açıköğretim maliye bölümü okuyanlar buraya toplanalım

yaseminnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
74
0
86
Ankara
arkadaşalr ben bu sene açıköğretim maliye bölümüne tercih yaptım burada benim gibi bu bölümü okuyan arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım istiyorum örneğin sınavlara nasıl hazılanıyorsunuz

arkadaşalr ben bu sene açıköğretim maliye bölümüne tercih yaptım burada benim gibi bu bölümü okuyan arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım istiyorum örneğin sınavlara nasıl hazılanıyorsunuz

canm ben de maliye okuyorum 2.sınıf olacaktım ama 3 dersten kaldım bunları vercem bu sene muhasebe iktsat hukk sanada başarılar dilerim ii çalşrsan aslında çok kolay bne ilk istemedm okumak ama şimdi istiyorum

selam maliye açıköğretim 2 yıllık varmıydı acaba?bide nasıl olacak bu sen sınavlar bilgi alaiblirmiyim ben bu yıl başvuracağım da?_

bende maliye son sınıf olcaktım ama bi türlü iktisata girisi veremedim 2sınıftan gecen sene sadece ticaret hukukun veremedim hepsini bir seferde verdim ama bi türlü ders calışmıyorum 2 ay sonda düğünüm var hazırlıklarla uğrasıyorum çok bunaldım 67aldım iktisat ara sınavdan inş gecerim işte çalışıyordum çalışmasaydım verirdim ama çalışınca geçiliyor bu kesin

selam kızlar bende maliye okuyorum bu son senem finalleride verirsem mezun oluyorum inşallah.............:dance:

ohh ne güsel sen bitirmşsn biz daha başındayız nasl diger üst sınıflarda dersler zor mu nasl bi yöntem uyguladn hiç sınıf tekrarı yaptın mı sana artık iş hayatında başarlar ddilerimm darısı bize olur inşş :Saruboceq:

selam ben de 2. üni olarak açık öğretim maliye okuyorum, 1. sınıf bitti bu sene..favorim iktisad...:D ceteris parıbus..:D

off kızlar ya benm altan 3 ders var muhasebe hukk iktsat özellkle muh nasl çalştınız acil yardm lütfennnn verrsem 2 olcam inşşş

ekim.29; ben 2. sınıftayım eğer bütde 4 dersten üçünü verirsem 3. sınıfta olacağım. Gerçekten muhasebe çok kolay bir ders aslında. Konunun en başında mantığını kavrarsan diğer konular hep o mantığa göre gidiyor zaten. Borç ve alacak kısmına hangi konuların yazıldığını öğren gerisi kolay. Ben geçen sene büte bırakmıştım gözüm almıyordu ama çok rahat çalıştım. Bu sene de muhasebe uygulamaları vardı vize de çalıştım geçer not aldım finalde hiç çalışmadım büte bırakcaktım ama geçmişim. Başarırım dedikten sonra başarırsın hiç zor değil.

ekim.29; ben 2. sınıftayım eğer bütde 4 dersten üçünü verirsem 3. sınıfta olacağım. Gerçekten muhasebe çok kolay bir ders aslında. Konunun en başında mantığını kavrarsan diğer konular hep o mantığa göre gidiyor zaten. Borç ve alacak kısmına hangi konuların yazıldığını öğren gerisi kolay. Ben geçen sene büte bırakmıştım gözüm almıyordu ama çok rahat çalıştım. Bu sene de muhasebe uygulamaları vardı vize de çalıştım geçer not aldım finalde hiç çalışmadım büte bırakcaktım ama geçmişim. Başarırım dedikten sonra başarırsın hiç zor değil.

ewt canm ya dedigin bi dün başladım çalşmaya 3.üniteye geldi aktif pasif borçlu alacaklı kısımlara ne geldgini az çok ögrendim benm gözümde büyytm yevmiye kaydı ama inş bunuda halletcemm :Saruboceq:

Arkadaşlar bende maliye 3.sınıf öğrencisiyim ama okul bitince ne olacak nasıl iş bulabilirim nerelere başvurabilirim açıklarsanız sevinirim.açıköğretim de okuyorum.teşekkürler şimdiden..

bende maliye okuyorum ama bu işi mezun olunca yapmayı pek gözüm yemiyor. Bayadır açıköğretimdeyim. Yeni yeni çalışıyorum derslere . 2. sınıfım üçe geçcem bütden geçersem. Daha yolun başında olsam bende mali mğşavir olmak isterdim. Ama önceleri çok kaldım çok yoğun bir işte çalıştığımdan şimdi vaktim var ama zaman geçti. Bir sürü prosedür. Çok istemem rağmen mali müşavirlik yapamıcam..

kızlar ben de bu yıl trakya üniversitesi maliye bölümünü kazandım dersler nasıl kime sorsam 1. sınıf kolay giderek zorlaşıyor diolar sizce de öyle mi

arkadaşlar maliye bölümü ile ilgli bilgi verebilirmisiniz yani okuduktan sonra avantajları kpss de önceliği nedir şimdiden teşekkürler

arkadaşlar maliye bölümü ile ilgli bilgi verebilirmisiniz yani okuduktan sonra avantajları kpss de önceliği nedir şimdiden teşekkürler

6 senedir bu bölümü bitirmek için uğraşıyorum ama ne yazıkki bitirdiğimde sahip olacağım avantajlar hakkında yeterli bilgiye sahip değilim..sanırım bunda isteksizce yaptığım bölüm seçimimin etkisi çok büyük....yani bilgilerinize benimde çok ihtiyacım var............

kızlar ben de bu yıl trakya üniversitesi maliye bölümünü kazandım dersler nasıl kime sorsam 1. sınıf kolay giderek zorlaşıyor diolar sizce de öyle mi

canım hıc korkma bende 3 sınıfa gectım egerkı bu bolumu kazandıysan demekı bellı bır kapasıte var sende ve bu ışı calısarak emınım gecersın sadece ezber yapma mantıgını anla derım bende ankaradan buraya yanı edırneye yenı tasındım senden rıca etsem buraarın bellı baslı yerlerı dısında gezılecek yerlerı varmı bana buralar hakkınd bılgı verırsen cok sevınırım bende malıye okuyorum bu arada sormak ıstedıgın seyler hakkında yardımcı olurum

Back