Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

slm kelebek bende 4,5 gün oldu kayıt yaptıralı.bana o dediğin kağıdı verdiler yani üzerinde okul numaran ve şifre yazan.seni bekletmemek içinmi vermemiş yani kağıdı nekadar saçma.çünkü o verdiği kağıtla i.netten kaydının aktif olup olmadığını konturol ediyosun.aktif olmuşsan ders seçimi yapıyorsun verilen tarihe kadar yapmazsan sınavlara giremiyosun.benim kaydımı herşeyi normal bi şekilde yaptılar.ücret olarak 5tl.aldılar.ama ordaki kayıt yapan memur sadece ben yabancı dilimin üstüne basabasa ingilizce dememe rağmen onunda tekrar sormasına rağmen almanca yazmış.bide ben lise mezunuyum.ikinci lise okuycam.benim lise diplomamın aslını aldı kayıt olanlardan bilgisi olanlar sizdemi diplomanızın aslını verdiz?bide size kaç yılda bitirirsiniz dedi

50 tlmi aldıııı kelebek harbiden o işte büyük bir yanlışlık var sanırım sen neden verdin makbuzunu düşünsenee insan makbuzu kesip hiç geri alırmı dolandırıcımıdır nedir öyle şey olur mu hiç bence gitt vee konuş mutlaka hatta makbuzunu geri iste eğer ki vermezse polisi çağırıp tutanak tutturmakla tehdit et hatta gerçekten çağır kii okul hayatına neden olmasın o adam...Yanii normalde paralar bankaya yatıyor hiç bir şekilde kayıt bürosuna para vediğimi hatırlamıyorum.Lütfen peşine düş bu işin başkalarıda yanmasınnn....

siga 22 sende kaydolmuşmuydun ??

evet yeni kayıt yaptırdım.ama daha i.nette aktif olmadı.daha öncede yazdığım gibi bana verdiler okağıttan.gerçi banada önce biz arıycağız dedi bayan.sen gözlerinle gördüysen kayıdını yaptığını belkide doğru söylüyordur.ama ben 50 tl almasına takıldm.sen orda hiçmi sormadın.seni kayıt etmek onun görevi eğer kontenşan dolmadıysa o yapsada yapmasada sen onu bence şikayet et.tamam yeterki kayıt olayımda nekadar alırsa alsın diyoruz ama kendimizi enayi yerinede koydurmayalım.herkez 5 tl verirken sen niye 50 tl.veresinki.belkide sen sesini çıkarmayınca nasıl olsa bilmiyo deyip almışta olabilir.başka aklıma bişey gelmiyor yoksa niye alsınki sence.

gülbebek bende bankaya 40 tl.yatırdım.kayıt parasına 5 tl.verdim i.nette kayıt için istenenler bölümündede yazıyo zaten.acaba bankaya vermedide kayıt yerinemi verdi parayı bu arkadaşımız diycem ama i.nette gerekli evraklar bölümünde yatan paranın makbuzu isteniyor.hem okul numarası ve şifresi olan kağıdıda vermemişler

e peki seni kayıttan yani netten çıktı alıp izmalattırdıktan kaçgün sonra aradılar. ha kızlar bu arada eğer kaydım yapılmasın o okulu başlarına yıkıcam o zaman 50 tl yide gündeme getiricem ama dedğim gibi şimdi sesimi çıkarmıyorum. hatta şöyle oldu. kaydımı yapan müd. yardımcısı 5 tl ödiceksiniz ama gönlünüzden ne koparsada olur dedi bende o sorun değil dedim.. gittim ordaki öğr. bayan 50 tl dedi. hayır bana 5 dediler az önce dedim. yok o kayıt yenileme sizinki ilk kayıt dedi. bende verdim. sonra içeri adamın yanına gittim. makbuzu istedi bende verdim. dedğim gibi herşeyin farkındayım 1 kere olcak diye. ama olmasın bu iş o zaman görür onlar. ha bu arada dedğim gibi kaç gün sonra seni aradılar ve 2. gidişindemi şifre verdiler.

evet benimde diplomamın aslını aldılar. hatta ben gerekli evraklardan biliyorum noter onaylı diye. noter onaylı götürdüm adam aslını aldı.

