• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

üniversite eğitimine başlamış yada bitirmiş birinin tekrar lise okuması mantıksız değilmi zaten

bence değil çünkü üniversite bitirmiş olmak demek meslek sahibi olmak demek değildir.meslek sahibi olamayınca insan yıllarını siliyor tıpkı benim 7 senemi komple sildiğim gibi malesef böyle arkadaşım ...

slm. almira evet yaaabiraz uyuşuk çıktım galiba ben.yaz yaz dolmuyo ne bereketli msjlarım varmış.neyse dün farkettiysen bayaa msj yazdım.yani baya yol kat ettim dimi.:34:

gül bebek inşllh sende hayallerini gerçekleştirisin.zaten az kalmış inşllh mmezunundada bi sorun çıkmaz.biz daha o seviyelere bile gelmedik.yetkili kişiler kayıdın yapıldı dedikten sonra sana kağıt felan verdimi şifren felan yazan.sonra kaç günde i.nette aktif hale gelmişti kaydın hatırlıyomusn.kayıt yaptırdıktan sonra incelemeye alındınmı.çok soru sormadım dimi

hasibe topçu arkadaşım herkezin bildiği bişey varki üniversitedeki bölümünü bırakıp bu bölümü tercih ediyor.yani herkezin bi mantık yürütecek kadar aklı var.daha önce yapmış olduğumuz bilinçsizce bir tercihi telafi etmek istiyoruz.

yani kendi adıma konuşuyim ben liseyi bitirince kimse beni bilinçli bi şekilde yönlendirmedi.tabi ozamanlar insanın aklı bi karış havada oluyor.yani kendi adıma söylüyorum.üniversite mezunu olayımda hangi bölüm olursa olsun diye düşünüyorsun.tabi lisedede çok çalışkan deyilsen.sonra pişman oldum ama tercih yapıp birinci sınıfı bitirmiştm bile

sonra baktımki bölümümü bitirince hiç bi meslek sahibi olamıycam .tamam üniversitede artık bölüm değiştirme hakkı var kısıtlı seçeneklerde ama istediğim meslek deyiiller.dediğim gibi bilinçli birinin yardım etmesi gerekiyor ben aslında asıl lise tercihimi yanlış yapmışım.

mrb sigacım sendemi üni terksin ben dün kayıt oldum ordaki öğretmen kaydımı aktif halede getirdi sizin yazıları okuduktan sonra içime kurt düştü ama bişey olmaz die düşünüyorum ii düşünelim ii olsun

üniversite bitirenler kayıt olabiliyorsa madem bilgi verinde bizde olalım arkadaşlar..

arkadaşım zaten bizde bunun için uğraşıyoruz yani kayıt olmak için daha önceki cvpları okumadan yazmışsın.seninde cvpların zaten birbirinden çelişkili.hem mantıksız buluyorsun üniversite mezunlarının tekrar açık lise okumasına hemde bilgi verinde bizde olalım diyosun.galiba sende benim gibi msj hakkını doldurmak için msj yazıyosun konuyla bi alakan yok.zaten kayıt zamanıda geçti

bende bugün kayıt oldum ünvrste terkim sorun çıkarmadan kaydımı yaptırdım ünrste terk olduğmu sormadılar bende söylemedim innş sorun çıkmaz şimdi okuyunca panik oldum

ya sana bişey sorcaktım gülbebeğede sordum aynı soruyu.bende aynı durumdayım.bende bikaç gün önce kayıt yaptırdım bana okul numarası i.netten bakmam için şifre verdiler.sanada verdilermi.bende aynı şekilde üniversite kaydımı söylemedim.acaba bizi tc numaralarımızdan araştırıyorlarmıdır

mrb sigacım sendemi üni terksin ben dün kayıt oldum ordaki öğretmen kaydımı aktif halede getirdi sizin yazıları okuduktan sonra içime kurt düştü ama bişey olmaz die düşünüyorum ii düşünelim ii olsun

ya seni,n burda olduğunu görmedim.evet üniversite terkim.senin i.nette aktifmi çıkıyo kaydın

içine kurt düşürme inşllh olur.bizim durumumuzda olan biçok kişi kayıt yaptırmış daha önce dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun

evet verdiler daha bakmadım ama araştırmazlar inş nie araştırsınlarkii eğer ortaya çıkarsada npalım şansımıızı denemiş olk

evet şansımızı denemiş olduk.yazılan kişiler varmış ama naplım hakkımızda hayırlısı artık.enazından denemedik demyiz:61:

ya gerçektenmi.senin adına sevindim darısı başımıza.dur bende bi bakayım.ordaki bayan kaydımı yaptı ama ben dün bakmıştım sadece yeni kayıt yazıyodu aktif yazmıyordu.sen kayıt yaptıralı çok oldumu.bide bişey sorcam yanlış anlamazsan tanıdık felan varmıydı.kayıt için .son soru numara ve şifreni girdikten sonra neresinde yazıyor kayıdının aktif olduğu

ya gerçektenmi.senin adına sevindim darısı başımıza.dur bende bi bakayım.ordaki bayan kaydımı yaptı ama ben dün bakmıştım sadece yeni kayıt yazıyodu aktif yazmıyordu.sen kayıt yaptıralı çok oldumu.bide bişey sorcam yanlış anlamazsan tanıdık felan varmıydı.kayıt için .son bi soru numara ve şifreni girdikten sonra neresinde aktif olduğu yazıyor

ocean_girl canım çıktınmı ya.tüü sorularım cvpsız kaldı:61:neyse bizim için iyi bi gelişme.senin kaydın olduysa bizimkide olmuş olabilir dimi inşllh ya

Back