Açıköğretim okuyanlar yardım....!

TheHousewife

O Bir Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
250
17
48
Ben liseden sonra puanım düşüktü, hastanede yattım sınava giremedim. Bu gibi sebeblerden dolayı bir türlü üniversiteye gidemedim. Şimdi evliyim, bir çocuğum var ve Anadolu üniversitesi Laborant ve veterinerlik sağlık önlisans programını seçtim. Şimdi kafam çok karışık iyimi yapmışım kötümü bir türlü işin içinden çıkamadım. Birde merak ettiğim birşey var bana biri dediki açıköğretimde başka şansın olmuyor o sınavı geçtin geçtin yoksa birdahaki seneye diye şansın yok dedi doğrumu? Birde sınav sistemi nasıl? Bu bölümü seçerek iyi yapmışmıyım?:44::44:

Birde merak ettiğim birşey var bana biri dediki açıköğretimde başka şansın olmuyor o sınavı geçtin geçtin yoksa birdahaki seneye diye şansın yok dedi doğrumu? burda ne demek istemiş o biri ?

Birde merak ettiğim birşey var bana biri dediki açıköğretimde başka şansın olmuyor o sınavı geçtin geçtin yoksa birdahaki seneye diye şansın yok dedi doğrumu? burda ne demek istemiş o biri ?

Yani o seneki sınavları veremediğinde başka hakkın yokmuş, okul hayatın bitiyormuş normal üniversite gibi seneye veririm diye birşey diyemiyormuşsun(doğrumu?) :44: acaba kaydımı dondurup seneye 4 yıllık açıköğretimmi seçsem offf çok kafam karışık

olur mu öyle şey. mesela iki yıllık okuyosunuz. birinci snıftan dersnz kaldı,ikinci sınafa geçtnz diyelim. ikinci sınfta sınavlarınız öğlen oluyor. sabahtan ilk yılın sınavlarını vermek için snava gidiyorsunuz. he yine veremezseniz iki yılda derslerinizi, seneniz uzar. yani okulu 2 değil de 3 yılda bitrmiş olursunuz. harç yatrmanız yeterli olacak.bir de yanılmıyosam(araştrın bunu) veremediğin ders için yatırıyosun harç.. okul hayatı mı biter. nasıl okuyacak bu millet. tamam açık okumak kolay değil de o kadar da zor olmamalı

Zaten banada saçma gelmişti. Birde bu sınav sistemi nasıl oluyor, kaçar soru soruyorlar. Sence bu bölüm iyimi?:44:

Zaten banada saçma gelmişti. Birde bu sınav sistemi nasıl oluyor, kaçar soru soruyorlar. Sence bu bölüm iyimi?:44:

ben ilahiyat okuyorum. arkadaş edeb. soru sayılarımız farklı. bizde 20 şer soru oluyor.snav sistemi nasıl oluyor derken sormak istediklernizi daha açık sorarsanız yanlış bilgi vermemiş olurum. bölümnüz hakkında bir şey bilmiyorum ama araştrabilirm isterseniz

Anladım her bölümde farklı yani. Teşekkürler. Peki bu dil dersleri hakkında bilgin varmı nasıl sorular soruyorlar? Yada bilgisi olan başka biri varmı?

Arkadaşlar bu dil sınavları hakkında bilgi sahibi olan varmı? Nasıl sorular soruyorlar, zor oluyormu?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…