hayır canım bankayada yatırdım o ayrı dekont. ben okula verdiğimden bahsediyorum. ama ben 20 yatırdım bankaya maol sitesinde 20 yazıyor. sen neden 40 yatırdın. bu nasıl bir türkiye yaaaa

kıslar bu konuyu araştırdım bende ünivrste terkim kaydımı sorusuz oldum buurayı okuyuncada ünvrstelilerin gremiyeceğni okudum amma böyle bişey yokmuş 2 kız meslek lisesi müd ve bi çok çocuk gelişimi öğtrm. sordum üni mezunu olanların bile kayıt yaptırdıklarını öğrendim ama şöylede bişey eğer okulun kontenjanı dolmak üzereyse talep çoksa ilk lise mezunlarını alıyorlarmış diğerlerinede böyle asılsız bişey söylüyorlarmış müd ana merkezi arayıp öğrendi eğer kaydınızı inatla yapmazlarsa milli eğitime şikayet edin hakınızı arayın

hayır canım bankayada yatırdım o ayrı dekont. ben okula verdiğimden bahsediyorum. ama ben 20 yatırdım bankaya maol sitesinde 20 yazıyor. sen neden 40 yatırdın. bu nasıl bir türkiye yaaaa

ay evet bende 20 tl yatırdım hatta onun dekontunun biride bende kusura bakma yanlış yazdım biraz baş ağrım varda.migrenim varda.bide okumadım tekrar ama aradılarmı diye yazmışım.yok daha aramadılar.dediğim gibi yeni kayıt yaparken kadın hem o dediğin numara şifre felan yazan kağıdı verdi hemde tel.numaramı aldı. biz sizi i.netten aktif olmadan önce biz arıycaz dedi.bide ordan 5 tl.aldı dekontunuda verdi.

ama bana o verdikleri kağıttaki numara ve şifreden girip aktif olup olmadığını takip et dediler.şuan yeni kayıt yazıyor

siga benim diplomam üniversitede olduğu için ben liseden 2. kez diplomanın aslı gibidir diye bir belge aldım ve onunla kayıt oldum... kelebek canım bana direk kağıdı verdiler öğrenci şifremin yazılı olduğu bir kağıt ararız falan demediler ben direk bu şekilde kayıt oldum....Kendim yüzyüze eğitimin tarihini öğrendim ve okula başladım.Çok kötü bir sistem gerçekten öğrenciye okumak isteyene değer verilmiyor herkes kendi kafasına göre hareket ediyor....

ama bana o verdikleri kağıttaki numara ve şifreden girip aktif olup olmadığını takip et dediler.şuan yeni kayıt yazıyor

tamam bendede o şekilde yazıyordu yakında aktifte yazacak inşallah merak etme

evet benimde diplomamın aslını aldılar. hatta ben gerekli evraklardan biliyorum noter onaylı diye. noter onaylı götürdüm adam aslını aldı.

evet aynen.bende notere onaylatmıştım ha ozamanda 20 tl notere vermiştim.o aklımda kaldı galiba.ama onu almadılar.bende hatta boşu boşuna noterle felan uğraşmışım herhalde ben yanlış anlamışım felan diye düşünmüştüm.dimi gerekli evraklarda yazıyodu noter onayı.bide bana yabancı dilimi lisedeyken ne olduğunu sordu bende ingilizce dememe rağmen i.netten bakıyorum almanca yazmış.onu nasıl düzeltebilirim biliyomusun.tekrar gitmemmi gerek

tamam bendede o şekilde yazıyordu yakında aktifte yazacak inşallah merak etme

hani 4448383 numara varya hani a.ö.l. sorularını yanıtlıyormuş.işte ben orayı aradıktan sonra kaydım olmıycak diye korkmaya başlamıştım.ordaki görevli kesin olarak üniversitede hiç bişekilde bırakmışta olsan ilişkin olmaması gerek dedi.hatta bi ara vazbile geçmiştim.sonra burada yazılan yorumlar biraz beni ümitlendirdim.ve kayıdımı yaptırdım.kayıt olurken hiç bi sorun çıkmadı ama dediğim gibi aktif olmasını bekliyorum.seninkinde aktiftirmi yazıyo yoksa yeni kayıtmı yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…