Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

ayyyy inannmıyorumm kayıtt yaptırdın mıııı... o 444 lü numaraa bana da katiyenn olmazz dedi.. ben kayıtları kacırdım galiba. diplomam da yok benim gercii.. ayy cok hastayım yazıları cift cift görüyorum

geçmiş olsun bende sana kayıt yaptırmaya gidip gitmediğini sorcaktım.artık bu konuya pek bakmıyosun galiba.kayıt tarihi hala devam ediyormu bilmiyorm ama kontenjan kalmamıştır büyük ihtimalle.daha önceki konulara bakarsan ocean_girl;arkadaştaaraştırmış bak oluyormuş.bende şansımı denedim.galiba olacak.i.netten aktif olmasını bekliyorum.gülbebek arkadaşımızında senin gibi diploması yokmuş.okuduğu liseden kayboldu diyerek galiba tekrar çıkarttırmış.keşke baştaki yorumları okusaydın.ama biraz acele edersen belki hala şans vardır bilmiyorum artık.

kızlar sıkı durun. milli eğitime başbakanlığa her yere şikayet maili attım. bakalım ne olacak. çünkü bu adam bana sadece o kağıdı imzalattı ve 50 tl mi aldı. ben maolden aktifmiyim neyim hiç bişiye bakamıyorum haliyle. seni arıcaz dediler bu hafta zaten kayıtlar bitiyor. hadi aramadılar işimi şansa bırakmamak için her yere mail attım bakalım ne olacak. sizce bu adam kayıt yapmışmıdır. ama yapsaydı şifremi verirdi. kayıt yapmasa e peki o imzalattığı çıktıyı gözümün önünde çıkarttı ve bilgilerimi gitdi diplomamı aldı. valla bilmiyorum sizin fikriniz ne ????

Güldürdün canım beni yaaa...
Kelebek sana şifren ve öğrenci numaran yazılı olan kağıdı vermesi gerekirdi... Burda bi yanlışlık var..:44: Gerçi şöyle bişeylede karşılaştım ben, ilk kayıt günlerinde okul da kayıt olmak için gelenlerin bütün evraklarını almışlar ve pc ye girdik ama sistemler çok yoğun şu tarihte gel demişler onlarda evrakları bırakıp çıkmışlar.. Birkaç kız vardı böyle yapan.. ama onlar sadece bankaya 20 yatırmışlar okulada bişey vermemişler ilk gittiklerinde..
Anaa benimde makbuzumu almışlar be yazıları görünce baktım evrakların içine yok.. Normalde dikkat ederim böyle şeylere ama demek ki kayıt olayımda ne olursa olsun demişim.. Gerçi ben 5 tl verdim Okul Aile birliğine... 20 de bankaya yatırdım..

Canımm yaaa iyi yapmışsın da maili dikkate alıp dönüş yapmıyolar kii sinirler...
Bizde mail atmıştık bu kayıt olamama için zamanın daa
Senii arıcaz nedir yaa kayıt yaptıysan yapmışsındır... Bana böyle bişey demediler...
Netten takip edin şifrenizle birlilte dediler... Diplomanın aslını alamazlar yok böyle bişey git geri iste ve onlara noter onaylı fotokopisini ver! Meb de böyle bişey yazmıyor ancak orta okul mezunlarının dip alabilirler...
Yarın ilk işin okula gitmek olsun manyakmıdır nedirler...

evet ya bende anlamadım ne araması bu. sanki kişiye özel çalışıyorlar.zaten eşim yarın arıcak eğer bişey çıkmazsa yani gelsin şifresini vercez demezlerse ilçe milli eğitime gidicem yarın. inceldiği yerden kopsun salak adam bu ne yaa

şimdi baktım cnm kaydım aktif ordaki öğretmen aktif hale getirdim demişti bana

Nasıl yaa anında aktif hale getirebiliyorlarmı..?? Öğretmenlerin insiyatifinde mi yani bu iş..??
Ne yazıyor peki? Aktif Öğrenci mi yazıyoor...?? Senin adına sevindimm ocean..

canım onlara şu tarihte gel demişler en azından bu adam seni arıcaz dedi. o yüzden ben iyce huylandım. yarın eşim arıcak adamla konuşacak bakalım ne olcak. valla o 50 tl umrumda bile değil yeterki kayıt olayım. ha bide benim yanımda dediki müd. yardımcısı o adam yanındaki çocuk gelişim hocasının birine : hoca hanım burdan mezun olan öğretmenlik yapabiliyor mu? çok talep var . hoca da hayır dedi ben zaten üstüne basarak söylüyorum burdan çıkınca bişi olmaz hatta kreşlerde görev yapanları müfettiş gelince saklıyorlarmış öyle dedi. bende ben üstünü okucam zaten dedim. öyle işte...[/QUOTE]

Nasıl yaniiiii burdan çıkınca bişi olmaz hatta kreşlerde görev yapanları müfettiş gelince saklıyorlarmış....?? Bunu çocuk gelişimi öğretmenimi söylediii..?? Allah Allaahhhh.... Bunlar kafayımı yemiş böyle bişey olabilirmii yaaa böyle bi eğitim anlayışı olabilirmi ki..?? Çok merak ettim hangi ilçedesin sen canım ve bu okul hangi okul..?? özel msj da yazamıyosunkii burdan sakıncalı olabilir söylemen...
Hangi il ve ilçedesin bunu söle barii çokk merak ettim...

