• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim okumak istiyorum

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
42
Eskişehir
merhaba kızlar ben 2 çocuk annesiyim malum normal bi üniversiteye gidemeyeceğim için açıköğretim okumak istiyorum fakat bu yeni sistem fena şekilde aklımı karıştırdı busene açıköğretim okumak için lgs yemi yoksa lysmi gireceğim ayrıca kaç puan almak gerekiyor yardım ederseniz sevinirim sözel bölüm mezunuyum

merhaba kızlar ben 2 çocuk annesiyim malum normal bi üniversiteye gidemeyeceğim için açıköğretim okumak istiyorum fakat bu yeni sistem fena şekilde aklımı karıştırdı busene açıköğretim okumak için lgs yemi yoksa lysmi gireceğim ayrıca kaç puan almak gerekiyor yardım ederseniz sevinirim sözel bölüm mezunuyum

bende merak ettim bunlar ne demek diye geçen gün yiyenime sordum.ilk sınavda (isimlerini tam bilemiyorum :kedi: ) lise 1 konularından girilecekmiş ve barajı aştığın taktirdi 2. sınava hak kazanıyormussun.ondanda lise 2-3-4 den soru geliyormus.sanırım 1. sınavı geçmen yeterli senin için.bu yıl sınava girecek arkadaşlar varsa buralarda yine aydınlatırlar seni.sözel bölümmüşsün.matematik muhasebe yapamazsın sanırım.ben bir sözelci olarak yapamıyorum.dershaneye danıstım kamu yönetimi sözel dediler bi geldi dersler mat muh var.o yıl kayıt olmadım.geçen yıl tekrar girdim 2 yıllık halkla ilişkiler yazdım.üzerine 3-4 de devam etmeyi düşünüyorum.hepsini verdim derslerimin şükür.yani diyeceğim bölümün derslerine de çok iyi bak.zorlanacağın bölümü yazma.kolay gelsin.

Back