Yüz yüze eğitim nasıl gülbebek... Verimli olabiliyormu..?? Sen hangi şehirdesin? profiline bakmadım..
Aklıma bişeyler geldikçe emin ol seslenicem sana, çünkü sen bizim için bilir kişisin...
Sigaaa canım evett istiyorumm bu bölümüü....
Msj sayını doldurmamışsın dahaa amma uyuşukmuşsun yaaa aaaa....
gül bebek inşllh sende hayallerini gerçekleştirisin.zaten az kalmış inşllh mmezunundada bi sorun çıkmaz.biz daha o seviyelere bile gelmedik.yetkili kişiler kayıdın yapıldı dedikten sonra sana kağıt felan verdimi şifren felan yazan.sonra kaç günde i.nette aktif hale gelmişti kaydın hatırlıyomusn.kayıt yaptırdıktan sonra incelemeye alındınmı.çok soru sormadım dimi
gül bebek inşllh sende hayallerini gerçekleştirisin.zaten az kalmış inşllh mmezunundada bi sorun çıkmaz.biz daha o seviyelere bile gelmedik.yetkili kişiler kayıdın yapıldı dedikten sonra sana kağıt felan verdimi şifren felan yazan.sonra kaç günde i.nette aktif hale gelmişti kaydın hatırlıyomusn.kayıt yaptırdıktan sonra incelemeye alındınmı.çok soru sormadım dimi
ben muhasebe bölümü mezunuyum ama her yerde iş bulamıyorum çocuk gelişiminin önü açık tabi çocukları seviyorsanız ben çocuk gelişimine geri döndüm hem öğretmenlik bayanlar için en güzel meslek karar sizin... :)
ben çocukları çok seven biriyim hangi çocuk olursa olsun içim erir onlara bakarken ...benimde 1 yaşında (15 aylık) bir kızım var zaten annelik iç güdüm çocuk gelişiminden yana mantığken muasebe seçimidi artık bakıcam yaa herşeyin hayırlısı
kızlar çoooook önemli bişi sorcam. bende dün kayıt oldum açık liseye. adam yanımda bilgilerimi girdi. çıktıyı aldı ve bana imzalattı. ama şifre vermedi. seni arıcaz dedi. acaba beni kaydettimi. sizdede böyle oldumu. şifreyi ne zaman verdiler size. lütfen paylaşın. ben kaydoldum mu sizce. sonra eve gelince tel açtım şifre vercekmişsiniz unuttunuz felan dedim. yok o iş uzun süreceği için burda bekletmedim sizi sonra biz sizi arıcaz dedi. acaba inansam mıki ???
benim bildiğim size verdikleri öğrenci belgesinde şifrenin yazması lazım genel olarak böyle oluyor
kızlar yokmu aranızda hiç kimse kaydolan. nasıl oldu seni sonra arıcaz dedilermi ???????*
Canım o iş öyle olmaz hangi bölüme kaydoldun normalde biz sizi arayacağız falan diye birşey yok eğer ki yüzyüze eğitim falan alacaksan kontenjan falan olmaz açıkta kalırsın boşuna bence git işin aslını öğren neye imza attınn onuda bilemiyorum ama vereceği tek kağıt öğrenci olduğuna dair bilgilerin ve öğrenci şifren olması gerekir işin aslını mutlaka öğren...
evet yüzyüze eğitim alcam. hatta maol sitesinde de var benim kayıt işlemi için imzaladığım kağıt. Kısaca şöyle anlatayım. kağıtta kimlik bilgilerim mezun oldğ. okul yüzyüze eğitim alcağım okul adresim tc nom seçtiğim bölüm hepsi yazıyordu. adam çıktısını aldı ve bende imzaladım. bu 1. kısım. maol sitesinde diyor ki bir de 2. kağıt var ayrıca onun çıktısı alınıp öğrenciye verilir. ondada öğrenci no ve şifre yazar. ama işte onu vermedi. seni arıcaz dedi. bende dedimki bu 24 eylülde başlıcaklar arasındayım değilmi dedim evet dedi. o zaman 24 ünde geliyorum kitaplar ne olcak ders seçimi falan dedim biz sizi arıcaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?