Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

evet ya bende ücretliyi düşünüyorumda onun sonu yok biri gelse yerine gönderiyorlarmış.onun için bende 4 yıllığını çok istiyorum inş. olur.

evet ya bende ücretliyi düşünüyorumda onun sonu yok biri gelse yerine gönderiyorlarmış.onun için bende 4 yıllığını çok istiyorum inş. olur.

Özeldede çalışılabilir ama ben ücretliyi boş kalmamak adına istiyorum hem mesleğimi yapıp hemde o alanda eğitimimi devam ettirmek istiyorum yanii para kazanıp okumak daha güzel olur düşüncesi var ama biz tayinciyiz çok zor bazı şeyler ha deyince olmuyor maleseffff

evet de özelde yeni mezunlara çok kötü davranıyorlarmış sen hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burda öyleymiş.o yüzden birazda özel istememem ama 4 yıllığı bitirisek özelde genelde yönetici pozisyonunda çalışabiliriz.

Benim aklımda sosyal hizmetlerde var eğer olursa oda olur farketmez nasip bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda umarım birgün şu topikte seneler geçtiğinde kadroluyuz iş sahibiyiz diye yazabiliriz.Rabbim inşallah nasip eder hayırlısıyla

aynen valla inşallah yaaaaaaaa

Kızlar artık gerçekten üniversite okuyanlar ve mezun olanlar bu bölüme giremeyecekmiş.Aklınızda bulunsun.Danıştay yönetmeliği değiştirmiş yönetmelikte üniversite okuyan ve mezun olan mesleki açıköğretim lisesine kayıt yaptıramayacakmış.Bundan sonra yaptıranlarında mezuniyetleri tehlikeye girebilirmiş.

aynen valla inşallah yaaaaaaaa

merhaba kızlar..
çok yakın bi arkadaşım lise 2den terk etti..
açık liseye başvurdu çocuk gelişim bölümüne..

liseden 89 kredi geldi ona..
240 kredi ile mezun olunuyormuş..

120 alan , 120 kültür dersleri..

kültür derslerinden 89 kredisi var hatta bugün ve dün sınavada girdi..

sormak istediğim şu , hiç yüz yüze dersi yok acaba yüz yüzeler ne kadar sürer...
staj ne zaman başlar? ve staj kaç kredi?
ve 21/ocak - 8/şubat arası yeni kayıtda yüz yüze derslere kayıt olabilir mi?
bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum..
çok ama çok teşekkürler..

Lise 2 den terk olduğu için direk başlayabilirdi yüzyüze eğitime.3yıl yüzyüze eğitim dersleri sürüyor. son senede staj ve kalırsa 2 ders falan alıyor.Ben şunu anlayamadım açıköğretim lisesinde çocuk gelişimi bölümümü okuyor yoksa alanmı değiştirecek.

cevap verdiğin için teşekkürler gülbebek..

evet çocuk gelişimine kayıt olmuş geçen sene , ama bu sene okula gittiğinde kayıt etmemişler 1 günle kaçırmış tarihini..

ama aol.gov dan öğrendi girişi yaptığımızda alanı çocuk gelişimi vs. die yazıyor..bölüm deiştirmicek tam istediği bölüm çünkü..

ders seçerken 20 kredilik kültür derslerinden aldı 19-20 ocakta da sınava girdi...ama 20 kredilik alan derslerinden alamadı kayıt olamadığı için..

kayıt yenilemeler başlamış , okula gitse 2.dönem için kayıdı olur mu?
ve okul ne gibi evraklar istiyor ücreti var mı acaba ?
çok soru sordum kusuruma bakmayın ...

gülbebek ne diosunnnnnnnnnnn nasıl yani biz nolcak bize bizi kapsamıyor sanırım yazdığına göre bundan sonra heralde öylemi ?

gülbebeeeeeeeeeeeeekkkkkkk mesaj kutun dolmuş amaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bu yıl öss ye girmedim kiiiii keşke giresymişim yaaaaaaaaaaaaaaa püüüüfffffff....

acil yardıma ihtiyacım var.etkin kullanıcı değilim ve yanlış yerlere yanlış şeyler yazıyor isem affedin.gönül elçileri ve kadınlar için mesleki eğitim kampanyası sayesin de okul öncesi eğitmenliği bölümüne 4 aralık 2013 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.başvuru koşulları mesleki açıköğretim lisesi sitesinde.katılım yok.zamansız bir ek yeni kayıt ve tek başvuran benmişim.bu yüzden kayıt olamıyorum.antalya da katılmayı düşünen arkadaşlar var ise belirleyeceğimiz bir okula başvuru yapalım lütfen.en az 8 kişi olmak zorunda.sadece son 2 gün kaldı başvuru tarihinin bitmesine.başka şehirlerde ki arkadaşlarında bilgisi olsun isterim.antalya da tanıdıklarınız var ise ya da siz antalya da iseniz ve katılmayı düşünürseniz çok sevinirim.dediğim gibi etkin kullanıcı değilim ve bu yazıyı kopyala yapıştır yaparak herkese duyurabilirseniz çok memnun olurum.2. lise okumak için kayıt zamanını bekleyenler olabileceğini tahmin ediyorum.hepinizden acil cevap bekliyorum.

selam kızlar ben küçüklgmden beri anaokulu öğretmeni olmak istemsmdr :) ünvrste snavna gçen sene grdm bi rhatszlk geçrdm o srada ygsyi gçemedm suan 193 puan gözkyo açıköğretm tutuyomu blmyrm ama bu olgnlasma enstsüsü diye bisey duydum gden vrsa szdende blgi almak isterm cnkü ünvrstdede meslek olarak ona öncelk tanyolar dye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…