- Konu Sahibi yaseminnnnn
arkadaşalr ben bu sene açıköğretim maliye bölümüne tercih yaptım burada benim gibi bu bölümü okuyan arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım istiyorum örneğin sınavlara nasıl hazılanıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşalr ben bu sene açıköğretim maliye bölümüne tercih yaptım burada benim gibi bu bölümü okuyan arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım istiyorum örneğin sınavlara nasıl hazılanıyorsunuz
selam kızlar bende maliye okuyorum bu son senem finalleride verirsem mezun oluyorum inşallah.............:dance:
ekim.29; ben 2. sınıftayım eğer bütde 4 dersten üçünü verirsem 3. sınıfta olacağım. Gerçekten muhasebe çok kolay bir ders aslında. Konunun en başında mantığını kavrarsan diğer konular hep o mantığa göre gidiyor zaten. Borç ve alacak kısmına hangi konuların yazıldığını öğren gerisi kolay. Ben geçen sene büte bırakmıştım gözüm almıyordu ama çok rahat çalıştım. Bu sene de muhasebe uygulamaları vardı vize de çalıştım geçer not aldım finalde hiç çalışmadım büte bırakcaktım ama geçmişim. Başarırım dedikten sonra başarırsın hiç zor değil.
arkadaşlar maliye bölümü ile ilgli bilgi verebilirmisiniz yani okuduktan sonra avantajları kpss de önceliği nedir şimdiden teşekkürler
kızlar ben de bu yıl trakya üniversitesi maliye bölümünü kazandım dersler nasıl kime sorsam 1. sınıf kolay giderek zorlaşıyor diolar sizce de öyle mi