oo çok fazla sabahtan öğlene kadar yoruluyorum akşamını hiç düşünemem herhaldeBenim diğer okul aöfden 2 yıllıktı bu sene 2.sınıfım yani bu sene ikiside son fakat ben üniversiteye yinede hazırlanacağım kıbrısa gitme durumumuz var olursa kıbrıs olmazsa uzaktan eğitimle çocuk gelişiminin en yakın bir bölümüne kayıt olacağım oda tabi olursaa.Bu arada 2 yılllık biterse ücretli öğretmenliğede başvurmayı düşünüyorum çalışabilmek için.Umarım herşey yolunda gider Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
evet ya bende ücretliyi düşünüyorumda onun sonu yok biri gelse yerine gönderiyorlarmış.onun için bende 4 yıllığını çok istiyorum inş. olur.
Özeldede çalışılabilir ama ben ücretliyi boş kalmamak adına istiyorum hem mesleğimi yapıp hemde o alanda eğitimimi devam ettirmek istiyorum yanii para kazanıp okumak daha güzel olur düşüncesi var ama biz tayinciyiz çok zor bazı şeyler ha deyince olmuyor maleseffff
evet de özelde yeni mezunlara çok kötü davranıyorlarmış sen hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burda öyleymiş.o yüzden birazda özel istememem ama 4 yıllığı bitirisek özelde genelde yönetici pozisyonunda çalışabiliriz.
Benim aklımda sosyal hizmetlerde var eğer olursa oda olur farketmez nasip bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda umarım birgün şu topikte seneler geçtiğinde kadroluyuz iş sahibiyiz diye yazabiliriz.Rabbim inşallah nasip eder hayırlısıyla
aynen valla inşallah yaaaaaaaa
Lise 2 den terk olduğu için direk başlayabilirdi yüzyüze eğitime.3yıl yüzyüze eğitim dersleri sürüyor. son senede staj ve kalırsa 2 ders falan alıyor.Ben şunu anlayamadım açıköğretim lisesinde çocuk gelişimi bölümümü okuyor yoksa alanmı değiştirecek.merhaba kızlar..
çok yakın bi arkadaşım lise 2den terk etti..
açık liseye başvurdu çocuk gelişim bölümüne..
liseden 89 kredi geldi ona..
240 kredi ile mezun olunuyormuş..
120 alan , 120 kültür dersleri..
kültür derslerinden 89 kredisi var hatta bugün ve dün sınavada girdi..
sormak istediğim şu , hiç yüz yüze dersi yok acaba yüz yüzeler ne kadar sürer...
staj ne zaman başlar? ve staj kaç kredi?
ve 21/ocak - 8/şubat arası yeni kayıtda yüz yüze derslere kayıt olabilir mi?
bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum..
çok ama çok teşekkürler..
Lise 2 den terk olduğu için direk başlayabilirdi yüzyüze eğitime.3yıl yüzyüze eğitim dersleri sürüyor. son senede staj ve kalırsa 2 ders falan alıyor.Ben şunu anlayamadım açıköğretim lisesinde çocuk gelişimi bölümümü okuyor yoksa alanmı değiştirecek.
Kızlar artık gerçekten üniversite okuyanlar ve mezun olanlar bu bölüme giremeyecekmiş.Aklınızda bulunsun.Danıştay yönetmeliği değiştirmiş yönetmelikte üniversite okuyan ve mezun olan mesleki açıköğretim lisesine kayıt yaptıramayacakmış.Bundan sonra yaptıranlarında mezuniyetleri tehlikeye girebilirmiş.
gülbebek ne diosunnnnnnnnnnn nasıl yani biz nolcak bize bizi kapsamıyor sanırım yazdığına göre bundan sonra heralde öylemi ?
gülbebeeeeeeeeeeeeekkkkkkk mesaj kutun dolmuş amaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben bu yıl öss ye girmedim kiiiii keşke giresymişim yaaaaaaaaaaaaaaa püüüüfffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?