölüme kayıt yaptırabilmek için barajı geçmen yeterli.tercih yaparken adalet bölümünü yazacaksın daha sonrasında kayıt tarihi geldiğinde bankaya ücreti yatırıp bürodan kayıt yaptıracaksın.nisanın ilk haftası ve mayısın son haftası sınavlar oluyor.2 günde tüm derslerden sınava giriyorsun.harcı 500 tl 250 250 2 taksitte ödüyorsun.

yalnız girmeden bölümün derslerine bakmanı tavsiye ederim.ben bu sebepten 1 yıl kaybettim şimdi acıyorum.yapabileceğin bölümü tercih etmende fayda var.2. sınıfı bulamadım ama 1. sınıfın derslerini ekliyorum.yanlış hatırlamıyorsan 2 yılda 9 hukuk dersi var.sözelin iyise güzel bölüm :34: aklına başka takılan bir şey olursa sorabilirsin.

adalet 1. sınıf dersleri

Ders Adı
Anayasa Hukuku
Hukuka Giriş
Temel Bilgi Teknolojileri
Medeni Usul Hukuku
Yargı Örgütü ve Tebligat Hukuku
Kalem Mevzuatı
Halkla ilişkiler ve iletişim
Yabancı Dil

cevabın için çok teşekkür ederim. peki tercih yapman lazım demişsin. tercihleri nerden yapıcam ? sitedenmi yoksa tercih formunumu dolduracağım ?

cevabın için çok teşekkür ederim. peki tercih yapman lazım demişsin. tercihleri nerden yapıcam ? sitedenmi yoksa tercih formunumu dolduracağım ?

canım şimdi tercih zamanı sanırım.artık internetten yapılıyor diye biliyorum.tercih klavuzundan anadolu üniversitesini bul.altında açıköğretimin bölümleri vardır.ordaki kodu gir.ilk tercihin gelir.en çok istediğin bölümü 1. tercihine yaz.

cok tşkkür ederim. peki ben sadece adalet bölümünü yazsam yani tek tercih yapsam gelirmii ?? başka bölüm istemiyorum. 24 tane seçme hakkımız varya hepsini doldurmak zorunda değiliz değilmi ??

cok tşkkür ederim. peki ben sadece adalet bölümünü yazsam yani tek tercih yapsam gelirmii ?? başka bölüm istemiyorum. 24 tane seçme hakkımız varya hepsini doldurmak zorunda değiliz değilmi ??

değilsin.tek tercih yapabilirsin.bende öyle yapmıstım.

ben seninle bildiğim şeklini paylaşıyorum ama kayıt olalı 3 yıl oldu yine de bir uzmana danışmanıda tavsiye ederim :34:

Back