siga 22 sende kaydolmuşmuydun ??
evet yeni kayıt yaptırdım.ama daha i.nette aktif olmadı.daha öncede yazdığım gibi bana verdiler okağıttan.gerçi banada önce biz arıycağız dedi bayan.sen gözlerinle gördüysen kayıdını yaptığını belkide doğru söylüyordur.ama ben 50 tl almasına takıldm.sen orda hiçmi sormadın.seni kayıt etmek onun görevi eğer kontenşan dolmadıysa o yapsada yapmasada sen onu bence şikayet et.tamam yeterki kayıt olayımda nekadar alırsa alsın diyoruz ama kendimizi enayi yerinede koydurmayalım.herkez 5 tl verirken sen niye 50 tl.veresinki.belkide sen sesini çıkarmayınca nasıl olsa bilmiyo deyip almışta olabilir.başka aklıma bişey gelmiyor yoksa niye alsınki sence.
gülbebek bende bankaya 40 tl.yatırdım.kayıt parasına 5 tl.verdim i.nette kayıt için istenenler bölümündede yazıyo zaten.acaba bankaya vermedide kayıt yerinemi verdi parayı bu arkadaşımız diycem ama i.nette gerekli evraklar bölümünde yatan paranın makbuzu isteniyor.hem okul numarası ve şifresi olan kağıdıda vermemişler
hayır canım bankayada yatırdım o ayrı dekont. ben okula verdiğimden bahsediyorum. ama ben 20 yatırdım bankaya maol sitesinde 20 yazıyor. sen neden 40 yatırdın. bu nasıl bir türkiye yaaaa
ama bana o verdikleri kağıttaki numara ve şifreden girip aktif olup olmadığını takip et dediler.şuan yeni kayıt yazıyor
evet benimde diplomamın aslını aldılar. hatta ben gerekli evraklardan biliyorum noter onaylı diye. noter onaylı götürdüm adam aslını aldı.
ama bana o verdikleri kağıttaki numara ve şifreden girip aktif olup olmadığını takip et dediler.şuan yeni kayıt yazıyor
kıslar bu konuyu araştırdım bende ünivrste terkim kaydımı sorusuz oldum buurayı okuyuncada ünvrstelilerin gremiyeceğni okudum amma böyle bişey yokmuş 2 kız meslek lisesi müd ve bi çok çocuk gelişimi öğtrm. sordum üni mezunu olanların bile kayıt yaptırdıklarını öğrendim ama şöylede bişey eğer okulun kontenjanı dolmak üzereyse talep çoksa ilk lise mezunlarını alıyorlarmış diğerlerinede böyle asılsız bişey söylüyorlarmış müd ana merkezi arayıp öğrendi eğer kaydınızı inatla yapmazlarsa milli eğitime şikayet edin hakınızı arayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?