Son düzenleme:

Nasıl yaniiiii burdan çıkınca bişi olmaz hatta kreşlerde görev yapanları müfettiş gelince saklıyorlarmış....?? Bunu çocuk gelişimi öğretmenimi söylediii..?? Allah Allaahhhh.... Bunlar kafayımı yemiş böyle bişey olabilirmii yaaa böyle bi eğitim anlayışı olabilirmi ki..?? Çok merak ettim hangi ilçedesin sen canım ve bu okul hangi okul..?? özel msj da yazamıyosunkii burdan sakıncalı olabilir söylemen...
Hangi il ve ilçedesin bunu söle barii çokk merak ettim...[/QUOTE]

valla durum böyle. istanbuldayım bende maltepede oluyor bunlar

müfettiş gelince saklıyorlarmış demekkk hiç bu kadar saçmalanır mı hemde bunu yapan bir eğitimci buna ancak gülünür.Bakın buRADAN MEZUN OLUNDUĞUNDA KIZ MESLEK Lisesi çocuk gelişimi bölümü olarak mezun olunuyor.Yani diploma aldığında üniversiteye sınavsız geçiş yada puanı alıp 4 yıllık okul öncesi öğr vs kazanılıp okunabiliyor.Öğretmenler sanırım bu konuda tembihleniyor ben ilk gittiğimde ne yapacaksın bence okuma diye caydırmaya çalışmıştı müdür ama inatla okumak istediğimi dile getirdim ve tabi ben ben kazandım :) Aynı şekilde arkadaşlarımında başına böyle durumlar geldi siz bildiğinizi okuyunm.Israrcı olun ve hiç bir şeyin peşini bırakmayın derim ben.Bu aradaa notlarınızı çok yüksek tututun benim en düşük notum 89 gerisi hep 90 üstü çünkü mezun olunduğunda okuldan verilecek okul puanı çok önemli üniversite için ....

Nasıl yaa anında aktif hale getirebiliyorlarmı..?? Öğretmenlerin insiyatifinde mi yani bu iş..??
Ne yazıyor peki? Aktif Öğrenci mi yazıyoor...?? Senin adına sevindimm ocean..

cnm öğrencilik durumu:aktif yazıyor dersleri bilglerimi görebiliyorum ordaki müd. yrd okul numaramla şifremi alıp tamam aktif hale getirdim demişti nasıl yaptı bilmiorum ama

cnm öğrencilik durumu:aktif yazıyor dersleri bilglerimi görebiliyorum ordaki müd. yrd okul numaramla şifremi alıp tamam aktif hale getirdim demişti nasıl yaptı bilmiorum ama

negüzel hemen aktif olmuş benim 1 hafta oldu nerdeyse şimdi yine baktım hala yeni kayıt yazıyor.arasammı acaba?buarada almira hoşgeldin.seninki neyazıyor.aktif oldumu?bi olsaydıda olacakmı olmıycakmı diye bu sitresten kurtulsaydık hayırlısıyla.

ocean_girl müdüryardımcısı tanıdık felanmıydı.yanlış anlama olabilirde yani.hatta bende olmuyormuş felan dediklerinde tanıdık çok aramıştım.inşallah bizimkide olur

canım seni takdir ediyorum aynen benim düşüncelerimi yazmışsın bende senin gibi düşünüyorum yüksek puanlar almayı daaaaa bir kaydımdan emin olabilseydim. ne zaman arıcak bu adam beni yaaaaa yarında ramazsa direk okula eğer hala şifremi vermezse ordanda ilçe milli eğitime gidcem ama aklıma şey geliyor hocalar yani eğitimciler hep birbirni tutar ordan da bişi çıkmazsa of uğraş dur sonra

bişey sorcam okulda seçmeli derslerden hangilerini seçtin bende onlara bir bakayım . ve kaç ders görüyorsun ilk yıl. ve staj ilk yıl varmı ?

bişey sorcam okulda seçmeli derslerden hangilerini seçtin bende onlara bir bakayım . ve kaç ders görüyorsun ilk yıl. ve staj ilk yıl varmı ?

Canım ben seçmeli ders falan seçmedim yüzyüze eğitimde verilen dersler var herkes o derslerden sorumlu uzaktan eğitim almıyorum lise mezunu olduğum için biz 7 ders aldık ilk 1.dönem gelişim alanları1 ,müzik,ruh sağlığı1,ilke ve kurumlar1,beslenme1,mesleki gelişim1,anne ve çocuk sağlığı1 2. dönemde aynı derslerin 2.cilerini gördük...İlk yıl staj yok son sene var canım önceden varmış ama şimdi yok böylesi daha iyi zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…