Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 2 yıllık örgün herhangi bir bölümden mezun olduktan sonra açıköğretim işletmeye dikey geçiş yapan kişi hazırlık veya intibak yılı okuyor mu acaba ??
hımm o bölüm hangini seçer bilmiyorum..genelde sözel bitirenler hazırlık alıyor sanırım..ben şuan işletme 3. sınıftayım ..hazırlık şarttı bende ..çok araştırmıştım ama şimdi hangi bölümlere gerekmiyor hatırlamıyorum..bende mesela iki bölüm seçme hakkım vardı işletme ve iktisat..ama ben işletme tercih ettim..arkadaşın olmazsa nette adresinden öğrensin araştırın bir..
hımm o bölüm hangini seçer bilmiyorum..genelde sözel bitirenler hazırlık alıyor sanırım..ben şuan işletme 3. sınıftayım ..hazırlık şarttı bende ..çok araştırmıştım ama şimdi hangi bölümlere gerekmiyor hatırlamıyorum..bende mesela iki bölüm seçme hakkım vardı işletme ve iktisat..ama ben işletme tercih ettim..arkadaşın olmazsa nette adresinden öğrensin araştırın bir..
Arkadaşım elektrik bölümü mezunu(sayısal),lisansa tamamlamak için işletme bölümünü okuyor.Hazırlıkta aldı canım :) En detaylı bilgiyi bir AÖF bürosuna giderek,yada telefon yardımıyla ulaşabilirsin.
merhaba 2 yıllık örgün herhangi bir bölümden mezun olduktan sonra açıköğretim işletmeye dikey geçiş yapan kişi hazırlık veya intibak yılı okuyor mu acaba ??
ben 2 yıllık aöf mezunuydum hazırlık okumadan geçiş yaptım. arkadaşım örgün öğretim basın ve yayın teknolojileri okudu, hazırlık derslerini(4 ders) 3. sınıfla birlikte veriyor.. tam emin değilim ama işletme ya da iktisat bölümlerinden birini seçebiliyor